- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.321
Ense kalınlıgı 1.0 çıktıSorma ben de taktım kafaya o günden beri. Deli gibi araştırdım. Olabiliyormuş öyle şeyler. 16 20 de perinatolog a gidip ultrasonla iyice baktıracağım. Ne olur ne olmaz sen de baktır. Bir de kesin olmamakla birlikte bir yerde devamında belki tansiyonu arttırabilir diye duydum. Ama kesin değil. Seni evhamlandırmıyım. tansiyon aleti aldım koldan ölçülen otomatik. Onunla günde 2-3 kere ölçüyorum. Ne olur ne olmaz. Umarım hiçbir sıkıntı yaşamayız. Senin diğer değerlerin nasıl? Ense kalınlığı filan?
Ense kalınlığı 1.0Sorma ben de taktım kafaya o günden beri. Deli gibi araştırdım. Olabiliyormuş öyle şeyler. 16 20 de perinatolog a gidip ultrasonla iyice baktıracağım. Ne olur ne olmaz sen de baktır. Bir de kesin olmamakla birlikte bir yerde devamında belki tansiyonu arttırabilir diye duydum. Ama kesin değil. Seni evhamlandırmıyım. tansiyon aleti aldım koldan ölçülen otomatik. Onunla günde 2-3 kere ölçüyorum. Ne olur ne olmaz. Umarım hiçbir sıkıntı yaşamayız. Senin diğer değerlerin nasıl? Ense kalınlığı filan?
Canim ilk doktor bacak arasında kordon görmüş ve pipi sanmış olabilir, ikinci de kordonu görmüş o yüzden pipiyi görmemiş olabilir. Biz de ilk kız dendi sonra kordonu pipi sanmış erkek dedi ama genetik testte prensesimiz olacağını öğrendikKızlar doktordan çıktık suanda asıl kendı doktoruma geldik bugun o gün evimin yakınında bı dr gitmiştim baktı erkek demiştiii ama kendi hastanemizin doktorumuz bacak arasını göremedi açmadı bizim sıpa ve kordon bacak arasındaymış cok inceledi renklidede baktı bu doktorumuz veee kız olma olasılıgı yüksek dedii biz soylememiştik baska doktorun erkek dediğini şimdi bnm kafam karıstı yinede umutlanmıyorum açmadıgı için bacak arasını bızımki ama dr neye göre olasılık verır
A.s canim nasilsinSlm kızlar
Ense kalınlıgı 1.0 çıktı
Kombine risk 1:2625
Biyokimyasal risk
Ense kalınlığı 1.0
Beta hcg 123
PAPP-A4,2
Kombine risk 1:2625
Biyokimyasal risk 1:495
Yaş riski 1:495
Trisomy 13/18+Nt
1:10000
Amin inşallah hepimiz sorunsuz alırız yarınlarımızı kucagımıza.Benim de kombine iyi de biyokimyasal risk yüksekti beta hcgden dolayı. Yabancı makaleleri okudum. Tansiyon yükselmesi daha sık görülebiliyormuş beta hcg yüksek çıkanlarda. Tabi bir ihtimal. Sen temkinli ol da sık sık tansiyonuna da bak. Ne olur ne olmaz. Kontrollerini de aksatma. Sıkıntı çıkmaz herhalde dua edelim de...yalnız bilekten olanlar yanlış çıkıyor. Eczanelerde koldan ölçen otomatikler var. Bence al bulunsun.
Bende hiçbirini yaptırmayı düşünmüyordum ama aksam doktor korkuttu beni bebeğin eşi ömde olabilir dyince moralim cok bozuldu insallah bir sorun cıkmaz dörtlü test zaten cok güvenli değil ama gene kendimi tutamadım birde buaylarda demir hapı kullanmam gerekiyormus ben kullanmıyorum her doktor baska birşey söylüyor kendi doktorum sadece vitamin hapı verdi onu kullanıyorum
Doktordan çıktım benimn kerata yukarı çıkmamış. Doğsun poposunu ısırıcam. Rahlim kasılmalara eğimli kasılacaksın dedi
Cinsiyet olayına son noktayı koydu pipinin yanına pipi yazdı. Bizim dna mızda kız yok dedim. Kayınvalidemin annesinin 4 oğlu olmuş, kayınvalidemin 2 oğlu var, bizde ikiledik.
Doktor cayı bıraktın dimi dedi evet evet dedim doktordan çıkınca 1 bardak çay içtim. Kendimi sigara kullanıyormuş kadar kotu hissediyorumbizden haberler böyle.
