2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yerim ben o minnakii ya, böyle kizim olucak yazanlari görünce cok özeniyorum gözlerim hep kiz bebis elbiselerine gidiyo. Bizde daha bir turlu kutlayamadik evlilik yildonumunu cunku ondan 4 gün önce hamileligimi ögrendik ama ikimizdede tik yok su an herseyimiz yavrumuz öncelik hep ona bi yemege gideriz diye dusunuyoruz hala, bak esin yinede hediye yollamis canim uzulme sen, bebisler gercekten babalarini cok degistiriyorlar benimkide öyle, öncede beni incitmiyodu simdi elinden gelse yerinden oynama dicek :) esin yeri farkli ama evlat bambaska oluyo onlarda her ne kadar hissetmesede yavas yavas babaliga hazirlaniyorlar

Sizinki daha manidar olmuss :))) en buyuk hediye onlar bizeee:) merakla bekliyorum sizin cinsiyetide:) bu arada aldigi hediyeler hep minnakla alakali :)) hamile badisi hamile hirkasi bebek.kiyafeti allahtn bi çiçek almsda kurtarms durumu. Ama Esin anlayislisi kadar iyi bir sey olamaz. Zaten hassasiz bide onlar uzerimize gelse dusunemiyorum. Biz esimle.anlasirz daha dogrusu.onun huyu cok iyidir. Bazen konusuyorm.diyorm.cok huzurlu bir aileye geliyorsn cok.mutlu olacaksn fln hissediyordr demi bosuna dil dokmeyim hehe:) evse tekimde ona sardm. Vidi vidi :)))

Bana bir kere one aldıktan sonra 1-2 günün önemi olmadigini soyledi. Zaten tam gununde doğan kaç çocuk var ki :) eger surekli o sekilde devam ederse belki doğumunu birkac gun once planlar bilemiyorum.
Canim doğum tarihi ile ilgili değil takıldığim nokta, bu testlerde gebelik yaşı giriyoruz ya, test sonuçları etkilenir mi derdindeyim..çünkü sat farklı, ultrason farklı, onu öğrenmek için danisayim dedim ama kafam hala karışık..

Canim sat ve ultrason arasındaki fak geç döllenmeden mi? gebelik yaşı olarak hangisini baz alıyor doktorun? Sat i mi? Ultrason boyutu mu?
Doktorum gec dollenmeden dolayi dedi. en son 11+5te bakmisti. belki de simdi sata yetismistir diye dusunuyorum. cunku 2 hafta gerideydik. Saglik ocagi aşı icin ve doktorum folik asiti biraktirip vitamine baslatmak icin sati baz aldilar.

AY MASallah canim darısı bizlere ..doktor 18-20. Haftalarda hissedebilirsin demişti sabırsızlıkla bekliyorum o kıpırtılı günleri

benimki baya azaldi eskisi gibi kötü degilde. Bende bütün gün yatiyorum esim bise yapmamada izin vermiyor iyice tembellestim yapasim varsa biseyi onuda yapmiyorum yemek yapmaya bile üseniyorum nolcak bu halim
Ayni durumdayim. Okadar usengec oldumki evde hicbisey yapmiyorum. Bulantilarim hala var ama cok siddetli degil bulantilarin tamamen gececegi gunleri hayal ediyorum. Bir de mide problemim var gastrit ve reflu vardi bende sanirim hamilelik tetikledi ve baya etkiliyor beni...

Ne tatlı anlatmışsın :) hayırlı olsun oğluşun.

Sanki bende hissediyorum 16+2 sanırım bagirsak hareketleri falan
Ben bagrsak hareketi olmadgna eminim ama onu ayirt edebiliorm bu cok bska bisy herzamanda olmuyo zaten bilemedim insallah bebegmdr.. Gebelik takibi programndada deneyimli anneler 16. Haftada baslar hissetmeye dio bizim ilk oldugu icin anlamaya bilirmisiiz

Çok geçmiş olsun canım senin oğluş azıcık yaramazmış annesi

Canim hiç korkma. Bu işin püf noktası hareket etmemek. Mümkün olduğunca az ya da hiç, doktorum birde kabiz olma sakin olursan da zorlama ya da yapma dedi. o da plasenta ya baskı yapıyormuş.

Canım çok şükür çok sevindim yaramazlığa başlamış desene

Canım cok gemis olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimize insallah

Çok geçmiş olsun canım senin oğluş azıcık yaramazmış annesi
Kızlar çok sağolun. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Anladım canım, o acıdan düsünmemistim
Benim ikili teste gönderdigi kagıtta SAT: 28 Temmuz (kesin degil, ultrason ile belirlendi) yazıyordu. Aslında benim SAT'ım 2 Agustos, geri cektigi tarihi yazmıstı yani. Bence cok önemli bir parametre olsa doktorun ona göre hesaplardı heralde?

Kızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın

Anladim canim hayirlisi insallah.Dikkat et sende bol bol dinlen.Allahim korktugumza ugratmasin
dery.a bende mamakta oturuorum :)
Uzakmisiz epey :)
Iste vaktin imkanin olucak duseceksin bu davanin pesine canim cok sukur ki yavrun iyiymis.ne kadar korktun uzuldun kim bilir nasil ah aliyolar bu insanlar bir bilseler...

Canim cok gecmis olsun da. O ebeleri sikayet etmeden birakmayin nedemektir bu ya. O hastaneyi ayaga kaldiririm. Senin o duyduklarin karsindaki sok bile dava sebebi.

Çok geçmiş olsun canım. Ben olsam iyileşince gider o ebelere bi güzel söverdim herhalde.

O ebeler gibi bir vaka ben rahim filmi çektirirken yaşamıştım. Filmi çeken doktor dedi ki "kızım senin rahmin doğuştan küçük, senin hamile kalman imkansız, e tabi tıp ilerledi belki tüp bebekle filan bir ihtimal bebeğin olur ama sanmıyorum" dedi!!! Sonraki ilk ay da hamile kaldım! Gerçekten hastanelerde çok acımasız ve patavatsız insanlar çalışıyor!

Çok büyük geçmiş olsun. Gerçekten ucuz atlatmışsın. Gıda zehirlenmesine hepimizin dikkat etmesi lazım. Gebelikte çok riskli. Yediklerimizin son kullanma tarihine bakalım. Dışarıda salata yememek lazım, evde de otları sirkeli suda bekletmek gerek 5-10dk. Sen ne yemiştin ne dokundu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…