- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.421
Kızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın
Ultrasonu baz aldı benim de gelişim önde çok şükür.
Anladım canım, o acıdan düsünmemistim
Benim ikili teste gönderdigi kagıtta SAT: 28 Temmuz (kesin degil, ultrason ile belirlendi) yazıyordu. Aslında benim SAT'ım 2 Agustos, geri cektigi tarihi yazmıstı yani. Bence cok önemli bir parametre olsa doktorun ona göre hesaplardı heralde?
Peki bebeğin haftasıyla uyumlu mu gelişiyor? Acaba bebeğimde sorun görmeyince doktor benim halimi umursamadı mı diye düşündüm şimdi.Toplam 12 gün yattım hastanede 3'er gün ayrı zamanlarda 2 gün damardan mama verdiler her hafta idrar tahlili yapıyor doktor 2 günde 1 acile gidiyorum serum için yoksa hiç halim yok serum biraz iyi geliyor
. Iyiyim canım cumaya randevum var heycanlıyım sen nasılsın bakalımA.s canim nasilsin
Neye aseriyorsunKızlar biseye aseriyorum yemek olarak ama bulamiyorum bu halimle yapmasi da zor onun yerine baska bisey yesem icerigi benzeyen olur mu ki yaaa :)
bak bu daha iyi fikirmiş sövmektenH hasretsinan65 çok geçmiş olsun ama çok şaşırdım. Bu Ebelerin usg yle muayene etmemesine de ayrı şaşırdım. bende zor günler geçiriyorum doktorum açıklığa ultrason dan bakiverdi. zaten kalp için ele ne ihtiyaç var ki. yerinde olsam sağlık bakanlığı na hemen bi yazı yazardım. hemen soruşturma yapıyorlar gününü saatini söylediğinde nasıl bi ilkellik o
Canım aynı durum bendede oldu 2 gun once,cok canım cekti ama ne oldugunu bulamadım bi turlu:)) bende ona benzer baska bisey aldırdım eşime oyle tatmin ettim kendimi artıkKızlar biseye aseriyorum yemek olarak ama bulamiyorum bu halimle yapmasi da zor onun yerine baska bisey yesem icerigi benzeyen olur mu ki yaaa :)
Aynı benimkide oyle canım, bisey yaptırmıyo hic o görmeden yapmaya kalktıgımdada kızıyo :) biz de iyice usengeclesiyoruz ozamn haliyle insallah gecer yakında bu halimizbenimki baya azaldi eskisi gibi kötü degilde. Bende bütün gün yatiyorum esim bise yapmamada izin vermiyor iyice tembellestimyapasim varsa biseyi onuda yapmiyorum yemek yapmaya bile üseniyorum nolcak bu halim
Ben yemek yönünden rahatım sukur ama mutfaga girgimde mahfoluyorumMaalesef 16. haftadayım hâlâ çok şiddetli bulantı ve kusma var geçmiyor 7 kilo verdim 50 oldum çok halsizim ayağa kalkmak çok zor serumlarla ayaktayım bende hiç mutfağa giremiyorum 4 aydır yemeği unuttum kuru ekmeklerle yaşıyorum çok zor bir an önce hepimizin geçsin inşallah
Cok sukur canim bende iyiyim.carsamba 16+0 olucaz o gune kontrolum var bakalim baska bi dr plesentaya ne yorum yapicak merak ediyorum. Iyiyim canım cumaya randevum var heycanlıyım sen nasılsın bakalım
Son gittiğimde benimde baş cevresini ölçtu hatta boyunu sordum cihazim boyunu ölçmüyor dedi devletteki doktor graminı soyledi sadece heralde normal olan bu ama kendi doktoruma gidince de soracağimArkadaslar bu bebegin dogum tarihini ilk zamanlar bas-popo mesafesi olcerek bilgisayar otomatik hesapliyodu bazen benim gunumden bikacgun ileride cikiyordu. Ama simdi hic bas- popo mesafesi olcmuyo doktor basinin cevresinu olcuyo 2 seferdir 1 hafta onde cikiyo. Sizinde bu sekilde mi bakiliyor?
Canim aminn darisi tüm bekleyenlere, bende bekliyodum 18. haftayi ama cuma bisey oldu duramiyorum dönüyomu ne yapiyosa icim nasil gidiklandi gece elimi koydugum yere vurdu sabahta damar atmasi gibiydi karnimin ortasinda baya belliydi esimde elini koydu hissetti. Ama hep ayni degil dogruymus cok duzensiz bazen sert bazen yumusak hissedilmiyo oyle her yattiginda oynamasi
AY MASallah canim darısı bizlere ..doktor 18-20. Haftalarda hissedebilirsin demişti sabırsızlıkla bekliyorum o kıpırtılı günleri
Cnm şikayet et ebeler. Ben ederdim . bildir muhakkak ilgili yerlere. hastaneye başhekime . Çok geçmiş olsn cnm Allahtan bebek iyi çok sevindmKızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın
Olsun yinede almis ya sana :) hamilesin sonucta onlari gicen canim. Bebis seni duyuyo hissediyo tabiki, bende konusuyorum bebegimle cok yerde okudum zaten 17. haftadan sonra babalarinda onlarla konusmasi gerekiyomus ki dogduklarinda aradaki baglar daha iyi olsun diye ve hamilelikte bebekleriyle konusan anneler ve konusmayan anneler diye testte yapmislar konusan annelerin baglari daha kuvvetli oluyomus o yuzden bo bol konus yavrunlaSizinki daha manidar olmuss :))) en buyuk hediye onlar bizeee:) merakla bekliyorum sizin cinsiyetide:) bu arada aldigi hediyeler hep minnakla alakali :)) hamile badisi hamile hirkasi bebek.kiyafetiallahtn bi çiçek almsda kurtarms durumu. Ama Esin anlayislisi kadar iyi bir sey olamaz. Zaten hassasiz bide onlar uzerimize gelse dusunemiyorum. Biz esimle.anlasirz daha dogrusu.onun huyu cok iyidir. Bazen konusuyorm.diyorm.cok huzurlu bir aileye geliyorsn cok.mutlu olacaksn fln hissediyordr demi bosuna dil dokmeyim hehe:) evse tekimde ona sardm. Vidi vidi :)))
Ya dün gece çok iyi gördüm herşeyi o hasta halimle nasıl hırpalıyolar insanı bi bilsen yaşlı bi kadın vardı yoğun bakım da kadını resmen dövüyodular eşim bağırdı onlara ama ne desende kendilerini haklı çıkarıyorlar canım çok sagol ilgin için keşke şu sizdeki vicdan birazda onlarda olsaAnladim canim hayirlisi insallah.Dikkat et sende bol bol dinlen.Allahim korktugumza ugratmasin
Uzakmisiz epey :)
Iste vaktin imkanin olucak duseceksin bu davanin pesine canim cok sukur ki yavrun iyiymis.ne kadar korktun uzuldun kim bilir nasil ah aliyolar bu insanlar bir bilseler...
Cok sagol canım ama ben o kadar hastaydım ki onlara bi laf bile diyemedim biraz iyileşiyim gidicem baş hekime anlatıcam herşeyi bi bilsen iki cihazda da bebegimin kalbini duymayınca yıkıldım ben çok korktum allah kimseye yaşatmasın cok zorCanim cok gecmis olsun da. O ebeleri sikayet etmeden birakmayin nedemektir bu ya. O hastaneyi ayaga kaldiririm. Senin o duyduklarin karsindaki sok bile dava sebebi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?