2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ense kalınlıgı 1.0 çıktı
Kombine risk 1:2625
Biyokimyasal risk
Ense kalınlığı 1.0
Beta hcg 123
PAPP-A4,2
Biyokimyasal risk 1:495
Yaş riski 1:495
Trisomy 13/18+Nt
1:10000

Canim ilk doktor bacak arasında kordon görmüş ve pipi sanmış olabilir, ikinci de kordonu görmüş o yüzden pipiyi görmemiş olabilir. Biz de ilk kız dendi sonra kordonu pipi sanmış erkek dedi ama genetik testte prensesimiz olacağını öğrendik

Ense kalınlıgı 1.0 çıktı
Biyokimyasal risk

Ense kalınlığı 1.0
Beta hcg 123
PAPP-A4,2
Biyokimyasal risk 1:495
Yaş riski 1:495
Trisomy 13/18+Nt
1:10000

Benim de kombine iyi de biyokimyasal risk yüksekti beta hcgden dolayı. Yabancı makaleleri okudum. Tansiyon yükselmesi daha sık görülebiliyormuş beta hcg yüksek çıkanlarda. Tabi bir ihtimal. Sen temkinli ol da sık sık tansiyonuna da bak. Ne olur ne olmaz. Kontrollerini de aksatma. Sıkıntı çıkmaz herhalde dua edelim de... yalnız bilekten olanlar yanlış çıkıyor. Eczanelerde koldan ölçen otomatikler var. Bence al bulunsun.

Amin inşallah hepimiz sorunsuz alırız yarınlarımızı kucagımıza.
Bende ayrıntılı için gidecegim inşallah güzel sonuçlar alırız.
Dr.lar bişey demesede takıyoruz işte kafaya

Kan değerin iyidir belki ondan vermemiştir canm ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum

Ya ciddi ciddi pipi yazmış :) maşallah ya yesinler onun esnemesini

Kızlar göğüs kafesim sıkışıyor sırtıma doğru ağrı var.Nasl geçecek ya sabahtan beri baygın gibiym.

Maşallah cnm Rabbim gönlümüzdekini eylesin inş... kafam allak bullak oldu erkege adapte edicem kendimi çünkü kız derse cok sevincem önce sağlık tbi

Kan değerin iyidir belki ondan vermemiştir canm ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum

Ya ciddi ciddi pipi yazmış :) maşallah ya yesinler onun esnemesini
Sorun orda aslında doktorum benden kan testi istemediki ilk hamile kaldıgımda kan vermiştim 7 haftalık falandı ozaman normal cıkmıstı ondan sonra hiç kanıma bakılmadı sizbaktırdınızmı

Hamileyken sıcak duş dusuge sebep oluyor kasları gevsettigi için diye duymuştum ve hep ılık su ile dus aldim.sicak sudan korktum...doğru değil mi acaba bu bilgi? Sıcak banyo yapabiliyor muyuz

Hatta bi arkadaşım otelcilik yaparken turistleri sıcak havuz alanına indirmiş gezmeye, ortamın ısısından 8. Ayda kızın suyu gelmiş ve apar topar doğuma goturmusler, doktor sıcak su buharının kaslarını gevsettigini ve doğumu başlattığını söylemiş..kendisi anlatmıştı bana, o gundur hamilelikte sıcak sudan uzak durmak gerek diye bilirim..

Benim tansiyon yüksek galiba en son 16 yı geçmek üzereydi gene de kontrol ederim teşekkür ler canım

göbek kordonuyla alakali canim. onceki tahminde kac haftaliktin? ikinci tahmindeku dogruluk olasiligi daha yuksek gibi geldi :))
i

canim ben kendimi bildim bileli sicak suyla banyo yaparim. bildigin duman cikar. oyle alistim. oglumdada oyle yapardim. oglum 42 haftalik sunni sanciyla dogdu :)) bana etkisi olmamis demekki sicak suyun ya da bunye alismis

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.teker teker yazamadım. Öncelikle söyleyim yavrum çok iyi. Ama plesentasi asagida ve cok hareketli olduğu için ayaklariyla plesentayi zedelemis. Dr ilk defa bi kadar değişik hareketleri olan bir çocuk görüyorum dedi. Bu durum ilerde geçmez ise sıkınti imiş. hastanede yatacam kanama durana kadar. Yalnız o kanama neydi oyle bir yerim kesilmiş gibiydi değişik bir şeydi. ama çok şükür yavrum iyi.kesin de erkekmis:) plesentayi yukarı aldık mi tamam:)1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…