- 5 Kasım 2016
- 34
- 11
- 8
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.361
Toplam 12 gün yattım hastanede 3'er gün ayrı zamanlarda 2 gün damardan mama verdiler her hafta idrar tahlili yapıyor doktor 2 günde 1 acile gidiyorum serum için yoksa hiç halim yok serum biraz iyi geliyorBen de 4 kilo verdim. 54'üm 50 oldum. Böyle giderse bir kaç haftaya 7 yi bulurum ben de. Hastanede yattım derken acilde serum almayı mı yoksa bi kaç gün hastanede kalmayı mı kastetin? Ben doktoruma söylüyorum ama bir şey olmaz diyor. İdrar testi yapmayalı 1 ay oldu. Kesin bende de keton vardır. Eğer bu sebeple hastanede kalınıyorsa ben de gideyim.
bugun hic hissetmedim mesela. normal galiba arada hissediyorum bendeilk gebeliğim canım arada hissediyorum ama kıpır kıpır diyemem..
Canim sat ve ultrason arasındaki fak geç döllenmeden mi? gebelik yaşı olarak hangisini baz alıyor doktorun? Sat i mi? Ultrason boyutu mu?Hayir gecmedi. ben son ultrasona gore 14+3 Sata gore 15+3um. yedigim yemek cesitliligi artti ama bulantilarim 7/24 devam. sabah ve aksam saat 16dan sonra tavan yapiyor. sabahlari ve geceleri kusuyorum. gun icinde de devam ediyor ama biraz daha hafif hafif. aksamlari mide yanmasi da ekleniyor. sabah kusmam olsa da bulantilarim cok canimi yakmiyor ama geceleri ölümlerden ölüm begeniyorum. cok agirlik oluyor ustumde.
Canım aynı durumu yaşıyoruz, çok geçmiş olsun. Bir arkadaş geçenlerde hastanede yatmıştı, şimdi senden böyle bir haber geldi. Bende korkmaya başladım. Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.teker teker yazamadım. Öncelikle söyleyim yavrum çok iyi. Ama plesentasi asagida ve cok hareketli olduğu için ayaklariyla plesentayi zedelemis. Dr ilk defa bi kadar değişik hareketleri olan bir çocuk görüyorum dedi. Bu durum ilerde geçmez ise sıkınti imiş. hastanede yatacam kanama durana kadar. Yalnız o kanama neydi oylebir yerim kesilmiş gibiydi değişik bir şeydi. ama çok şükür yavrum iyi.kesin de erkekmis:) plesentayi yukarı aldık mi tamam:)1
Benden de istemedi 7 haftalık iken yaptığım teste göre verdi bu ilacı 3. Aydan sonra veriyoruz demişti bide canmSorun orda aslında doktorum benden kan testi istemedikiilk hamile kaldıgımda kan vermiştim 7 haftalık falandı ozaman normal cıkmıstı ondan sonra hiç kanıma bakılmadı sizbaktırdınızmı
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.teker teker yazamadım. Öncelikle söyleyim yavrum çok iyi. Ama plesentasi asagida ve cok hareketli olduğu için ayaklariyla plesentayi zedelemis. Dr ilk defa bi kadar değişik hareketleri olan bir çocuk görüyorum dedi. Bu durum ilerde geçmez ise sıkınti imiş. hastanede yatacam kanama durana kadar. Yalnız o kanama neydi oylebir yerim kesilmiş gibiydi değişik bir şeydi. ama çok şükür yavrum iyi.kesin de erkekmis:) plesentayi yukarı aldık mi tamam:)1
Hemde ne hareketli ne de sipa. sayiyorum öyle eşek sipa diye:) kızlar rabbim hepinize sağlık versin çok fena bu atraksiyonlar.
endless love teyzesi ekler misin artık cinsiyetimizi. kesin erkekmis yavrum.
