2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Ya inanmıyorum okurken kalbim duracak sandım
İnsanlar işlerini neden doğru düzgün yapmaz ya, şikayet et mutlaka canım tamam mı

Ultrasonu baz aldı benim de gelişim önde çok şükür.

Her Dr un yöntemi farklı mı ki kimi ultrason alıyor kimi sat...demek ki çok önemli değil bu tarihler

Kızlar biseye aseriyorum yemek olarak ama bulamiyorum bu halimle yapmasi da zor onun yerine baska bisey yesem icerigi benzeyen olur mu ki yaaa :)

Toplam 12 gün yattım hastanede 3'er gün ayrı zamanlarda 2 gün damardan mama verdiler her hafta idrar tahlili yapıyor doktor 2 günde 1 acile gidiyorum serum için yoksa hiç halim yok serum biraz iyi geliyor
Peki bebeğin haftasıyla uyumlu mu gelişiyor? Acaba bebeğimde sorun görmeyince doktor benim halimi umursamadı mı diye düşündüm şimdi.

Kızlar son 3 gündür biraz farklı hissediyorum, 3 akşam önce karnımda inanılmaz kasılmalar oldu yemekten sonra (yemek dediğim de 2 orta boy haşlanmış patates :), mide bulantılarım devam ettiği için ancak patates ekmek makarna gibi şeyler yiyebiliyorum), geceleri uyumakta çok zorlanmaya başladım ki 3 gün önce bile ben taa kanepede uyumaya başlayıp yatağa gözümü açmadan geçip uyumaya devam eden bir insandım, her pozisyonda da uyuyabiliyordum ve geceleri hiç tuvalete kalkmazdım ancak şu an en az 1 kez kalkıyorum, yatağa yatınca dönüp duruyorum, uykuya sabaha karşı dalabiliyorum ve uyku için doğru pozisyonu bulamıyorum, 3 gece önce yüz üstü bile çok rahat uyuyabiliyorken şu an çok rahatsız oluyorum, dedikleri gibi sola yatmaya çalışıyorum ama alışmakta zorlanıyorum sanırım. Ve aynı zamanda karnımdaki minik kıpırtıları çok bariz hissediyorum, bebeğim olduğundan emin gibiyim. :) çok bariz değişiklikler oldu yani 15. Hafta itibariyle... Dün uzun süreden beri ilk kez kırmızı et yedim, şükürler olsun ve kusmadım, gece yatmadan önce yine midem bulandı ama sanırım midem boştu o yüzden. Yavaş yavaş bulantılar geçicek gibi hissediyorum, inşallah. Benzer şeyler yaşayanlar var mı? Galiba bebeklerimiz hızla büyümeye başlıyor ve biz de bunu hissediyoruz artık. Bir de artık dar giydiğimde dışarıdan belli olan ufak bir ayva göbeğim var

H hasretsinan65 çok geçmiş olsun ama çok şaşırdım. Bu Ebelerin usg yle muayene etmemesine de ayrı şaşırdım. bende zor günler geçiriyorum doktorum açıklığa ultrason dan bakiverdi. zaten kalp için ele ne ihtiyaç var ki. yerinde olsam sağlık bakanlığı na hemen bi yazı yazardım. hemen soruşturma yapıyorlar gününü saatini söylediğinde nasıl bi ilkellik o

bak bu daha iyi fikirmiş sövmekten

Kızlar biseye aseriyorum yemek olarak ama bulamiyorum bu halimle yapmasi da zor onun yerine baska bisey yesem icerigi benzeyen olur mu ki yaaa :)
Canım aynı durum bendede oldu 2 gun once,cok canım cekti ama ne oldugunu bulamadım bi turlu:)) bende ona benzer baska bisey aldırdım eşime oyle tatmin ettim kendimi artık

benimki baya azaldi eskisi gibi kötü degilde. Bende bütün gün yatiyorum esim bise yapmamada izin vermiyor iyice tembellestim yapasim varsa biseyi onuda yapmiyorum yemek yapmaya bile üseniyorum nolcak bu halim
Aynı benimkide oyle canım, bisey yaptırmıyo hic o görmeden yapmaya kalktıgımdada kızıyo :) biz de iyice usengeclesiyoruz ozamn haliyle insallah gecer yakında bu halimiz

Ben yemek yönünden rahatım sukur ama mutfaga girgimde mahfoluyorum bende cok zor geçiriyorum ama Dr. M ilglsiz oldugu icin yatış falan demedi hic evde geciriyorum artık insallah gecer yakın zamanda hepimizinde

Arkadaslar bu bebegin dogum tarihini ilk zamanlar bas-popo mesafesi olcerek bilgisayar otomatik hesapliyodu bazen benim gunumden bikacgun ileride cikiyordu. Ama simdi hic bas- popo mesafesi olcmuyo doktor basinin cevresinu olcuyo 2 seferdir 1 hafta onde cikiyo. Sizinde bu sekilde mi bakiliyor?

Son gittiğimde benimde baş cevresini ölçtu hatta boyunu sordum cihazim boyunu ölçmüyor dedi devletteki doktor graminı soyledi sadece heralde normal olan bu ama kendi doktoruma gidince de soracağim

AY MASallah canim darısı bizlere ..doktor 18-20. Haftalarda hissedebilirsin demişti sabırsızlıkla bekliyorum o kıpırtılı günleri
Canim aminn darisi tüm bekleyenlere, bende bekliyodum 18. haftayi ama cuma bisey oldu duramiyorum dönüyomu ne yapiyosa icim nasil gidiklandi gece elimi koydugum yere vurdu sabahta damar atmasi gibiydi karnimin ortasinda baya belliydi esimde elini koydu hissetti. Ama hep ayni degil dogruymus cok duzensiz bazen sert bazen yumusak hissedilmiyo oyle her yattiginda oynamasi

Cnm şikayet et ebeler. Ben ederdim . bildir muhakkak ilgili yerlere. hastaneye başhekime . Çok geçmiş olsn cnm Allahtan bebek iyi çok sevindm

Olsun yinede almis ya sana :) hamilesin sonucta onlari gicen canim. Bebis seni duyuyo hissediyo tabiki, bende konusuyorum bebegimle cok yerde okudum zaten 17. haftadan sonra babalarinda onlarla konusmasi gerekiyomus ki dogduklarinda aradaki baglar daha iyi olsun diye ve hamilelikte bebekleriyle konusan anneler ve konusmayan anneler diye testte yapmislar konusan annelerin baglari daha kuvvetli oluyomus o yuzden bo bol konus yavrunla

Ya dün gece çok iyi gördüm herşeyi o hasta halimle nasıl hırpalıyolar insanı bi bilsen yaşlı bi kadın vardı yoğun bakım da kadını resmen dövüyodular eşim bağırdı onlara ama ne desende kendilerini haklı çıkarıyorlar canım çok sagol ilgin için keşke şu sizdeki vicdan birazda onlarda olsa
Canim cok gecmis olsun da. O ebeleri sikayet etmeden birakmayin nedemektir bu ya. O hastaneyi ayaga kaldiririm. Senin o duyduklarin karsindaki sok bile dava sebebi.
Cok sagol canım ama ben o kadar hastaydım ki onlara bi laf bile diyemedim biraz iyileşiyim gidicem baş hekime anlatıcam herşeyi bi bilsen iki cihazda da bebegimin kalbini duymayınca yıkıldım ben çok korktum allah kimseye yaşatmasın cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…