2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende decavit kullanıyorum, geyno ferro demir hapı kullanıyorum, previt pozitive folik asiti kullanıyorum folik asiti ne zaman bırakıcan acaba decavitin içinde folik asitte yok mu
Günaydın cnm :) dün Dr a gittik ben sordum artık folik asiti kullanmana gerek yok dedi. Zaten decavitte var ve yeterli dedi. Bana demir hapı vermedi. Birde üçlü teste gerek yok dedi 2li test gayet güzel dedi bilemedim

Ya kizlar ben bu hisse bi turlu anlam veremedim sanki gobek deligimin altinda hafiften bisy surukleniomus gibi oluyo duz yatip karnim gergin oldugu zamanlar ozellikle .. 16+1 gunluk daha erken degilmidr bebisin hareketlerini hissetmeye ? Aranizda varmi boyle benim gibi erken brbek hareketi hissiyatina kapildgni dusununen ?

Tamam cnm sağol

Günaydın cnm :) dün Dr a gittik ben sordum artık folik asiti kullanmana gerek yok dedi. Zaten decavitte var ve yeterli dedi. Bana demir hapı vermedi. Birde üçlü teste gerek yok dedi 2li test gayet güzel dedi bilemedim
sağol canım randevum iki hafta sonra sorarım o zaman doktora demirim düşüktü benim o yüzden erken başladık biraz ,ikili testinin güzel çıkmasına sevindim rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Insallah canim cok sagol kimbilir kac kisinin gebeligi bilincsizce davranan doktorlar yuzunden sonlandirilmistir ne yazik. iyi ki baska bir doktora gitmissin

Benimkide erkek hayırlısı olsun canım benim de eş tarafım hep erkek

Aynen canim supriz yapmasa daha guzel olur sankim cok alistrdik kendimizi kiza :) babasi pembis pembis oyuncaklar alip gelio erkek olursa napariz bunlari demedende geri durmuyo minnakim benim cok ozledik valla
Oyyyysss ne tatlı olacaklar kesin... Biz de dün aksam baktık biseyler, oyle güzellerkii hepsini alasim geldi

Hayır yaptırmamıstım canım aslında dörtlüyüde yaptırmayacaktım ama doktor ısrarla istediği için yaptırdım genelde yanılma payları cok olduğu için testlerin yaptırmak istememiştim
Dediğin gibi çok fazla kafa karıştırıyor haklısın. Gebelik bu, çeşit çeşit durum olabiliyor. Hemen korkup panik yapmamak lazım ama yapıyoruz ne yapalım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Aynı ben :) hani 2.trimester dedikleri dönem annenin en enerjik ve rahat olduğu dönemdi??? Valla benim ne bulantılarım geçti ne de enerjim var... :)

Dediğin gibi çok fazla kafa karıştırıyor haklısın. Gebelik bu, çeşit çeşit durum olabiliyor. Hemen korkup panik yapmamak lazım ama yapıyoruz ne yapalım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Benim düzenli gittiğim bir doktorum bile yok malesef geçen ay baslayabildim daha bir kere gittim birdahaki randevum bir hafta sonra onun dısında gittiklerim hep nöbetçi doktorlar sıkıntılı bir süreç geçirdim çünkü bulantılardan daha yeni toparlanmaya basladım çok şükür

Ben de bu sabah uyandığımda biraz göbeğimin üzerine doğru yatmışım sol tarafta. Kıpır kıpır bir şeyler... Anne üzerime yattın kalk der gibi :) o muydu bilmiyorum ama çok tatlı bir histi, oymuş gibi düşünüyorum, düşünmek istiyorum daha doğrusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…