2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
10. Hafta gibi sati bi öne aldı ama şu an benim bebik birkaç gün daha önde gidiyor bir daha bir daha satı öne almadı artık. Ondan karıştı kafam
Bana bir kere one aldıktan sonra 1-2 günün önemi olmadigini soyledi. Zaten tam gununde doğan kaç çocuk var ki :) eger surekli o sekilde devam ederse belki doğumunu birkac gun once planlar bilemiyorum.

Canım çok şükür çok sevindim yaramazlığa başlamış desene

Aynı ben :) hani 2.trimester dedikleri dönem annenin en enerjik ve rahat olduğu dönemdi??? Valla benim ne bulantılarım geçti ne de enerjim var... :)
Bende öyle okumustum sevinmistim annemde diyodu ucuncu ayin bitince gecer hersey ama nerdeee sukur ki bulantim olmadi ama tiksinme yorgunluk cok oldu bi yorgunlugum kaldi oda gecmek bilmiyo havalardanmi acaba kisa denk geldik diyemi böyle bilmiyorum.. bide heryerde yaziyo 3-6 ay arasi en rahat gecen dönem diye nerdeee :)

Maalesef 16. haftadayım hâlâ çok şiddetli bulantı ve kusma var geçmiyor 7 kilo verdim 50 oldum çok halsizim ayağa kalkmak çok zor serumlarla ayaktayım bende hiç mutfağa giremiyorum 4 aydır yemeği unuttum kuru ekmeklerle yaşıyorum çok zor bir an önce hepimizin geçsin inşallah

benimki baya azaldi eskisi gibi kötü degilde. Bende bütün gün yatiyorum esim bise yapmamada izin vermiyor iyice tembellestim yapasim varsa biseyi onuda yapmiyorum yemek yapmaya bile üseniyorum nolcak bu halim

Sanki bende hissediyorum 16+2 sanırım bagirsak hareketleri falan
Valla bagirsakmi degilmi bilemicem 15. haftadan sonra bende yavas yavas kipirtilar hissetmeye baslamistim bu gece itibari ile 17+4 olcaz dünden beri baroz hissediyorum icim kipir kipir gidiklaniyorum sanki ayaktayken basladi cuma ögleden sonra ayaklarim yerden kesildi sanki :)) ay allahim bu gun oturduk cit yok arabaya bindik 360 derece dönüyo sanki hatta bu sabah esime bile dedim koy elini tekmeliyo babasida hissetti masallah benim bebisime nazar degmesin. Rabbim hepimize her zaman en guzel duygulari yasatsin insallah tamamina erdirsin.

benimki baya azaldi eskisi gibi kötü degilde. Bende bütün gün yatiyorum esim bise yapmamada izin vermiyor iyice tembellestim yapasim varsa biseyi onuda yapmiyorum yemek yapmaya bile üseniyorum nolcak bu halim
Canım ben de senin gibiyim yatmaya alıştım kac aydır kalkıp bişey yapamıyorum bulantı ve koku olayı da devam 16+5 deyiz. Hep dısardan yiyoruz ve midemi tutsun diye sandviç tost vs

Doktorun hastaneye yatırmıyor mu canım beni yine yatırdı çok fenaydim yatışım yapilana kadar 2 kez istifra ettim koca gece istifra edince gittim yatırdı günde 8 serum yedim 2 gece kaldım biraz geçti

Cinsiyet ogrenmismiydin canm. Soyledysen k. Bakma canm unutuyorm hep

Cinsiyet ogrenmismiydin canm. Soyledysen k. Bakma canm unutuyorm hep
Malesef tatlim nerde ne güzel seviniyordum randevu pazartesi diye bi baktim karta carsambaymis :) 30 kasimda ögreniriz insallah benim yaramaz gösterirse. Bu arada hic sorun degil inan bende herseyi cok cabuk unutuyorum. Seninki kizdi sanirim allah bagislasin.

Doktorun hastaneye yatırmıyor mu canım beni yine yatırdı çok fenaydim yatışım yapilana kadar 2 kez istifra ettim koca gece istifra edince gittim yatırdı günde 8 serum yedim 2 gece kaldım biraz geçti
Bende 4 kere yattım 3 gece'den 12 gün kaldım hastanede 2 gün damardan mama verdiler diğer günler serum çıkıp eve geliyorum yine aynı geçmiyor 5 yaşında bir oğlum var ona çok üzülüyorum gün aşırı serum takılıyorum o biraz iyi geliyor

17.haftandasin gosterirse buyuk ihtimal ogreneceksn. Senin yerinede heycanlandm bir an :))) benmki kiz canm. Allah gonlundekini versin diyeyim :)

17.haftandasin gosterirse buyuk ihtimal ogreneceksn. Senin yerinede heycanlandm bir an :))) benmki kiz canm. Allah gonlundekini versin diyeyim :)
Aminn saglikli olsunlarda bebislerimiz. tam 18 haftalik olucaz göstersin bi zahmet ama anneyle babaya cekmisse inat eder döner poposunu :) gecen randevuda önce 360 derece dönüp tam ölcüme sira geldiginde uyudu tembel doktor yazik dürtüp durdu elime kramp girdi diyo bizimki inat ziplayip yatiyo tabi, icimden dedim bize cektiyse cok beklersin uyanmasini sen esimde bende cok merak ediyoruz gönlümüzden gecen kiz ama ne olursa olsun farketmicek evlat sonucta her türlü cok sevicez.. ailede cogu erkek olsun diyo ama ben en az %80 kiz hissediyorum.

Ay allahimm yerimm onuu uyumus yanii bal. Ben dayanamiyorum gelse bi an once:) ama yaa kizlar bir baska hayatmda herseyden cok bir kizim olsun istiyordm. Baska hicbir sey bu kadar mutlu edemezdi beni :) evlat cok baskayms. Esimi bile degistrdi:))esim polis benm dunde evlilik yildonumuydu. Oyle pek onem.vermz boyle gunlere bende tam tersi. Pek bsy beklemoyordm. Oda planlams bir seyler
. ama.aksilik is saatleri degisti hc bi planini yapamadi. Bende sinir.kupuym tabi. Aksama hediyelerini gonderms. Nasl sinir olmussam hic tepki yok. Minnakima pembe bi tulum almis.onu gordum koptum ben nasil agliyorum. Benm yapamadigimi yapti babasini romantiklestrdi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…