- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.441
Kızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın
Evet canım ya bi de böyle olumsuz konuşuyorlar ya insan çıldırıyo allahtan başka bi doktor buldum o saate yoksa ağlamaktan harab olurdum ama ben bebegimin yaşadığına inandım hep çünkü hissediyordumO ebeler gibi bir vaka ben rahim filmi çektirirken yaşamıştım. Filmi çeken doktor dedi ki "kızım senin rahmin doğuştan küçük, senin hamile kalman imkansız, e tabi tıp ilerledi belki tüp bebekle filan bir ihtimal bebeğin olur ama sanmıyorum" dedi!!! Sonraki ilk ay da hamile kaldım! Gerçekten hastanelerde çok acımasız ve patavatsız insanlar çalışıyor!
Ya ben hamsi balıgı yedim kapıya getirmişti adam cok taze dedi bende aldım ama maalesef bayatmış bide tavuk yiyince zehirleniyorum şu büyük marketlerde satılanlar cok bekletiliyorlar onları bakteri çoğalıyor o tavuklarda doktor yasakladı mahhalede satılan balıkları yeme dedi sadece sebze yiyicem artık bu yasadıklarımdan sonra akıllandım sizde dikkat edin bünye zayıf olunca zehirlenme oluyoÇok büyük geçmiş olsun. Gerçekten ucuz atlatmışsın. Gıda zehirlenmesine hepimizin dikkat etmesi lazım. Gebelikte çok riskli. Yediklerimizin son kullanma tarihine bakalım. Dışarıda salata yememek lazım, evde de otları sirkeli suda bekletmek gerek 5-10dk. Sen ne yemiştin ne dokundu acaba?
Canım benim yaa neler yasatmıslar sana sikayet et bence okadar bastırmakta nedir karnını ağrıtacak kadar iyiki doktorun bakmış cok gecmis olsun canım iyi olmanıza sevindimKızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın
Ya inanmıyorum okurken kalbim duracak sandım
İnsanlar işlerini neden doğru düzgün yapmaz ya, şikayet et mutlaka canım tamam mı
Cnm şikayet et ebeler. Ben ederdim . bildir muhakkak ilgili yerlere. hastaneye başhekime . Çok geçmiş olsn cnm Allahtan bebek iyi çok sevindm
Amin kızlar rabbim kimseye yaşatmasın çok sağolsun iyiki varsınız merak etmeyin şikayet edicem dün gece yi unutmam kolay kolaycok cok gecmis olsun. inanamiyorum yaa sana bunu yasatmaya ne haklari var. kendini toparladigin zaman mutlaka sikayet et. Allahim bi daha yasatmasin
Cok sagol canım zaten gözümü her kapattığımda onların yaptıkları aklıma geliyor şikayet etmezsem onlar daha neler yapacaklar başkaları na allah bilirH hasretsinan65 çok geçmiş olsun ama çok şaşırdım. Bu Ebelerin usg yle muayene etmemesine de ayrı şaşırdım. bende zor günler geçiriyorum doktorum açıklığa ultrason dan bakiverdi. zaten kalp için ele ne ihtiyaç var ki. yerinde olsam sağlık bakanlığı na hemen bi yazı yazardım. hemen soruşturma yapıyorlar gününü saatini söylediğinde nasıl bi ilkellik o
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canımKızlar yarın ikili test sonucum icin doktora gidecegim dua edin benim icin insallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
İnsallah canım sagolasınİnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım
Kolay değil canım anlayabiliyorum biraz serumlardan sonra iyi oluyorum Allah yardimcin olsunBende 4 kere yattım 3 gece'den 12 gün kaldım hastanede 2 gün damardan mama verdiler diğer günler serum çıkıp eve geliyorum yine aynı geçmiyor 5 yaşında bir oğlum var ona çok üzülüyorum gün aşırı serum takılıyorum o biraz iyi geliyor
Bende de oluyor canım o aynı adet sancısı gibiSelam kızlar, dünden beri adet sancısı gibi sancı var. Bel ve sırt kısmım ağrıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı bu haftalarda. iki gün sonra kontrole gideceğim, merak ediyorum. İnşallah normal bir şeydir.
