- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.701
Benim kese 4+5 de göründü seninkide görünür ya bak görürsün belki kalbini bile duyarsın eşin haklı ne yapsın oda seviniyo tabi baba oluyo:)) esim de dio ne inatcisin. Cumaya kadr bekleyeyim diyrm cnm artk o zamn alt ust ne olursa yapacak bisi yok:) gerci o zamnda 5+6 olack yine gorunmeyebilir de esimle mucadele edemiyrm yoksa bayramda sonra gidecktm. Allahim korusun bebisimi.
Bende bugün 5+2 senden bi gün öndeyiminşallah canım. yalnız ben şimdi dikkat ettim benim imzamda 6 hafta yazmaya başlamış ama ben 5+1 deyim bugün (tabi kendi hesabıma göre)
Beyazpeynir1 senin hcg değerin nasıl oldu cnm yükseldi mi?cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.morordek H hasretsinan65 @sivribiber
aynı yer olması için 2 kez özelde yaptırdım ama az para almıyorlar. aynı yer olsun diye 2 kere de sağlık ocağında yaptıracağım.
Merak etme canım bende bir kez kimyasal yaşadım ama şimdi çok şükür sağlıklı bir gebeliğim varBenim çok garip bişi oldu. Sat 3 agustos. Bat 30 agustos. 6gün geciktim, bu süreçte 3 idrar testi yaptım, 2si negatif sonuncusu dün sabah silik pozitif çıktı. Bu sabah doktora gittim, kese görünmedi, hcg değerim de 46 çıktı. Bekle 1 hafta değerlerini takip edelim dedi. Geçen seferde 78 ile kimyasal yaşamıştım. Yine mi aynısı acaba
Benim sat 30 temmuz canim dun dr ultrasona gore 4,5 haftalik oldugunu soyledi :)Hosgeldin canm benimde sat 10 agustos hayirla gelsin kuzularimiz
Amin amin amin ecmain
Gunaydin canimmsenin sat ne zamandi kac haftaliksin
Beyazpeynir1 senin hcg değerin nasıl oldu cnm yükseldi mi?
Malesef canım. Ben aranızdan ayrılıyorum sanırım. Cuma günü 85 çıkan değerim bugün 55 oldu. Biyokimyasal gebelik geçiriyorum doktorun söylediğine göre. Adet olacakmışım.
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme ;(Malesef canım. Ben aranızdan ayrılıyorum sanırım. Cuma günü 85 çıkan değerim bugün 55 oldu. Biyokimyasal gebelik geçiriyorum doktorun söylediğine göre. Adet olacakmışım.
Yaa maşallah:)Hepinize kocaman selamlar mayıs anneleri biz gittik doktora miniğimi gördük kalp atışını duyduk çoooook şükürler olsun ama yine karından görünmedi vajinal olarak baktı rahmimim dönük olduğunu o yüzden biraz daha zor göründüğünü söyledi doktorumuz güzel haftasına göre uyumlu dedi oğlumda gördü kardeşçiğini yavrum benim
Ne güzel canım ya maşallah.Hepinize kocaman selamlar mayıs anneleri biz gittik doktora miniğimi gördük kalp atışını duyduk çoooook şükürler olsun ama yine karından görünmedi vajinal olarak baktı rahmimim dönük olduğunu o yüzden biraz daha zor göründüğünü söyledi doktorumuz güzel haftasına göre uyumlu dedi oğlumda gördü kardeşçiğini yavrum benim
Tez zamanda hamile kalırsın inşallah canım. Allah ım üzüntülerini unutturacak mutluluklar yaşatsın.Malesef canım. Ben aranızdan ayrılıyorum sanırım. Cuma günü 85 çıkan değerim bugün 55 oldu. Biyokimyasal gebelik geçiriyorum doktorun söylediğine göre. Adet olacakmışım.
Cok sevindim canim, insallah saglikla gelir bebeğin :)Hepinize kocaman selamlar mayıs anneleri biz gittik doktora miniğimi gördük kalp atışını duyduk çoooook şükürler olsun ama yine karından görünmedi vajinal olarak baktı rahmimim dönük olduğunu o yüzden biraz daha zor göründüğünü söyledi doktorumuz güzel haftasına göre uyumlu dedi oğlumda gördü kardeşçiğini yavrum benim
Ay canım ya üzülme lütfen bende bi ay önce yaşadım şuan hamileyim yani umudunu kaybetme gene olur sağlık lı bişekildeMalesef canım. Ben aranızdan ayrılıyorum sanırım. Cuma günü 85 çıkan değerim bugün 55 oldu. Biyokimyasal gebelik geçiriyorum doktorun söylediğine göre. Adet olacakmışım.
İnşallahKuzlar merhaba ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım bebegım buğün 7+3 günlük cuma günü kontrole gıtcez sadece kesyı gördük knş cuma günü kalp atışınıda duyarız basıp olursa bebegım mayısta doğacak sağlıklıca kucagımıza alalım knşşş
Canım çok üzüldüm, üzüleceksin biliyorum ama çok yıpratma kendini. Kimyasal olunca Gelecek aylarda gebelik şansın daha yüksek olur derler. Hayırlısıyla dolar kucağın inşallahMalesef canım. Ben aranızdan ayrılıyorum sanırım. Cuma günü 85 çıkan değerim bugün 55 oldu. Biyokimyasal gebelik geçiriyorum doktorun söylediğine göre. Adet olacakmışım.
sağol canım şu anda 6+1 olarak görünüyor canım sende büyük ihtimalle görürsün bebeciğiniYaa maşallah:)
Ne kadarlık şuan tam olarak :) ben tam 7 + 0 iken gidecem görürmüyüm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?