2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar merhabalar.... bat 9 eylül bugün kan testi yaptırdım sonuç 104. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. bata 1 gün kala değerim 13 çıkmıştı. idrar testinde hiç bu kadar koyu çizgi görmemiştim ama hala çok endişeliyim. kimyasal mı olacak yine sorusunu aklımdan çıkaramıyorum.

değerin iyi çıkmış sende şimdi iyi düşün kendini ferah tut kan testini yaptırırsın tekrardan ama lütfen pozitif ol

Ya bazi tetkikleri bugun devlete gittiğimde sanirim istedi doktor. Dahiliyeye gittim ben gerci ama soyledim hamile oldugumu.
Ne tetkikleri yaptilar ki peki?
Normalde doktor şeker tsh falan hepsine baktı ama doktor eksiklerin var dedi 312 lira ödedik bence fazla Doğum paketi alacağım için parayı geri alacağım allahtan. Normal rutin olarak gideceksen gerçekten pahalı bir hastane Doğum paketleri en mantıklısı

Yani benim de eksiklerim vardır buyuk ihtimalle. Kizamikcik, toksoplazma falan bakılmadıysa senin önceden, onlara bakmıştır belki de?
Biz ozel saglik sigortası yaptırmıştık hamilelik dusundugum zaman. Sigorta muayene ve tahlillerin %80'ini odeyecek. Ben de biraz ona guveniyorum, yoksa cidden özel hastaneler cok pahali

O zman sıkıntı yok Can'ım:) oraya gidip şok olma çünkü ben biraz oldum ama gerçekten değer sekreterinden Doğum paketi hakkında bilgi veren güvenlik görevlisine kadar o kadar ilgililer ki hastane çok temiz.

Ben evde bi iş yapamıyom bu halsizlik le sen nasıl işe gidiyon dinlenme biraz izin al bebegin daha önemli
Oyle tabi canım ama suan icin devamliligi olan bir agri degil o yuzden izine henuz gerek yok diye dusunuyorum

Bende bata varken beyaz bir akıntı vardı canım kişiden kişiye değişiyor olabilir

aman dikkat et canı uzan yat dinlen lütfen yorma kendini şu zamanlarda
Sabahtan fazla hareket ettim agri baslayinca hic kalkmadim yerimden oturdum hep su an bisey kalmadi cok sukur

O zman sıkıntı yok Can'ım:) oraya gidip şok olma çünkü ben biraz oldum ama gerçekten değer sekreterinden Doğum paketi hakkında bilgi veren güvenlik görevlisine kadar o kadar ilgililer ki hastane çok temiz.
Yani iste ilk bi arastirma yapmistim fiyatlarla ilgili, ilk şokumu o zaman yasamistim :))) artik aradigim sey dedigin gibi ilgi alaka ve hastanenin temiz, guvenilir olmasi :)

Yükselmiş korkma içini ferah tut sağlık lı gebelik dır inşallah

değerin iyi çıkmış sende şimdi iyi düşün kendini ferah tut kan testini yaptırırsın tekrardan ama lütfen pozitif ol

Yükselmiş korkma içini ferah tut sağlık lı gebelik dır inşallah

Inşallah iyi olur sonuç. Çarşamba akşam belli olur artık.. erken ogrenmeyim günümü bekleyim diyorum bu ücuncu hamileligim üçünü de günüm geçmeden öğrendim. Piffff...

Inşallah iyi olur sonuç. Çarşamba akşam belli olur artık.. erken ogrenmeyim günümü bekleyim diyorum bu ücuncu hamileligim üçünü de günüm geçmeden öğrendim. Piffff...
Sabırlı ol rabim ol demişse olur o bebek bu dünyada rızıkı varsa gelir dua et ve üzülme canım

Kızlar biraz önce kahverengi kanamam başladı. Hemen doktorumu aradım bir ilaç verdi korkma dedi. Yarın gel kontrol edeyim dedi. Siz siz olun kızlar ben rahatım birsey hissetmiyorum iyiyim diye kendinizi yormayın. Ani hareketler yapmayın. Yorulmayın çok çok dinlenin. Ve bana dua edin olur mu

Canim insallah bir sey olmaz, gonlunu ferah tut.. Dualarimiz seninle

Kizlar bende bugun gittim kontrole ilk hamileligimde gecen sene 9,5 haftalikken kalbi durmus kurtaj olmak zorunda kalmistim sonra sag yumurtalikta kist olusmus 68 gun adet olamadim, ondan 3 ay sonra kimyasal gebelik yasamistim sonrasinda da hic korunmadigimiz halde gebelik olusmamisti tam tup bebege baslicaz derken rabbim mucizesini gosterdi dr yurtlamissin yumurtan catlamis bu ay bi kendiliginden deneyip tup bebege baslayalim ama smear testi de yapalim demisti smear pozitif cikti hpv pozitif cikti yuksek rahimagzi kanser riskli virusler tespit edildi sifir moralle kendiliginden hamile kaldim. Kahverengi lekelenmeler oldu yuksek dusuk riskinden progestana basladik bu arada hipotiroidim de var bir yandan da onu dengede tutmaya calisiyoruz bebek icin. Bugun ki kontrolde adet tarihine gore 5 haftalik ama kese boyutuna gore 4,5 haftalik gec dollenme gorunuyo hala dusuk riski var onca olumsuzluga ragmen moralimi yuksek tutup bu sefer kucagima almayi nasip et rabbim diye dua ediyorum. 11 gun sonraya randevu verdi kalp atislarini duymak icin. Bu sefer saglam siki bir takipte kontrol altinda tutmaya calisacak doktorum. Kasik bel agrilarim cok fazla ani kafami cevirdigimde bile inanilmaz bas donmesi oluyo benim belirtiler de bu sekilde :) Rabbim hepimize saglikli 8 ay gecirmeyi ve kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi insallahhh...

Sana da çok çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Moralin hep yüksek olsun. 8 ay sonra bebişin kucağında olsun inş. :)

Amin canım dedigin gibi moralin yüksek tut hiç birsey için üzme kendini inşallah bebeğini alıcan kucağına sürekli doktor kontrolünde ol allah şifalar versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…