2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy kiyamam :) insaallah gosterir canim yaa bizimki sirt ustu yatmisti bacaklar falan oynuyor bakar bakmaz soyledi. Seninki gizemli birazz desene :))))

Kızlar daha cok var ama doğum yönteminizi düşündünüz mü hiç? Ben normal istiyorum ama ya sezaryen olursa diye endişeleniyorum da acaba cok mu zor sezaryen ne kadar zamanda toparlanıp ayaga kalkılıyor?
Epidural normal doğum üzerinde yoğunlaştım araştırıyorum memnun kalan var mi diye daha da vakit var inşallah o zamana kadar bol bol arastiririz

Yaa biz daha duygusaliz hemen hersey olsun hicbir sey eksik olmasin istiyoruz:) bende senin gibiyim almadigimizda bir gicik oluyorum sormaa zor frenliyor beni esim. Ama beklicem bende canm en azinda 6. Aya kadar ins:)

Geçmiş olsun cnm Allahın izniyle şifa bulursun bebeğine de bişey olmaz inşallah

ah sorma su bile içemiyorum demin kalktım nasıl susamışım bir bardak su içtim ve anında hepsini çıkardım inanamıyorum

aaa sen de mi kullanıyorsun? ben de kullanıyorum :) pıhtılaşma var bende.
Evet canım kullaniyorum, bende var mı bilmiyorum hatta hamileyken doktorum farklı testler yaptırdı, antifosfolipid vb birkaç test daha ve sende pıhtılaşma yok birakabilirsin dedi ama yazistigim bi tüp bebek doktorum var o da en az 5-6 . Aya kadar devam et tedbir olsun deyince cesaret edemedim, doktoruma korktuğumu söyledim, o da sağolsun rapor çıkarttı, her ay 3 kutu yazıyor, ben de devam ediyorum. Oksapar 4000 kullanıyorum...

rapor derken bedava alabiliyor muyuz bu ilaçları ben şok.

rapor derken bedava alabiliyor muyuz bu ilaçları ben şok.
Aynen canım, ben de başta 10 günlük kutuya 100 tl bayılıyordum..sonra doktorum yazmaya başlayınca 10 tl falan odedim, fakat bu sefer de 10 günde bir yazdırmak gerek, e doktora gidince 60 tl oduyorum, yine saçma oldu en son doktorum dediki rapor çıkaralım bi seferde 3 kutu yazayım git ücretsiz al bir kaç aydır boyleyim cok sukur..ama odedim baya o 100 tlyi

benim aile hekimim yazıyor sağolsun iki kutu 30 lira gibi bişey ödüyorum ben de kutu başı 100 falan ödedim başta. raporu kadın doğumcu ne diye çıkardı pıhtılaşma var diye mi ben söyleyeyim bana da çıkarsın. bedava ya gelecekse.

Merhaba bende cleksan 4000 kullaniyorum. Aslinda genetik testlerimde cok az bi miktar pihtilasma cikmisti. Benim tup bebek oldugu icin hatta dr olmama sebebi buymus diyemeyiz bile demisti ama 3. Deneme oldugu icin tedbir amacli verildi. Doktorum daha once kesicekti aslinda ama ben tedirgin olunca 18. Haftaya kdr dewam edelim garanti olsun dedi.
Peki bu igneyi kullanan arkadaslar oluşan sertliklere napiyorsunuz benim su an iki kolumdada findik gibi sertlikler var
Bende saglik ocagina aile hekimine yazdiriyorum bu ilaci. Dun eczsne uyardi gunde 2 kullaniyo olarak yazarsa 2 kutu alabilirsiniz diye sizinde aklinizda olsun kizlar

Bedava tatlim, evet pıhtılaşma var diye çıkarıyor, bilir kadın doğumcun...1 yıllık çıkardı benimki...

Bana karından yapacaksın dediler ben karından yapıyorum tatlim.hic olmuyordu şişlik dün farkettim geçen hafta damara denk geldi o fındık şişlik olmuş, ben de üzüldüm farkedince hiç olmazdi...bilmiyorum ne yapılır, zamanla geçer mi, başımıza dert olur mu..su an sadece bebiki düşündüğüm için pek yoğunlaşmadim acikcasi ona...

Rapor olunca tek seferde 3-5 kutu yazabiliyorlar..bana 3 kutu yazıyor, aylık alıyorum..bana da birak dese de, ben de zararı yoksa devam edeyim dedim, zararı yok edebilirsin dedi sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…