2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlarrr 14 haftaligim acaba ozele gtsem cinsiyeto gorurlermi patlicam meraktan doktor bi kiz dedi bi erkek iyice deli etti benii

Hahahahh ayyy beklesinlerr kuruttt caanm:))) benm kayinvalide de daha cinsiyet belli olmadan mavi yelek ördürmüş dedm belki siz memnun olmazsiniz ama ben kiz isiyordum coook mutlu oldum. Sonra diyor esimden icin erkek istiyordur o sanki benden daha iyi taniyor aa ben ona kizi oyle bi sevsrmistim ki sorunca kiz diyordu

Evet o Kdr büyük Bi mucize ki sanırım manevi olarak bize ağır geliyor ve sürekli gereksiz yere vesvese yapıyoruz Allah sonunun hayırlı şekilde bitmesini nasip etsin inşallah
oyle en buyuk mucize
Bu süreçte en guzeli kendini fazla dinlememek oluyor:)

Ozaman ben 15 haftalikken gideym ozele vallahi beynim sulandi merktan gecmiyoda gunler bebise bisiler bakalim dioz cinsiyet bilmiyrz die heveslenemiyoruzda esimde ikiside renksiz ne farki var ozelin diyor
ben 17 haftalık oldum hala öğrenemedim göstermedi özelede gittim devletede yok inatçı göstermiyo :)

Ozaman ben 15 haftalikken gideym ozele vallahi beynim sulandi merktan gecmiyoda gunler bebise bisiler bakalim dioz cinsiyet bilmiyrz die heveslenemiyoruzda esimde ikiside renksiz ne farki var ozelin diyor
Yanlis bilmiyorsam.devletinkine gore ozelin ultrason aleti daha gelismis. O yuzden onceden soyleyebiliyor. Bende sirf cinsiyet icin gittim.

Hoşbuldum cok tesekkür ederim canım :)
İzmir - ev hanımı (calısmıyorum ) -yaş:24 - beklene dogum tarihi : 18.05.2017
İlk bebek - kız - ilk ismi ece olucak ama ikinci ismi bulamadık henüz - kg: 58,5

bende sansimi deneyeyim ozaman ya bebek arabalarina bakiyodum netten bitane cok begendim uygunda fiyati alsam cokmu erken acaba daha
Ya diyorlar ya 7inci aydan sonra alin cinsiyet kesinlessin. Ama ikisine giden bi renkse bence alabilirsin. Ben besigini dolabini beyaz dusunuyorum mesela 7. Ayi beklemeden alicam ins.

Ya diyorlar ya 7inci aydan sonra alin cinsiyet kesinlessin. Ama ikisine giden bi renkse bence alabilirsin. Ben besigini dolabini beyaz dusunuyorum mesela 7. Ayi beklemeden alicam ins.
En iyisi biraz daha bekleyeyim ben en azindan besinci aya gireym cok erken sanirim esim cok kizar bana acele ediyorum diye bekle biraz gecsin hepsi alinir der haklida aslinda.cok sabirsizim ben nefret ediyorum bu huyumdan bugun bebek magazsinda esime tavir yapiyorum bebegine bisey almiyosun diye bi.kizdi bana sanki bi senin cocugun cinsiyetini bilsem senden daha guzel seyler bakarim ben cocuguma simdi bilmeden ne alip bakicam dedi adam hakli pek cekilmez oldum:)

Buna bayıldım :) ben de kız hissediyorum deli gibi ama kayınvalidem ve kayınpederim sizinki erkek olcak falan diyor çok kızıyorum içten içe :) belli olsa da cinsiyeti yüzlerine vursam diye bekliyorum :)) şaka bir yana sağlıklı olsun tabi ki ikisi de benim canım ama kız olursa tüm hayallerim gerçek olacak :)

14. Haftamda ozele gittim %99 kiz dedi :)
ben 17 haftalık oldum hala öğrenemedim göstermedi özelede gittim devletede yok inatçı göstermiyo :)
Ben de haftaya cuma 17. Haftanın içindeyken gidicem inşallah gösterir çünkü 16. Hafta itibariyle cinsiyet net olarak görülebilir deniyor, bebeğin pozisyonu nedeniyle göremezlerse her gün çikolata yiyip yiyip doktora gitmeyi düşünüyorum :)) doktor benden bıkacak ama 1 ay daha bekleyemem bir sonraki kontrolü :)

Canım sabah kalktığımda benimde kasıgımda ve sol bacağıma vuran bi agrı vardı bende korktum kotu bişeymi diye ama uzanınca gecti sukur sende kendini yormamaya calıs fazla canım
Benim de sağ kalça tarafımdan bacagi bişey çekiyor bi acı yüruttürmuyor normal mi ben de anlayamıyorum

Hic korkma canim zaten eskiler gibi kocaman bi keside olmuyo kucuk bisey. allah senin icin en hayirlisi en kolayi ne olacaksa onu versin insallah.
Ama yapan doktordan da kaynaklı sanırım görümcemi sezeryanli agrilariyla gördüğümde o gün bugündür korkarım ben canım iyi araştırıp iyi bi doktor bulmak şart ilk başta Rabbimin izniyle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…