2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

cok cok gecmis olsun. inanamiyorum yaa sana bunu yasatmaya ne haklari var. kendini toparladigin zaman mutlaka sikayet et. Allahim bi daha yasatmasin

Evet canım ya bi de böyle olumsuz konuşuyorlar ya insan çıldırıyo allahtan başka bi doktor buldum o saate yoksa ağlamaktan harab olurdum ama ben bebegimin yaşadığına inandım hep çünkü hissediyordum
Ya ben hamsi balıgı yedim kapıya getirmişti adam cok taze dedi bende aldım ama maalesef bayatmış bide tavuk yiyince zehirleniyorum şu büyük marketlerde satılanlar cok bekletiliyorlar onları bakteri çoğalıyor o tavuklarda doktor yasakladı mahhalede satılan balıkları yeme dedi sadece sebze yiyicem artık bu yasadıklarımdan sonra akıllandım sizde dikkat edin bünye zayıf olunca zehirlenme oluyo

Canım benim yaa neler yasatmıslar sana sikayet et bence okadar bastırmakta nedir karnını ağrıtacak kadar iyiki doktorun bakmış cok gecmis olsun canım iyi olmanıza sevindim

Ya inanmıyorum okurken kalbim duracak sandım
İnsanlar işlerini neden doğru düzgün yapmaz ya, şikayet et mutlaka canım tamam mı

Cnm şikayet et ebeler. Ben ederdim . bildir muhakkak ilgili yerlere. hastaneye başhekime . Çok geçmiş olsn cnm Allahtan bebek iyi çok sevindm

cok cok gecmis olsun. inanamiyorum yaa sana bunu yasatmaya ne haklari var. kendini toparladigin zaman mutlaka sikayet et. Allahim bi daha yasatmasin
Amin kızlar rabbim kimseye yaşatmasın çok sağolsun iyiki varsınız merak etmeyin şikayet edicem dün gece yi unutmam kolay kolay

Cok sagol canım zaten gözümü her kapattığımda onların yaptıkları aklıma geliyor şikayet etmezsem onlar daha neler yapacaklar başkaları na allah bilir

Kolay değil canım anlayabiliyorum biraz serumlardan sonra iyi oluyorum Allah yardimcin olsun

Selam kızlar, dünden beri adet sancısı gibi sancı var. Bel ve sırt kısmım ağrıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı bu haftalarda. iki gün sonra kontrole gideceğim, merak ediyorum. İnşallah normal bir şeydir.

Ben yemek yönünden rahatım sukur ama mutfaga girgimde mahfoluyorum bende cok zor geçiriyorum ama Dr. M ilglsiz oldugu icin yatış falan demedi hic evde geciriyorum artık insallah gecer yakın zamanda hepimizinde
Ben birşey yiyemediğini için idrarda keton çıkıyor Öyle olunca dr yatırıyor inşallah çabuk biter artık tek temennim bu

Canım okurken bile kötü olduysak sen dün gece ne zor anlar yaşadın kim bilir çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Ne kadar vicdansız insanlar ya şikayet edilmeleri gerek mutlaka Allâh kötü ile karşılaştırmasın derler ya
Tekrardan geçmiş olsun canım

. Iyiyim canım cumaya randevum var heycanlıyım sen nasılsın bakalım
Cok sukur canim bende iyiyim.carsamba 16+0 olucaz o gune kontrolum var bakalim baska bi dr plesentaya ne yorum
Onlara gidip soyleyecek okadar cok sey varki gercekten ama ne utanirlar ne hayiflanirlar.tekrar tekrar gecmis olsun Allah beterinden korusun.tekrar ediyorum cok sukur ki melegin iyi Allaha sukurler olsun ya gercek olsaydi Allahim muhafaza eylesin hepsini.gercekten senin icin cok uzuldum o iki hastane arasindaki yol bitmemistir sana kendimi yerine koyuyorumda cok zor bir durum.neyse bunlari dusunme sen simdi bosver dinlenmene bak sen ve bebegin cok daha onemlisiniz

Kizlar ilk defa aşerdim ayy bunu soýlemeye utandimb kusura bakmayin ama haftalardiŕ aç olunca kötü geçince mutlu oldum herşey dahada güzel olur hepimiz için inş.bide cinsiyeti ogrensem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…