Merhaba kizlar bende katilmak isterim araniza.benim nisan sonu yada mayis basi olacak dogumum allah izin verirse.sayfaya yeni uye oldum pek bisey bilmiorum kk ile ilgili sanirim simdilik sadece msj yazabiliorum.listenize benide eklerseniz sevinirim.
bugun hic hissetmedim mesela. normal galiba arada hissediyorum bende
@endless loveBenden de istemedi 7 haftalık iken yaptığım teste göre verdi bu ilacı 3. Aydan sonra veriyoruz demişti bide canm
İyi olmanıza çok sevindim sıpa ya bak yaa şimdiden yaramaz annesi :)
Tabiki seve seve eklerim prensimizi :)
Hoşgeldin :) bilgilerinizi yazarsanız seve seve eklerim. Beni etiketleyerseniz çok sevinirim çünkü gözden kaçabiliyor :)
Kaçıncı bebek
Başlangıç kilosu
Bende her zaman hissetmiyorum ama büyüdükçe artık sürekli hissedecekmişiz :)
Kizlarrrrr, gebelik yaşı olarak hangisini baz alıyor doktorunuz? Sat i mi? Ultrason boyutu mu? Benim gelişimi 6 gün önde, doktorum satı 3 gün öne çekti sadece ve yeni sata gore hesap yapıyor...sizinki de böyle mi?
Canim benim cok gecmis olsun.birdaha yasamazsin umarim.onceden kanaman olmusmuydu senin doktor bana plesenta asagida demistiKızlar hepinize çok teşekkür ederim.teker teker yazamadım. Öncelikle söyleyim yavrum çok iyi. Ama plesentasi asagida ve cok hareketli olduğu için ayaklariyla plesentayi zedelemis. Dr ilk defa bi kadar değişik hareketleri olan bir çocuk görüyorum dedi. Bu durum ilerde geçmez ise sıkınti imiş. hastanede yatacam kanama durana kadar. Yalnız o kanama neydi oylebir yerim kesilmiş gibiydi değişik bir şeydi. ama çok şükür yavrum iyi.kesin de erkekmis:) plesentayi yukarı aldık mi tamam:)1
Hosgeldin guzel anneMerhaba kizlar bende katilmak isterim araniza.benim nisan sonu yada mayis basi olacak dogumum allah izin verirse.sayfaya yeni uye oldum pek bisey bilmiorum kk ile ilgili sanirim simdilik sadece msj yazabiliorum.listenize benide eklerseniz sevinirim.
Aynenn :)))Oyyyysss ne tatlı olacaklar kesin... Biz de dün aksam baktık biseyler, oyle güzellerkii hepsini alasim geldi
Bende oyle inanmak istyorumBen de bu sabah uyandığımda biraz göbeğimin üzerine doğru yatmışım sol tarafta. Kıpır kıpır bir şeyler... Anne üzerime yattın kalk der gibi:) o muydu bilmiyorum ama çok tatlı bir histi, oymuş gibi düşünüyorum, düşünmek istiyorum daha doğrusu :)
Benim de ultrason boyutuna gore 9. haftada 5 gun one cekti SAT'i. Artik kontrole gittigimde hep one cektigi SAT'i soyluyorum, ona gore hesap yapiyor, zaten onunla da uyumlu cikti hep doktorumun kendi ultrasonunda.Kizlarrrrr, gebelik yaşı olarak hangisini baz alıyor doktorunuz? Sat i mi? Ultrason boyutu mu? Benim gelişimi 6 gün önde, doktorum satı 3 gün öne çekti sadece ve yeni sata gore hesap yapıyor...sizinki de böyle mi?
Merhaba arkadaslar
Nasipse bizimde oglumuz olucak:))
endless love benide eklersen sevinirim.
Izmir
Calismiyor
29 yas
10mayis 2017
Ilk bebek
Baslangic kilom 63
Etiketleme nasil oluyor bilmiorum yardimci olursaniz cok sevinirim
Herkesin yumurtlama tarihi farklı olduğu için boyuta göre düzenlenmiş adet tarihi belirleniyor bir çarkı var doktorların. Oradan ayarlıyorlar. Daha önce ölçüm yapılmış mıydı peki? Genelde 9-10 haftada artık hafta kesinleşiyor. Sonra son adet tarihi diye sorduklarında düzenlenmişi söylüyorsun.
Benim de ultrason boyutuna gore 9. haftada 5 gun one cekti SAT'i. Artik kontrole gittigimde hep one cektigi SAT'i soyluyorum, ona gore hesap yapiyor, zaten onunla da uyumlu cikti hep doktorumun kendi ultrasonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?