Gecen aylar oluyordu bende yine de iki hafta önce lekelenme tarzı kanama oldu progestan kullanıyorum çok şükür geçti. şimdi olunca normal mi diye merak ettim. Teşekkür ederim canım.Bende de oluyor canım o aynı adet sancısı gibi
Ben birşey yiyemediğini için idrarda keton çıkıyor Öyle olunca dr yatırıyor inşallah çabuk biter artık tek temennim buBen yemek yönünden rahatım sukur ama mutfaga girgimde mahfoluyorumbende cok zor geçiriyorum ama Dr. M ilglsiz oldugu icin yatış falan demedi hic evde geciriyorum artık insallah gecer yakın zamanda hepimizinde
Bebek çok iyi ben kötüyüm çok aç ve susuz kaldım doktorum beni toparlıyor çok kilo verdiğimi görünce endişelenip yatırıyor beniPeki bebeğin haftasıyla uyumlu mu gelişiyor? Acaba bebeğimde sorun görmeyince doktor benim halimi umursamadı mı diye düşündüm şimdi.
Canım okurken bile kötü olduysak sen dün gece ne zor anlar yaşadın kim bilir çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahKızlar dün gece çok kötüydüm üst üste kusuyordum karnımda ağrımaya başladı hemen acilen gittim orda dogum haneye aldılar beni kızlar ne kadar acı çektirdiler orda bana önce alttan birseyle baktı ebe doğum yeri kapalı dedi sonra karnıma baktı bebegin kalbi atmıyo dedi ya öyle bastırırarak baktıki karnım şuan morarmış bebegin yaşamıyo dediler ben inanmadım hemen özel bi hastaneye gittim başka bi doktor çağırdılar gece doktor baktı bebek hareket ediyordu kalbi atıyordu doktor şaşırdı resmen bebegin sapa sağlam dedi ebeler nasıl görmez 18 haftalık bebegin kalp sesini. Neyse ki bebeğim iyi progestan verdi doktor günde üç tane iç dedi. Kızlar o acildeki ebeler yüzünden karnım çok ağrıyo ayağa bile kalkamıyorum kasıklarıma vuruyo agrı o kadar acımasızlar ki anlatamam. Mide bulantısınin sebebi de gıda zehirlenmesi olmuş dedi doktor yanı dün gece resmen bi kabustu. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu kusura bakmayın
Cok sukur canim bende iyiyim.carsamba 16+0 olucaz o gune kontrolum var bakalim baska bi dr plesentaya ne yorum. Iyiyim canım cumaya randevum var heycanlıyım sen nasılsın bakalım
Onlara gidip soyleyecek okadar cok sey varki gercekten ama ne utanirlar ne hayiflanirlar.tekrar tekrar gecmis olsun Allah beterinden korusun.tekrar ediyorum cok sukur ki melegin iyi Allaha sukurler olsun ya gercek olsaydi Allahim muhafaza eylesin hepsini.gercekten senin icin cok uzuldum o iki hastane arasindaki yol bitmemistir sana kendimi yerine koyuyorumda cok zor bir durum.neyse bunlari dusunme sen simdi bosver dinlenmene bak sen ve bebegin cok daha onemlisinizYa dün gece çok iyi gördüm herşeyi o hasta halimle nasıl hırpalıyolar insanı bi bilsen yaşlı bi kadın vardı yoğun bakım da kadını resmen dövüyodular eşim bağırdı onlara ama ne desende kendilerini haklı çıkarıyorlar canım çok sagol ilgin için keşke şu sizdeki vicdan birazda onlarda olsa
Cok sagol canım ama ben o kadar hastaydım ki onlara bi laf bile diyemedim biraz iyileşiyim gidicem baş hekime anlatıcam herşeyi bi bilsen iki cihazda da bebegimin kalbini duymayınca yıkıldım ben çok korktum allah kimseye yaşatmasın cok zor
Benimki asagidaymis canim.dr kanaman olursa bu yuzden oldugunu bil ,iliskiden uzak dur bedenini zorlama dedi.carsamba tekrar gidicem kendi doktorum boyle birsey dememisti bana kafam takiliyor surekliKızlar bebeğinin eşi aşağıda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?