- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.401
Yerim ben o minnakii ya, böyle kizim olucak yazanlari görünce cok özeniyorum gözlerim hep kiz bebis elbiselerine gidiyo. Bizde daha bir turlu kutlayamadik evlilik yildonumunu cunku ondan 4 gün önce hamileligimi ögrendik ama ikimizdede tik yok su an herseyimiz yavrumuz öncelik hep ona bi yemege gideriz diye dusunuyoruz hala, bak esin yinede hediye yollamis canim uzulme sen, bebisler gercekten babalarini cok degistiriyorlar benimkide öyle, öncede beni incitmiyodu simdi elinden gelse yerinden oynama dicek :) esin yeri farkli ama evlat bambaska oluyo onlarda her ne kadar hissetmesede yavas yavas babaliga hazirlaniyorlarAy allahimm yerimm onuu uyumus yanii bal. Ben dayanamiyorum gelse bi an once:) ama yaa kizlar bir baska hayatmda herseyden cok bir kizim olsun istiyordm. Baska hicbir sey bu kadar mutlu edemezdi beni :) evlat cok baskayms. Esimi bile degistrdi:))esim polis benm dunde evlilik yildonumuydu. Oyle pek onem.vermz boyle gunlere bende tam tersi. Pek bsy beklemoyordm. Oda planlams bir seyler
. ama.aksilik is saatleri degisti hc bi planini yapamadi. Bende sinir.kupuym tabi. Aksama hediyelerini gonderms. Nasl sinir olmussam hic tepki yok. Minnakima pembe bi tulum almis.onu gordum koptum ben nasil agliyorum. Benm yapamadigimi yapti babasini romantiklestrdi kuzum
Sizinki daha manidar olmuss :))) en buyuk hediye onlar bizeee:) merakla bekliyorum sizin cinsiyetide:) bu arada aldigi hediyeler hep minnakla alakali :)) hamile badisi hamile hirkasi bebek.kiyafetiYerim ben o minnakii ya, böyle kizim olucak yazanlari görünce cok özeniyorum gözlerim hep kiz bebis elbiselerine gidiyo. Bizde daha bir turlu kutlayamadik evlilik yildonumunu cunku ondan 4 gün önce hamileligimi ögrendik ama ikimizdede tik yok su an herseyimiz yavrumuz öncelik hep ona bi yemege gideriz diye dusunuyoruz hala, bak esin yinede hediye yollamis canim uzulme sen, bebisler gercekten babalarini cok degistiriyorlar benimkide öyle, öncede beni incitmiyodu simdi elinden gelse yerinden oynama dicek :) esin yeri farkli ama evlat bambaska oluyo onlarda her ne kadar hissetmesede yavas yavas babaliga hazirlaniyorlar
Canim doğum tarihi ile ilgili değil takıldığim nokta, bu testlerde gebelik yaşı giriyoruz ya, test sonuçları etkilenir mi derdindeyim..çünkü sat farklı, ultrason farklı, onu öğrenmek için danisayim dedim ama kafam hala karışık..Bana bir kere one aldıktan sonra 1-2 günün önemi olmadigini soyledi. Zaten tam gununde doğan kaç çocuk var ki :) eger surekli o sekilde devam ederse belki doğumunu birkac gun once planlar bilemiyorum.
Doktorum gec dollenmeden dolayi dedi. en son 11+5te bakmisti. belki de simdi sata yetismistir diye dusunuyorum. cunku 2 hafta gerideydik. Saglik ocagi aşı icin ve doktorum folik asiti biraktirip vitamine baslatmak icin sati baz aldilar.Canim sat ve ultrason arasındaki fak geç döllenmeden mi? gebelik yaşı olarak hangisini baz alıyor doktorun? Sat i mi? Ultrason boyutu mu?
AY MASallah canim darısı bizlere ..doktor 18-20. Haftalarda hissedebilirsin demişti sabırsızlıkla bekliyorum o kıpırtılı günleriValla bagirsakmi degilmi bilemicem 15. haftadan sonra bende yavas yavas kipirtilar hissetmeye baslamistim bu gece itibari ile 17+4 olcaz dünden beri baroz hissediyorum icim kipir kipir gidiklaniyorum sanki ayaktayken basladi cuma ögleden sonra ayaklarim yerden kesildi sanki :)) ay allahim bu gun oturduk cit yok arabaya bindik 360 derece dönüyo sanki hatta bu sabah esime bile dedim koy elini tekmeliyo babasida hissetti masallah benim bebisime nazar degmesin. Rabbim hepimize her zaman en guzel duygulari yasatsin insallah tamamina erdirsin.
