- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.461
Bnde farklı bir doktora gittim o söyledi aşağıda olup olmadıgı 20,haftadan sonra belli oluyormus banada doktorum söylememişti belkide gittiğimde yoktu sonradan oldu bilemiyorum bizede ilişki yasakladı onun dısında birşey demedi ben genede dikkat editorum yatıyorum genelde bebeğime birşey olmasındaBenimki asagidaymis canim.dr kanaman olursa bu yuzden oldugunu bil ,iliskiden uzak dur bedenini zorlama dedi.carsamba tekrar gidicem kendi doktorum boyle birsey dememisti bana kafam takiliyor surekli
Iyi yapiyosun tabi canim.bende iki cocugum var ama firsat buldukca uzaniyorumBnde farklı bir doktora gittim o söyledi aşağıda olup olmadıgı 20,haftadan sonra belli oluyormus banada doktorum söylememişti belkide gittiğimde yoktu sonradan oldu bilemiyorum bizede ilişki yasakladı onun dısında birşey demedi ben genede dikkat editorum yatıyorum genelde bebeğime birşey olmasında
Once 4. Ay dediler simdide 5. Ay dediler. İnsallah cikar yukari.bana da aşağıda dedi. 20.haftaya düzelir düzelmezse de biraz daha kanaman olabilir ağır kaldırma dinlenmeye bak dedisukretmekgerek
Banada kesin birşey yok suan sadece tedbir amaclı ilişki yasak dedi 20,haftadan sonra bakacak tekrar ama yinede korkuyorum ilaç falan verdimi sana peki yada dinlenme dısında baska birşey dedimibana da aşağıda dedi. 20.haftaya düzelir düzelmezse de biraz daha kanaman olabilir ağır kaldırma dinlenmeye bak dedisukretmekgerek
Benim ilk cocugum ve birşey olacak diye korkuyorum Allah yardımcımız olsun düzelir insallahIyi yapiyosun tabi canim.bende iki cocugum var ama firsat buldukca uzaniyorum
Canım ikili testlere falan pek güvenme öyle deyip sağlıklı olan cok cocuk var ben sadece dörtlüyü yaptırdım onunda sonucu daha çıkmadı diğerlerini hiç yaptırmadım benimde hiç kanamam olmadı doktor muayenesinde cıktı eşinin aşağıda oldugu üç hafta önceki diğer kontrolümde yoktu yada doktor bişey söylemediBenim de plasenta asagida. Ilk 11.haftada filan soyledi doktor, cikar dert etme dedi. Ama hala asagida. Hic kanama filan olmadi. Iliskiye de dikkat edin dedi. Yasak demedi. Cikmazsa normal dogum olmaz ve erken olabilir dogumun dedi. Bilemiyorum ben de takiliyorum. Ama gecen pazartesi gunu beyin sivisi biraz fazla gibi dedi ona takildim. 2li teste ek olarak afp testi dedi sanirim onu yapti. Ayrintiliyi bekliyorum. Takilmak istemiyorum ama okudum hidrosefaliye kadar gidebiliyomus. Cok mutsuzum.
Benim öyle Canım plasenta aşağıya inmiş yarısı doktor dün progestan verdi ama cok agrı oluyor bazen aşağıya dogru vuruyoKızlar bebeğinin eşi aşağıda olan varmı
Canım en iyi siz anlıyorsunuz beni cok anlayışlısın çok sagol bu şekilde destek olmanız da beni çok duygusallaştırdı iyiki varsınız canlarım evet rabbime şükürler olsun bebeğim benimle rabbim bi daha yaşatmasın hiç birimizeCok sukur canim bende iyiyim.carsamba 16+0 olucaz o gune kontrolum var bakalim baska bi dr plesentaya ne yorum
Onlara gidip soyleyecek okadar cok sey varki gercekten ama ne utanirlar ne hayiflanirlar.tekrar tekrar gecmis olsun Allah beterinden korusun.tekrar ediyorum cok sukur ki melegin iyi Allaha sukurler olsun ya gercek olsaydi Allahim muhafaza eylesin hepsini.gercekten senin icin cok uzuldum o iki hastane arasindaki yol bitmemistir sana kendimi yerine koyuyorumda cok zor bir durum.neyse bunlari dusunme sen simdi bosver dinlenmene bak sen ve bebegin cok daha onemlisiniz
Cok teşekkür ederim canım sizin desteğiniz bile beni iyi ediyorCanım okurken bile kötü olduysak sen dün gece ne zor anlar yaşadın kim bilir çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Ne kadar vicdansız insanlar ya şikayet edilmeleri gerek mutlaka Allâh kötü ile karşılaştırmasın derler ya
Tekrardan geçmiş olsun canım
Canım ben ikili testi yapmadım hiç birini de yapmıyor um o yüzden bi bilgim yok. Ama benim plasenta da aşağıda doktor ilişkiyi namaz kılmayı sıcak duş almayı yürüyüş yapmayı yasakladı sürekli dinlen dedi yoksa tehlikeli olabilir dedi bide progestan yazdıBenim de plasenta asagida. Ilk 11.haftada filan soyledi doktor, cikar dert etme dedi. Ama hala asagida. Hic kanama filan olmadi. Iliskiye de dikkat edin dedi. Yasak demedi. Cikmazsa normal dogum olmaz ve erken olabilir dogumun dedi. Bilemiyorum ben de takiliyorum. Ama gecen pazartesi gunu beyin sivisi biraz fazla gibi dedi ona takildim. 2li teste ek olarak afp testi dedi sanirim onu yapti. Ayrintiliyi bekliyorum. Takilmak istemiyorum ama okudum hidrosefaliye kadar gidebiliyomus. Cok mutsuzum.
