2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
:)) esim de dio ne inatcisin. Cumaya kadr bekleyeyim diyrm cnm artk o zamn alt ust ne olursa yapacak bisi yok:) gerci o zamnda 5+6 olack yine gorunmeyebilir de esimle mucadele edemiyrm yoksa bayramda sonra gidecktm. Allahim korusun bebisimi.
Benim kese 4+5 de göründü seninkide görünür ya bak görürsün belki kalbini bile duyarsın eşin haklı ne yapsın oda seviniyo tabi baba oluyo

Merak etme canım bende bir kez kimyasal yaşadım ama şimdi çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var

Hepinize kocaman selamlar mayıs anneleri biz gittik doktora miniğimi gördük kalp atışını duyduk çoooook şükürler olsun ama yine karından görünmedi vajinal olarak baktı rahmimim dönük olduğunu o yüzden biraz daha zor göründüğünü söyledi doktorumuz güzel haftasına göre uyumlu dedi oğlumda gördü kardeşçiğini yavrum benim

Yaa maşallah:)
Ne kadarlık şuan tam olarak :) ben tam 7 + 0 iken gidecem görürmüyüm ki

Ne güzel canım ya maşallah.

Cok sevindim canim, insallah saglikla gelir bebeğin :)

Malesef canım. Ben aranızdan ayrılıyorum sanırım. Cuma günü 85 çıkan değerim bugün 55 oldu. Biyokimyasal gebelik geçiriyorum doktorun söylediğine göre. Adet olacakmışım.
Ay canım ya üzülme lütfen bende bi ay önce yaşadım şuan hamileyim yani umudunu kaybetme gene olur sağlık lı bişekilde

Malesef canım. Ben aranızdan ayrılıyorum sanırım. Cuma günü 85 çıkan değerim bugün 55 oldu. Biyokimyasal gebelik geçiriyorum doktorun söylediğine göre. Adet olacakmışım.
Canım çok üzüldüm, üzüleceksin biliyorum ama çok yıpratma kendini. Kimyasal olunca Gelecek aylarda gebelik şansın daha yüksek olur derler. Hayırlısıyla dolar kucağın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…