2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok geçmiş olsun tatlim, dikkat edin kendinize..oglusumuz hareketli olacak maşallah

tekrar tekrar gecmis olsun. bol bol uzan. bacaklarinin altina yastik koy. baldirlarininda. vay sipa seni :)

Merhaba geçti mi herkesin bulantısı 3 gün sonra 16 haftalık olacak hâlâ geçmedi kusma bulantı kaç aydır kuru ekmekle besleniyorum yemek yemeye hasret kaldım

Çok geçmiş olsun tatlim, dikkat edin kendinize..oglusumuz hareketli olacak maşallah

tekrar tekrar gecmis olsun. bol bol uzan. bacaklarinin altina yastik koy. baldirlarininda. vay sipa seni :)
Hemde ne hareketli ne de sipa. sayiyorum öyle eşek sipa diye:) kızlar rabbim hepinize sağlık versin çok fena bu atraksiyonlar.

endless love teyzesi ekler misin artık cinsiyetimizi. kesin erkekmis yavrum.

Amin canım inşallah :)seninkinin cinsiyeti belli mi

Merhaba geçti mi herkesin bulantısı 3 gün sonra 16 haftalık olacak hâlâ geçmedi kusma bulantı kaç aydır kuru ekmekle besleniyorum yemek yemeye hasret kaldım
Hayir gecmedi. ben son ultrasona gore 14+3 Sata gore 15+3um. yedigim yemek cesitliligi artti ama bulantilarim 7/24 devam. sabah ve aksam saat 16dan sonra tavan yapiyor. sabahlari ve geceleri kusuyorum. gun icinde de devam ediyor ama biraz daha hafif hafif. aksamlari mide yanmasi da ekleniyor. sabah kusmam olsa da bulantilarim cok canimi yakmiyor ama geceleri ölümlerden ölüm begeniyorum. cok agirlik oluyor ustumde.

Geçmedi canim özellikle akşamüstü 4 den sonra feciyim..hem bulantı hem yanma..sadece makarna yiyebiliyorum yoğurtlu, peynirli, vs o şekilde beslenmeye çalışıyorum bu ara

Merhaba kizlar bende katilmak isterim araniza.benim nisan sonu yada mayis basi olacak dogumum allah izin verirse.sayfaya yeni uye oldum pek bisey bilmiorum kk ile ilgili sanirim simdilik sadece msj yazabiliorum.listenize benide eklerseniz sevinirim.

Hareketsiz olsa dert hareketli olsa dert annelik ne çileli işmiş :)) Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Çoook geçmiş olsun

HappyMommy ayrintilidan sonra ilan etmeyi dusunuyorum :)) L Ladyrose17 canim ilk gebeligin mi? ben ilk gebeligimde 20 haftalikken hissetmistim ilk hareketlerini. bunda 1 2 gundur hissediyorum kipir kipir hareket ettigini :))
ilk gebeliğim canım arada hissediyorum ama kıpır kıpır diyemem..

Hareketsiz olsa dert hareketli olsa dert annelik ne çileli işmiş :)) Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Çoook geçmiş olsun
aynen ben de diyorum neden benimki hareketsiz üzülüyorum valla ayrıntılıya girsem bi rahatlıycam inşaallah sıkıntı yoktur..

57 kiloyla hamile kalmıştım şu an 50 kiloyum 7 kilo verdim 4 kere hastaneye yattım idrarda keton çıkınca damardan beslendim bir süre eve geldim yine aynı çok zor bir türlü geçmiyor
Ben de 4 kilo verdim. 54'üm 50 oldum. Böyle giderse bir kaç haftaya 7 yi bulurum ben de. Hastanede yattım derken acilde serum almayı mı yoksa bi kaç gün hastanede kalmayı mı kastetin? Ben doktoruma söylüyorum ama bir şey olmaz diyor. İdrar testi yapmayalı 1 ay oldu. Kesin bende de keton vardır. Eğer bu sebeple hastanede kalınıyorsa ben de gideyim.

Ben hiçbirşey yiyemiyorum çok zor hep bulantı kusma keyfini çıkaramadım hamileliğin
Bende çok ağır geçiriyorum 24 saat bulantı var 7 kilo verdim 50 kiloyum şu an hiç halim yok 4 kere yattım hastanede damardan beslendim bir süre eve geldim yine aynı sanki hep böyle kalacakmışım gibi hiç yemek yiyemedim ben tek yediğim sabah beyaz peynir ekmek su içmek bile çok zor 1 bardak zorla içiyorum Nasıl geçecek bilmiyorum Allah hepimize yardım etsin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…