2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın cnm :) dün Dr a gittik ben sordum artık folik asiti kullanmana gerek yok dedi. Zaten decavitte var ve yeterli dedi. Bana demir hapı vermedi. Birde üçlü teste gerek yok dedi 2li test gayet güzel dedi bilemedim
Aynen Can'ım banadaa aynılarını söyledi 2. Li test temiz 3 e gerek Yok dedi

Sanki bende hissediyorum 16+2 sanırım bagirsak hareketleri falan

Aynen Can'ım banadaa aynılarını söyledi 2. Li test temiz 3 e gerek Yok dedi
Maşallah ne kdr güzel ben hiç böyle duymamıştım daha önce, rutin olarak yapılıyor sanıyordum. Bir ay sonra gidicez tekrar cinsiyet ve kontrol için. 1 hafta önce baktığında kıza benziyor dedi ama net bir şey söyleyemeyiz erken yine de dedi. Bizde şimdilik kız kabul ettik :)

O kasilmalar son aylarda biraz can rahatsiz edici olabiliyor canim.gozunuz aydin bu arada Allahim kucagimizada almayi nasip etsin

İnşallah canım ya aynı şeyi yaşadığımız için anlıyorum seni güzel haberlerle gel

stanki canım gözünaydın maşallah oğluna,darısı bizlere inş.

Benimkide erkek hayırlısı olsun canım benim de eş tarafım hep erkek

Aminnnn. Çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun.

3 yaş olacak Allah kısmet olursa araları.

Cay normalde içilebilir ama benim kan sorunum ve kullandığım fazla ilaç olduğu için ilaçların emilimini azaltıyor canım.

Bizde eşimden alınmadı mantıksızda zaten. bir kaç defa engelli durumu varsa kromozomlar babadanmı geliyor diye bakılabilir sanırım

Maşallah ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin abisiyle de yaşıt gibi büyüyecekler ne güzel.. eşinin aşağıda olmasında son aylarda çok dikkat gerektiriyor bi akrabada öyle ılmuştu ama bebekler tosuncuktu Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz

Kızlar kalbim arada hızlı hızlı atıyo sonra normale dönüyo aranızda aynısı yaşayan varmı

Benim önceden de vardı bu çarpıntı hatta yatarken sallandığımı filan hissederdim şimdi daha çok oluyor ama idmanlıyım bu tansiyon düşüklüğünden olabilir sanırım yani en azından benim tansiyonum hep düşüktü daha yeni yeni 12-8 filan çıkmaya başladı önceden 10-6 civarıydı onu bi kontrol ettir

Benimde kızım oluyorrrr :)

Oh oh bi premses daha geliyorum diyooorrr Allah analı babalı büyütsün darısı da daha öğrenmeyenlere

Kızlar doktordan çıktık suanda asıl kendı doktoruma geldik bugun o gün evimin yakınında bı dr gitmiştim baktı erkek demiştiii ama kendi hastanemizin doktorumuz bacak arasını göremedi açmadı bizim sıpa ve kordon bacak arasındaymış cok inceledi renklidede baktı bu doktorumuz veee kız olma olasılıgı yüksek dedii biz soylememiştik baska doktorun erkek dediğini şimdi bnm kafam karıstı yinede umutlanmıyorum açmadıgı için bacak arasını bızımki ama dr neye göre olasılık verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…