2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Gözün aydın canım :) bir prenses daha geldi hoş geldi :)
Canım mesajlarına bakarmısın bide :)

hayırlı olsun canım :) oh be kızıma arkadaş geldi :)

Evet tek ona sordum oda %60 kız dedi 10 gün sonra belli olur dedi ama test sonuçlarım gelmeden gitmem anlamsız
Bana da kız dedi ams gecen agridan baska şehirde bi doktora göründüm erkeğe benziyor dedi kadın kafam karıştı. Bakalım sonuçlarımızda ne çıkacak. Kaç haftalıktın canim sen 2 li de?

Kızlar bugün harmony test için kan vermeye hastaneye gittim, gitmisken bi doktoruma da goruneyim dedim.gittim yanına, ben ikili test kan sonucundan çok endiseliyim, keşke yapmasaydik kesin çok kötü çıkacak dedim..o da sen sakın sıkma canını, o zaman sana söylemeyiz,unut o testi dedi. Bir de dedi ki biz anormal olan bebekleri ultrasondaki görüntüsünden, kalp atışından,hareketinden,gelisiminden, ölçümünden anlarız,senin endişe edecek durumun yok dedi.sagolsun biraz sakinleştirdi. Şimdi 10 gün geçsin diye bekliyoruz...biraz sakinleştirdi lakin hala endiseliyim,Allahim ne zormus...çok pimpirikliyim sanırım, bu sureci yonetemiyorum..hep bi kaygı. Nasıl olacak bu iş...

Bana da kız dedi ams gecen agridan baska şehirde bi doktora göründüm erkeğe benziyor dedi kadın kafam karıştı. Bakalım sonuçlarımızda ne çıkacak. Kaç haftalıktın canim sen 2 li de?
11+4 teydim canım umut beye gittiğimde 12 haftalıktık. bence kız ama oranı bilerek küçük tuttu. çünkü 4 kız kardeşiz ve 4 tane kız yiğenim var deyince güldü buda kız demek istemedi sanırım

bana da kıza benziyor ama ileriki haftalarda kesinleşir dedi:) catlicam ama merakımdan içimden basından beri erkek geçiyor :) ne geçmez zamanmış beaa

bana da kıza benziyor ama ileriki haftalarda kesinleşir dedi:) catlicam ama merakımdan içimden basından beri erkek geçiyor :) ne geçmez zamanmış beaa
ay sorma vala bide şu dna testinde beli oluyo muhabetinden ümitliyim ben ama örnek sonuçlarına baktım kliniğin öle cinsiyetin yazdığı biyer yok

Evet o kısmı düşünmemiştim :) ama sanki daha güzel ve hızlı olur.

bencede yaa klubün sayfasına gir giriş yap kim ne yazmış oku cavep yaz cevap geldimi sayfayı yenile bakim falan filan :)

denesek atarlar mı bizi forumdan

Benim gelme sebebim bebeğim zaten atarlarsa ıssız kadın gibi gelir gezer kaçarım

Konu sahibesi olarak ne desem bilemedim (ama bence güzel olur)

Icini ferah tut. Banada hem doktorum hem genetik uzman dedi ki en onemlisi ense kalnlgi ve burun kemigi bzim icin. Ilk asamada bunlarda sorun yok ise harmony temiz geliyor...Kendimi parcaladim.bebegimi uzdum... Sonuclarim cooook sukur temiz cikti... Senin de oyle olacak insallah. Bebegini uzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…