2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım çok üzüldüm, üzüleceksin biliyorum ama çok yıpratma kendini. Kimyasal olunca Gelecek aylarda gebelik şansın daha yüksek olur derler. Hayırlısıyla dolar kucağın inşallah

İlk değeri görünce çok üzüldüm ama şimdi iyiyim canım. Bunu yaşayan pek çok kişi olmuş. Fazla sıkıntılı bir durum gibi görünmüyor. İnsallah saglıklı bir hamilelik nasip olur

merhaba kızlar bende aranıza katıldım hayırlısı ile sabah sonuçlarımı aldım hcg 218 çıktı daha çok yeniymiş inş sağlıkla kucaklarımıza da alırız.
Hayırlı olsun canım, insallah düzenli yükselir degerin ve saglıkla bebegine kavusursun :)

İlk değeri görünce çok üzüldüm ama şimdi iyiyim canım. Bunu yaşayan pek çok kişi olmuş. Fazla sıkıntılı bir durum gibi görünmüyor. İnsallah saglıklı bir hamilelik nasip olur
Canım anca gördüm, hakkımızda hayırlısı olsun, hic üzülme. Vucut zaten saglıklı olmayan gebelikleri sonlandırmaya meyilli. Cogu kadın kimyasal yasadıgını bile anlamadan regl oluyor. İnsallah önümüzdeki aylarda saglıkla gelir bebegin

İnsallah canım iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler

Uzulme demek adet olmus uzuleceksin tabii ki insaniz her duyguyu yasamak bize nasip edilmis ama rabbim saglikla en az zararla atlatmani ve bir an once tekrar hamile kalmani doya doya yeni hamileligini yasamayi nasip etsin canim dualarim seninle bende yasadigim icin cok cok iyi anlayabiliyorum seni. Rabbim guzel kapilar acsin sana insallah

Selam kızlar.
Biraz uzak kaldım kafaya takmamak için kanamam oluyodu moralim bozuluyordu. Doktora gittim kalp atısını duyduk cok degişik bir duygu 6+2 günlükmüş.Kese 20 mm olmus .Kanama alanı görülüyor kese dısında progestanı günde 3 e cıkardı gece 2 tane alcam. Kanama hala oluyo doktor simdilik saglıklı dedi ama 12 haftaya kadar progestana devam 5 hafta sonra gel dedi insan sürekli merak ediyo gitmek istiyo kalp atısı devam ediyo mu nasıl diye

Benim kese 4+5 de göründü seninkide görünür ya bak görürsün belki kalbini bile duyarsın eşin haklı ne yapsın oda seviniyo tabi baba oluyo
Insallh cnm ya icim icime sigmio ama sabredcm bugn gunluk tutmaya baslayacm bebism gelene kadr arada karalayacm. Gorsn dogurana kadr neler cekmism:))

Gecmis olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhh

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn cnm. Ne guzel kalp atisini duymus sana merhaba demis bebegin bizde yakin zamanda yasarz bu hissi insallh:)

Oncelikle çok geçmiş olsun canım. Allah kolay atlatmanı sağlasın. Dün akşam bende de kanama başladı. Hemen progestan 200mg başladı doktor. 3 kere sabah öğle akşam. Bugün 12 de kontrole gittim. Kese de sorun yok dedi. Kese etrafında kanama yokmuş. Yerleşme kanaması çok yüksek ihtimal ama biz tedbirimizi alalım dedi. 2 tane de iğne verdi. Biri bugün oldum diğeri cuma. Sende nasıl oldu canım. Kaç gündür kanaman var? Hangi renk?

Evde idrar testi yapıp ikinci çizgiyi gören arkadaslar adetinize kac gun kala yaptınız bende test aldım bugün . Ne zaman yapmam lazım

Hayır canım benim de ilk gebeliğim kimsayaldı. Adet oldum kendiliğinden düzene girdi zaten. Şimdi yine gebeyim ama benim de ilk değerim çok düşük geldi. Ne olacağı belli değil ama asla üzülmüyorum allah büyük. Hem dış gebelik vs gibi sonucu ağır şeyler de olabilirdi. Bugğn doktorum bana gebeliklerin %60ı mükemmel olmadığı için sonlanır dedi. Demkki çok yaygın bişey. O yüzden adetin olsun bitsin sonra denemelere devam

Benim bir haftadır var canım ya kahrengi seklinde az az geliyor bugün yine geldi kırmızıya yakındı korktum ama bilmiyorum sonucta kanama alanı var bu bir şekilde gelicek diyorum alıstım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…