Bende ankara yenimahalledeyim.siz nerdesiniz :)endless love cok tsk edrm :) hosbulduk
Ankara
Ev hanimi
26
2 mayıs
2.çocuk
60 kilo ile hamile kaldim
Hosgeldin canimm hayirlisiyla saglicakla kucagina alirsin insallahMerhaba kızlar 14. Haftada yim, 27 Mayıs gözüküyor 33 yaş ikinci bebek Manisadayim memnun oldum
Ayni durumdayim. Okadar usengec oldumki evde hicbisey yapmiyorum. Bulantilarim hala var ama cok siddetli degilbenimki baya azaldi eskisi gibi kötü degilde. Bende bütün gün yatiyorum esim bise yapmamada izin vermiyor iyice tembellestimyapasim varsa biseyi onuda yapmiyorum yemek yapmaya bile üseniyorum nolcak bu halim
Ne tatlı anlatmışsın :) hayırlı olsun oğluşun.Doktordan çıktım benimn kerata yukarı çıkmamış. Doğsun poposunu ısırıcam. Rahlim kasılmalara eğimli kasılacaksın dedi
Cinsiyet olayına son noktayı koydu pipinin yanına pipi yazdı. Bizim dna mızda kız yok dedim. Kayınvalidemin annesinin 4 oğlu olmuş, kayınvalidemin 2 oğlu var, bizde ikiledik.
Doktor cayı bıraktın dimi dedi evet evet dedim doktordan çıkınca 1 bardak çay içtim. Kendimi sigara kullanıyormuş kadar kotu hissediyorumbizden haberler böyle.
Birde esniyordu koca ağaz
Ben bagrsak hareketi olmadgna eminim ama onu ayirt edebiliorm bu cok bska bisy herzamanda olmuyo zaten bilemedim insallah bebegmdr.. Gebelik takibi programndada deneyimli anneler 16. Haftada baslar hissetmeye dio bizim ilk oldugu icin anlamaya bilirmisiizSanki bende hissediyorum 16+2 sanırım bagirsak hareketleri falan
Çok geçmiş olsun canım senin oğluş azıcık yaramazmış annesiKızlar hepinize çok teşekkür ederim.teker teker yazamadım. Öncelikle söyleyim yavrum çok iyi. Ama plesentasi asagida ve cok hareketli olduğu için ayaklariyla plesentayi zedelemis. Dr ilk defa bi kadar değişik hareketleri olan bir çocuk görüyorum dedi. Bu durum ilerde geçmez ise sıkınti imiş. hastanede yatacam kanama durana kadar. Yalnız o kanama neydi oylebir yerim kesilmiş gibiydi değişik bir şeydi. ama çok şükür yavrum iyi.kesin de erkekmis:) plesentayi yukarı aldık mi tamam:)1
Ultrasonu baz aldı benim de gelişim önde çok şükür.Kizlarrrrr, gebelik yaşı olarak hangisini baz alıyor doktorunuz? Sat i mi? Ultrason boyutu mu? Benim gelişimi 6 gün önde, doktorum satı 3 gün öne çekti sadece ve yeni sata gore hesap yapıyor...sizinki de böyle mi?
Canim hiç korkma. Bu işin püf noktası hareket etmemek. Mümkün olduğunca az ya da hiç, doktorum birde kabiz olma sakin olursan da zorlama ya da yapma dedi. o da plasenta ya baskı yapıyormuş.Canım aynı durumu yaşıyoruz, çok geçmiş olsun. Bir arkadaş geçenlerde hastanede yatmıştı, şimdi senden böyle bir haber geldi. Bende korkmaya başladım. Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Canim benim cok gecmis olsun.birdaha yasamazsin umarim.onceden kanaman olmusmuydu senin doktor bana plesenta asagida demisti
Canim 10 Kasım da dr a gitmiştim. her şey çok güzeldi. Bebeğin plasenta nin yeri. her şey o kadar sorunsuzdu ki kabamaya bile inanamadım. her aşağı plasenta da kanama olacak değilmiş kuzum, benimki bebeğe yakın ve cok hareketli beyefendi.
Hosgeldin guzel anne
Canım çok şükür çok sevindim yaramazlığa başlamış desene
Canım cok gemis olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimize insallah
Kızlar çok sağolun. Rabbim kimseye yaşatmasın.Çok geçmiş olsun canım senin oğluş azıcık yaramazmış annesi
Anladım canım, o acıdan düsünmemistimCanim doğum tarihi ile ilgili değil takıldığim nokta, bu testlerde gebelik yaşı giriyoruz ya, test sonuçları etkilenir mi derdindeyim..çünkü sat farklı, ultrason farklı, onu öğrenmek için danisayim dedim ama kafam hala karışık..
Anladim canim hayirlisi insallah.Dikkat et sende bol bol dinlen.Allahim korktugumza ugratmasinCanim hiç korkma. Bu işin püf noktası hareket etmemek. Mümkün olduğunca az ya da hiç, doktorum birde kabiz olma sakin olursan da zorlama ya da yapma dedi. o da plasenta ya baskı yapıyormuş.
Kızlar çok sağolun. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Uzakmisiz epey :)dery.a bende mamakta oturuorum :)
Iste vaktin imkanin olucak duseceksin bu davanin pesine canim cok sukur ki yavrun iyiymis.ne kadar korktun uzuldun kim bilir nasil ah aliyolar bu insanlar bir bilseler...Kızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın
Canim cok gecmis olsun da. O ebeleri sikayet etmeden birakmayin nedemektir bu ya. O hastaneyi ayaga kaldiririm. Senin o duyduklarin karsindaki sok bile dava sebebi.Kızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun canım. Ben olsam iyileşince gider o ebelere bi güzel söverdim herhalde.Kızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın
Kızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?