2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
b hcg testini tekrarlayan arkadaşlar, aynı yerde mi yaptırıyorsunuz? farklı yerlere yaptıran oldu mu?
Ben mecburen farkli yerlere yaptirdim canim. Gecen hafta tatildeydim cunku orda kan verdim, simdi de Ankara'da. Bekledigim gibi geldi sonuclar ama farkli cikan da olur mu bilemedim

Simdi baktim canim sonuclara
Carsamba gunu 828'di. Dunku sonucum 5512 çıkmış :) sanirim guzel artmis :)

Cok guzel artmış hayirli olsun :)

b hcg testini tekrarlayan arkadaşlar, aynı yerde mi yaptırıyorsunuz? farklı yerlere yaptıran oldu mu?
Ayni yerde baktirman lazim artisi izlemek icin baska yerde baktirirsan daha dusuk veya yuksek çıkabilir

Merhaba kızlar beni de alın aranıza dön adet tarihim 9 Ağustos bugün beta hcg 14.16 çıktı
Doğum tarihim 19 mayıs inşallah sağlıklı devam ederse bu tarihte doğma ihtimali var :))
Allah saglkla kucagina almyi nasip etsin cnm :)

Ben adet gunum gecene kadr adet agrisi yasadm korktm baya tuvalete gidip duruodm kirmizilar mi geldi acaba die. Ama yok normal cnm. Rahim genisliomus ondan
evet canım yaa haftasonundan beri aynıyım sürekli bi kontrol hala devam bugün ya da yarın adetimi bekliyodum gelmesin dokuz ay :)

evet canım yaa haftasonundan beri aynıyım sürekli bi kontrol hala devam bugün ya da yarın adetimi bekliyodum gelmesin dokuz ay :)
Adet gunun gectkten sonra onlarda azalir cnm zaten degerlern yukseldikce ve lekelenme olmadkca sknti olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…