2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Toplam 12 gün yattım hastanede 3'er gün ayrı zamanlarda 2 gün damardan mama verdiler her hafta idrar tahlili yapıyor doktor 2 günde 1 acile gidiyorum serum için yoksa hiç halim yok serum biraz iyi geliyor

Kızlar affedersiniz genital bölgede şişlik var olan var mı bide sanırım yara gibi bişeyler var ne olabilir bu

Canim sat ve ultrason arasındaki fak geç döllenmeden mi? gebelik yaşı olarak hangisini baz alıyor doktorun? Sat i mi? Ultrason boyutu mu?

Canım aynı durumu yaşıyoruz, çok geçmiş olsun. Bir arkadaş geçenlerde hastanede yatmıştı, şimdi senden böyle bir haber geldi. Bende korkmaya başladım. Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Sorun orda aslında doktorum benden kan testi istemediki ilk hamile kaldıgımda kan vermiştim 7 haftalık falandı ozaman normal cıkmıstı ondan sonra hiç kanıma bakılmadı sizbaktırdınızmı
Benden de istemedi 7 haftalık iken yaptığım teste göre verdi bu ilacı 3. Aydan sonra veriyoruz demişti bide canm

Hemde ne hareketli ne de sipa. sayiyorum öyle eşek sipa diye:) kızlar rabbim hepinize sağlık versin çok fena bu atraksiyonlar.

endless love teyzesi ekler misin artık cinsiyetimizi. kesin erkekmis yavrum.

İyi olmanıza çok sevindim sıpa ya bak yaa şimdiden yaramaz annesi :)
Tabiki seve seve eklerim prensimizi :)

Merhaba kizlar bende katilmak isterim araniza.benim nisan sonu yada mayis basi olacak dogumum allah izin verirse.sayfaya yeni uye oldum pek bisey bilmiorum kk ile ilgili sanirim simdilik sadece msj yazabiliorum.listenize benide eklerseniz sevinirim.

Hoşgeldin :) bilgilerinizi yazarsanız seve seve eklerim. Beni etiketleyerseniz çok sevinirim çünkü gözden kaçabiliyor :)
Kaçıncı bebek
Başlangıç kilosu

bugun hic hissetmedim mesela. normal galiba arada hissediyorum bende

Bende her zaman hissetmiyorum ama büyüdükçe artık sürekli hissedecekmişiz :)

Kizlarrrrr, gebelik yaşı olarak hangisini baz alıyor doktorunuz? Sat i mi? Ultrason boyutu mu? Benim gelişimi 6 gün önde, doktorum satı 3 gün öne çekti sadece ve yeni sata gore hesap yapıyor...sizinki de böyle mi?

Bugün sınırlarımı çok zorladım. Sabah doktora gittim. Ordan alışveriş merkezine ev hediyesi almaya gittim. Eve dönüşte kuaföre gittim. Eve geldim 1 saat sonra misafirliğe gittim. Deli bir ağrıyla yatağa kendimi attım. Tuvalete gitmeye korkuyorum kırmızıları görücem diye

@endless love

Antalya
Mühendis
29
21 Mayıs 2017
İlk bebek
62

Kizlarrrrr, gebelik yaşı olarak hangisini baz alıyor doktorunuz? Sat i mi? Ultrason boyutu mu? Benim gelişimi 6 gün önde, doktorum satı 3 gün öne çekti sadece ve yeni sata gore hesap yapıyor...sizinki de böyle mi?

Herkesin yumurtlama tarihi farklı olduğu için boyuta göre düzenlenmiş adet tarihi belirleniyor bir çarkı var doktorların. Oradan ayarlıyorlar. Daha önce ölçüm yapılmış mıydı peki? Genelde 9-10 haftada artık hafta kesinleşiyor. Sonra son adet tarihi diye sorduklarında düzenlenmişi söylüyorsun.

Canim benim cok gecmis olsun.birdaha yasamazsin umarim.onceden kanaman olmusmuydu senin doktor bana plesenta asagida demisti
Merhaba kizlar bende katilmak isterim araniza.benim nisan sonu yada mayis basi olacak dogumum allah izin verirse.sayfaya yeni uye oldum pek bisey bilmiorum kk ile ilgili sanirim simdilik sadece msj yazabiliorum.listenize benide eklerseniz sevinirim.
Hosgeldin guzel anne

Kızlar bulantılarınız hala devam ediyormu sizinde ?mutfaga zor giriyorum ben hala ne zaman girsem lavaboya koşuyorum birde halsizlik üşengeçlik var cok fena yataktan zor kalkıyorum sabahları ,dogurunca kendime gelecegim heralde ben

Bende oyle inanmak istyorum

Benim de ultrason boyutuna gore 9. haftada 5 gun one cekti SAT'i. Artik kontrole gittigimde hep one cektigi SAT'i soyluyorum, ona gore hesap yapiyor, zaten onunla da uyumlu cikti hep doktorumun kendi ultrasonunda.

endless love

Antalya
Mühendis
29
21 Mayıs 2017
İlk bebek
62

Ekledim canım :)

Merhaba arkadaslar
Nasipse bizimde oglumuz olucak:))
endless love benide eklersen sevinirim.
Izmir
Calismiyor
29 yas
10mayis 2017
Ilk bebek
Baslangic kilom 63

Hoşgeldin sende prensimiz de :)
Ekledim listeye :)

Etiketleme nasil oluyor bilmiorum yardimci olursaniz cok sevinirim

Canım ismimin başına @ bu işareti koyarsan etiketleniyor ama yapamazsan da problem değil sen bilgilerini yaz ben bakıyorum sana :)

Benim de ultrason boyutuna gore 9. haftada 5 gun one cekti SAT'i. Artik kontrole gittigimde hep one cektigi SAT'i soyluyorum, ona gore hesap yapiyor, zaten onunla da uyumlu cikti hep doktorumun kendi ultrasonunda.

10. Hafta gibi sati bi öne aldı ama şu an benim bebik birkaç gün daha önde gidiyor bir daha bir daha satı öne almadı artık. Ondan karıştı kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…