2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ayy kizlar wifi buldum baglandim topic almis basini gitmis hepsini okuyamadimben bugun folik asite basladim gunde 3kere dedi doktor biraz fazla gedi ama benim sadece aksamlari erkenden halsizlik cöküyo uyumak istiyorm hemen

Gunler gecmio ya daha 5+3 kan da vermiyrm insallh cumaya kadr degerlerm artar da dunya gozuyle gorurz keseyi. Bikac kisiyle konustm hep 7. Haftada falan ogrenmisler hem kese hem bebis hem kalp atisi oh ne guzel:)

Gunler gecmio ya daha 5+3 kan da vermiyrm insallh cumaya kadr degerlerm artar da dunya gozuyle gorurz keseyi. Bikac kisiyle konustm hep 7. Haftada falan ogrenmisler hem kese hem bebis hem kalp atisi oh ne guzel:)
Canım senin şuan kese oluşmuştur şuan büyük ihtimalle bi git hastaneye biz de rahat edelim sende merak ediyom seni

Benim de hafiften bulantılar geliyor ama sadece ağzımın tadı bozuk ve çok iştahsızım zor yemek yiyorum

Canım senin şuan kese oluşmuştur şuan büyük ihtimalle bi git hastaneye biz de rahat edelim sende merak ediyom seni
:)) esim de dio ne inatcisin. Cumaya kadr bekleyeyim diyrm cnm artk o zamn alt ust ne olursa yapacak bisi yok:) gerci o zamnda 5+6 olack yine gorunmeyebilir de esimle mucadele edemiyrm yoksa bayramda sonra gidecktm. Allahim korusun bebisimi.

Ben de bulanti yok agri yok sizi yok sadece goguslerm davul gibi baska da hamilelik adina bisi yok a bi de gecenin bi yarisi iki defa uyanp tuvalete gitmek. Esim dio kizimz iyi calisio afern:)

:)) esim de dio ne inatcisin. Cumaya kadr bekleyeyim diyrm cnm artk o zamn alt ust ne olursa yapacak bisi yok:) gerci o zamnda 5+6 olack yine gorunmeyebilir de esimle mucadele edemiyrm yoksa bayramda sonra gidecktm. Allahim korusun bebisimi.

bende henüz gitmedim. cuma günü randevu aldım. cuma günü 5+4 günlük olacak.. inşallah kese falan görünür :)

bende henüz gitmedim. cuma günü randevu aldım. cuma günü 5+4 günlük olacak.. inşallah kese falan görünür :)
Insallh cnm bekledigimize degerde direk karindan gorurz.:) ben de randevu alabilirsem cumaya alacm ayni gun giderz:) haftalarmzda ayni bakalm :)

Insallh cnm bekledigimize degerde direk karindan gorurz.:) ben de randevu alabilirsem cumaya alacm ayni gun giderz:) haftalarmzda ayni bakalm :)

inşallah canım. yalnız ben şimdi dikkat ettim benim imzamda 6 hafta yazmaya başlamış ama ben 5+1 deyim bugün (tabi kendi hesabıma göre)

Benim çok garip bişi oldu. Sat 3 agustos. Bat 30 agustos. 6gün geciktim, bu süreçte 3 idrar testi yaptım, 2si negatif sonuncusu dün sabah silik pozitif çıktı. Bu sabah doktora gittim, kese görünmedi, hcg değerim de 46 çıktı. Bekle 1 hafta değerlerini takip edelim dedi. Geçen seferde 78 ile kimyasal yaşamıştım. Yine mi aynısı acaba

daha çok yeni olduğundan öyledir.

kötü şeyler düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…