Birde esniyordu koca ağaz
Maşallah cnm Rabbim gönlümüzdekini eylesin inş... kafam allak bullak oldu erkege adapte edicem kendimi çünkü kız derse cok sevincem önce sağlık tbiCanim ilk doktor bacak arasında kordon görmüş ve pipi sanmış olabilir, ikinci de kordonu görmüş o yüzden pipiyi görmemiş olabilir. Biz de ilk kız dendi sonra kordonu pipi sanmış erkek dedi ama genetik testte prensesimiz olacağını öğrendik
Sorun orda aslında doktorum benden kan testi istemedikiKan değerin iyidir belki ondan vermemiştir canm ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
Ya ciddi ciddi pipi yazmış :) maşallah ya yesinler onun esnemesini
Canim merhaba, nasılsın? Nasıl oldun? Merak ettim seniKızlar az önce bi kalktım. altima kaciriyorum sandım. kanamaymis. hemen kostuk hastaneye. iğne yapıp serum verdiler Dr sabah gelevekmis. dua edin nolur
Banyo yap canım şohbeni sırtına tut cok iyi geliyor bana sıcak sıcakKızlar göğüs kafesim sıkışıyor sırtıma doğru ağrı var.Nasl geçecek ya sabahtan beri baygın gibiym.
Dogru bende duydum çoğu kişidenHamileyken sıcak duş dusuge sebep oluyor kasları gevsettigi için diye duymuştum ve hep ılık su ile dus aldim.sicak sudan korktum...doğru değil mi acaba bu bilgi? Sıcak banyo yapabiliyor muyuz
İnşallah öyledir çok rahatsızım bugünNabizin arada yukselmesi normal hamilelikte benimde oyle oluyor 100 110 oluyor hissettiriyor kendini
Benim tansiyon yüksek galiba en son 16 yı geçmek üzereydi gene de kontrol ederim teşekkür ler canımMaşallah ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin abisiyle de yaşıt gibi büyüyecekler ne güzel.. eşinin aşağıda olmasında son aylarda çok dikkat gerektiriyor bi akrabada öyle ılmuştu ama bebekler tosuncuktu Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz
Benim önceden de vardı bu çarpıntı hatta yatarken sallandığımı filan hissederdim şimdi daha çok oluyor ama idmanlıyım bu tansiyon düşüklüğünden olabilir sanırım yani en azından benim tansiyonum hep düşüktü daha yeni yeni 12-8 filan çıkmaya başladı önceden 10-6 civarıydı onu bi kontrol ettir
Oh oh bi premses daha geliyorum diyooorrrAllah analı babalı büyütsün darısı da daha öğrenmeyenlere
Allah yardımcı n olsun Canım benim vucudum un her tarafı ağrıyo ne yediysem çıkarıyorum nefesim daralıyo çok hastayımKızlar göğüs kafesim sıkışıyor sırtıma doğru ağrı var.Nasl geçecek ya sabahtan beri baygın gibiym.
Herşeyin hayırlısı olsun güzelim Allah iki duyguyu da vaktiyle tattırsın.Maşallah cnm Rabbim gönlümüzdekini eylesin inş... kafam allak bullak oldu erkege adapte edicem kendimi çünkü kız derse cok sevincem önce sağlık tbi
göbek kordonuyla alakali canim. onceki tahminde kac haftaliktin? ikinci tahmindeku dogruluk olasiligi daha yuksek gibi geldi :))Kızlar doktordan çıktık suanda asıl kendı doktoruma geldik bugun o gün evimin yakınında bı dr gitmiştim baktı erkek demiştiii ama kendi hastanemizin doktorumuz bacak arasını göremedi açmadı bizim sıpa ve kordon bacak arasındaymış cok inceledi renklidede baktı bu doktorumuz veee kız olma olasılıgı yüksek dedii biz soylememiştik baska doktorun erkek dediğini şimdi bnm kafam karıstı yinede umutlanmıyorum açmadıgı için bacak arasını bızımki ama dr neye göre olasılık verır
iHamileyken sıcak duş dusuge sebep oluyor kasları gevsettigi için diye duymuştum ve hep ılık su ile dus aldim.sicak sudan korktum...doğru değil mi acaba bu bilgi? Sıcak banyo yapabiliyor muyuz
Hatta bi arkadaşım otelcilik yaparken turistleri sıcak havuz alanına indirmiş gezmeye, ortamın ısısından 8. Ayda kızın suyu gelmiş ve apar topar doğuma goturmusler, doktor sıcak su buharının kaslarını gevsettigini ve doğumu başlattığını söylemiş..kendisi anlatmıştı bana, o gundur hamilelikte sıcak sudan uzak durmak gerek diye bilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?