2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba kızlar beni de alın aranıza dön adet tarihim 9 Ağustos bugün beta hcg 14.16 çıktı
Doğum tarihim 19 mayıs inşallah sağlıklı devam ederse bu tarihte doğma ihtimali var :))
Hosgeldiinnnn canimmm rabbim saglikli keyifli hamilelik gunlerimizi gecirmeyi nasip etsin insallah her yeni gelene seviniyorum cok guzelll yaaa cogaliyoruzz sukur rabbime isteyen herkese evlat nasip et yarabbimmm

Hosgeldiinnnn canimmm rabbim saglikli keyifli hamilelik gunlerimizi gecirmeyi nasip etsin insallah her yeni gelene seviniyorum cok guzelll yaaa cogaliyoruzz sukur rabbime isteyen herkese evlat nasip et yarabbimmm
Sağol canım inşallah sağlıkla gelir gerisi

Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim..Hoş bulduk... inşallah hepimize güzel günler nasip etsin Allah

Aminnn canim insallahhh
Sağol canım inşallah sağlıkla gelir gerisi
Amin canim gelir insallah goz acip kapaayincaya kadar gecsin saglikla insallah bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunlerr

Geceden beri ayaklar havada yatıyorum valla. Şimdi ise gitme telaşı. Yok canım ne ihmali gerekirse doktorun ofisine yerleşim valla. Allahtan doktorum çok iyi. Gece 11 gibi mesaj atmış nasıl oldun diye. Allahım onları bize bagışlasın.

Günaydın kızlar fena bi karın ağrısıyla uyandım adet oldum sandım hala hafif sızlıyor normal mi

Beceremedim

Olmaadii

Merhaba kızlar beni de alın aranıza dön adet tarihim 9 Ağustos bugün beta hcg 14.16 çıktı
Doğum tarihim 19 mayıs inşallah sağlıklı devam ederse bu tarihte doğma ihtimali var :))
Hosgeldin canm benimde sat 10 agustos hayirla gelsin kuzularimiz
Bende varım son adet 9 Ağustos dün beta hcg 26.3 çıktı inşallah Allah tamamına erdirsin hepimizin
Amin amin amin ecmain
Keyifli,huzurlu,saglikli bir gun gecirmek dilegiyleee

Gunaydinnn kizlarrrr

Gunaydin canimm senin sat ne zamandi kac haftaliksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…