canim ben namazi oturarak kiliyorun. Doktora da sormadim. Ama namaz kilmasam bosluga duserim ben. Dogumdan sonra 40 gun lohusalikta namaz kilamadigim icin manevi olarak cok kotu olmustum.Canım ben ikili testi yapmadım hiç birini de yapmıyor um o yüzden bi bilgim yok. Ama benim plasenta da aşağıda doktor ilişkiyi namaz kılmayı sıcak duş almayı yürüyüş yapmayı yasakladı sürekli dinlen dedi yoksa tehlikeli olabilir dedi bide progestan yazdı
Hayir ilac filan vermedi canim. Dinlen bile demedi daha dogrusu. Uzun yolculuklara cikma. Iliskiye dikkat et. Bakalim gorcez dedi. Hatta ben sordum ayaklarimi kaldirip yatayim mi filan diye. Kendisi cikmazsa ne yaparsan yap cikmaz dedi.Banada kesin birşey yok suan sadece tedbir amaclı ilişki yasak dedi 20,haftadan sonra bakacak tekrar ama yinede korkuyorum ilaç falan verdimi sana peki yada dinlenme dısında baska birşey dedimi
Canım ben ikili testi yapmadım hiç birini de yapmıyor um o yüzden bi bilgim yok. Ama benim plasenta da aşağıda doktor ilişkiyi namaz kılmayı sıcak duş almayı yürüyüş yapmayı yasakladı sürekli dinlen dedi yoksa tehlikeli olabilir dedi bide progestan yazdı
Bu ikili test deil ya. Yani ikili test iyi gelmisti zaten. Son ultrason muayenesinde kafasina bakarken beynin sivisi 9.6 gibi filan dedi 10 dan sonrasi tehlikeli dedi. Benim panik yaptigimi gorunce baska acidan da 6.4 dedi. Belki ben yanilmisimdir. Ayrintili ultrasona biraz erken git dedi. Recep has dan randevu almistim 22.haftaya sanirim onu 20ye cekicez. Insallah yanilmistir.Canım ikili testlere falan pek güvenme öyle deyip sağlıklı olan cok cocuk var ben sadece dörtlüyü yaptırdım onunda sonucu daha çıkmadı diğerlerini hiç yaptırmadım benimde hiç kanamam olmadı doktor muayenesinde cıktı eşinin aşağıda oldugu üç hafta önceki diğer kontrolümde yoktu yada doktor bişey söylemedi
arkadasim oglunada ayni seyi dediler. Engelli olur felan dediler. Cocuk 2 yasinda cok saglikli bir cocuk. İcine sinmeyen durumlarda baska doktorlara da gorunmekte fayda var. İyi doktorlar arastirip.Bu ikili test deil ya. Yani ikili test iyi gelmisti zaten. Son ultrason muayenesinde kafasina bakarken beynin sivisi 9.6 gibi filan dedi 10 dan sonrasi tehlikeli dedi. Benim panik yaptigimi gorunce baska acidan da 6.4 dedi. Belki ben yanilmisimdir. Ayrintili ultrasona biraz erken git dedi. Recep has dan randevu almistim 22.haftaya sanirim onu 20ye cekicez. Insallah yanilmistir.
Bana ilaç vermedi 20,haftadan sonra belli oluyormus insallahyukarı cıkarBenim öyle Canım plasenta aşağıya inmiş yarısı doktor dün progestan verdi ama cok agrı oluyor bazen aşağıya dogru vuruyo
Banada hiçbişey demedi sadece ilişki yasak dedi ama ben internette bi yazı okudum bol su içip yatmıs birisi bi hafta sonraki kontrolde yukarı cıkmıs bende iltahap ve kum çıktı idrarımda doktor bol su iç dedi bununla bebegin eşinin alakası varmı bilmiyorum ama brn yinede bol su içip yatıyorumHayir ilac filan vermedi canim. Dinlen bile demedi daha dogrusu. Uzun yolculuklara cikma. Iliskiye dikkat et. Bakalim gorcez dedi. Hatta ben sordum ayaklarimi kaldirip yatayim mi filan diye. Kendisi cikmazsa ne yaparsan yap cikmaz dedi.
Ayrıntılı hangi haftada yapılıyoBu ikili test deil ya. Yani ikili test iyi gelmisti zaten. Son ultrason muayenesinde kafasina bakarken beynin sivisi 9.6 gibi filan dedi 10 dan sonrasi tehlikeli dedi. Benim panik yaptigimi gorunce baska acidan da 6.4 dedi. Belki ben yanilmisimdir. Ayrintili ultrasona biraz erken git dedi. Recep has dan randevu almistim 22.haftaya sanirim onu 20ye cekicez. Insallah yanilmistir.
18-22 yaziyor internette ama en iyi 22 hafta yani 21+larda oluyor sanirim. Yani bana 11.haftada recep beye gittigimde o tarihe gore verdiler. Ama iste bu durumdan dolayi erkene alicaz biraz daha. Dua edin insallah bir sey yoktur. Ilk bebegini de 20 haftalik kaybetmistim. Yine kabuslar basladi. Oysa bu zamana kadar iyiydim gayet.Ayrıntılı hangi haftada yapılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?