- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.621
Hosgeldiinnnn canimmm rabbim saglikli keyifli hamilelik gunlerimizi gecirmeyi nasip etsin insallah her yeni gelene seviniyorum cok guzelll yaaa cogaliyoruzz sukur rabbime isteyen herkese evlat nasip et yarabbimmmMerhaba kızlar beni de alın aranıza dön adet tarihim 9 Ağustos bugün beta hcg 14.16 çıktı
Doğum tarihim 19 mayıs inşallah sağlıklı devam ederse bu tarihte doğma ihtimali var :))
Sende hosgeldin canimm rabbim saglikla devam ettirsin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi insallahhh masallah artalim eksilmeyelim insallah...Bende varım son adet 9 Ağustos dün beta hcg 26.3 çıktı inşallah Allah tamamına erdirsin hepimizin
Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim..Hoş bulduk... inşallah hepimize güzel günler nasip etsin AllahSende hosgeldin canimm rabbim saglikla devam ettirsin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin bebislerimizi insallahhh masallah artalim eksilmeyelim insallah...
Sağol canım inşallah sağlıkla gelir gerisiHosgeldiinnnn canimmm rabbim saglikli keyifli hamilelik gunlerimizi gecirmeyi nasip etsin insallah her yeni gelene seviniyorum cok guzelll yaaa cogaliyoruzz sukur rabbime isteyen herkese evlat nasip et yarabbimmm
Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim..Hoş bulduk... inşallah hepimize güzel günler nasip etsin Allah
Amin canim gelir insallah goz acip kapaayincaya kadar gecsin saglikla insallah bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunlerrSağol canım inşallah sağlıkla gelir gerisi
Inşallah canım su iki günde geçse bana beta katlasa içim rahat edecek :)Aminnn canim insallahhh
Amin canim gelir insallah goz acip kapaayincaya kadar gecsin saglikla insallah bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunlerr
Iki gun sonra ne cabuk gecti diyeceksin ve beta da kat kat artmis olcak rabbimin izniyleInşallah canım su iki günde geçse bana beta katlasa içim rahat edecek :)
Hemen yarın git bak biz iş işten geçtikten sonra üzülüyoruz yani bu hataya düşme önlemini şimdiden halkı sonra pişman olma inşallah bişey yoktur uzan ayakları nida kaldır yastık koy altına rabbim sana yardım eder inşallah
geçmiş olsun yarına geçer inşallah sende uzan dinlen yarın güzel haberle geliceksin
Keyifli,huzurlu,saglikli bir gun gecirmek dilegiyleee
Gunaydinnn kizlarrrr
Günaydınnnn canımKeyifli,huzurlu,saglikli bir gun gecirmek dilegiyleee
Gunaydinnn kizlarrrr
Günaydın canım bu aralar olur sızılar böyle normal.. siddeti artarsa doktora görün mutlaka inşallah iyi olursunGünaydın kızlar fena bi karın ağrısıyla uyandım adet oldum sandımhala hafif sızlıyor normal mi
BeceremedimCanim insallah bu kez her sey guzel olacak, kalbini ferah tut, insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimiza hepimiz
Yaaa hadi guzel haberlerle gel insallah, duyun bakalim minigin kalp seslerini
Yaa ne guzel yükselmiş
Ben de bugün kan verdim sonucu çıkabilseydi ben de oluşturacaktım takvimi ama yarına kaldi :)
Amin canimmm hepimize insaAllah nasil rahatladim cok sukur binlerce kere sukurCok sukur masallah rabbim devamini getirsin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah cok sevindim :))))
OlmaadiiCanim insallah bu kez her sey guzel olacak, kalbini ferah tut, insallah saglikla bebeklerimizi aliriz kucagimiza hepimiz
Yaaa hadi guzel haberlerle gel insallah, duyun bakalim minigin kalp seslerini
Yaa ne guzel yükselmiş
Ben de bugün kan verdim sonucu çıkabilseydi ben de oluşturacaktım takvimi ama yarına kaldi :)
Hosgeldin canm benimde sat 10 agustos hayirla gelsin kuzularimizMerhaba kızlar beni de alın aranıza dön adet tarihim 9 Ağustos bugün beta hcg 14.16 çıktı
Doğum tarihim 19 mayıs inşallah sağlıklı devam ederse bu tarihte doğma ihtimali var :))
Amin amin amin ecmainBende varım son adet 9 Ağustos dün beta hcg 26.3 çıktı inşallah Allah tamamına erdirsin hepimizin
Keyifli,huzurlu,saglikli bir gun gecirmek dilegiyleee
Gunaydinnn kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?