2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydııınn anneleeeeeeeeeerrrrrrr İşe geldim ve hemen sayfamı açtım yazılarınızı okudum dün gece yaşadığımı anlatacağım sabah saatleri 3-4 civarıydı sanırım dün gece uyurkan soluma döndüm ve içimde bebeğim sanki takla attı inanırmısınız o derece hissetim uykulu gözümü bir açtım ki sormayın aman allahım dedim gerçekten sanki yerinde döndü sanki benimle birlikte. Suyun içinde takla attı o derece hissettim vallahi Ya daha çok erken belkide ama noluyoruz dedim bebeğimdi o...
Bu arada anneler aklıma fikir geldi isterseniz uygulayalım.
Profillerimizi kız erkek olarak belirleyelim, görelim diye yani kimin bebişi erkek kimin bebişi kız . mavi bebek pembe bebek koyalım profillere. Nasıl olur sizceeeee

Kızlar günaydın . Güzel gecsin günümüz. Benim midem kazınıyo sürekli siz de durumlar nasıl? Yediğimiz yetmiyor mu acaba ama daha cokta yiyemiyorum ki canım istemiyor
Sık sık yemeye çalış tatlim, aralarda meyve ye, fındık, badem, ceviz atıştır..ben öyle yapıyorum, yoğurt yiyorum...

Kızlar ikili test sonucum icin gidecektim bugun, aradık hastaneyi Dr. M bu hafta yokmus aynı hastanede baska Dr. A çıksam bakarmı sonuca sizce? Devlet hastanesi bu arada

Kızlar ikili test sonucum icin gidecektim bugun, aradık hastaneyi Dr. M bu hafta yokmus aynı hastanede baska Dr. A çıksam bakarmı sonuca sizce? Devlet hastanesi bu arada
Bakar tabi tatlim çünkü tüm veriler yazıyor olacak,ense kalınlığı, burun kemiği, kan değerleri, risk oranları..ama o geçen koyduğun kağıt değil, başka bi sonuç kağıdı olmalı...hastaneye gidince çıkartırsınız..

Senin bu Dr da çok başına buyruk..bu kaçıncı, hep aynı sıkıntıyi yaşıyorsun sen tatlim..

günaydın güzel annişler gece yatarken hangi pozisyonda yatıyorsunuz ben hep sırtüstü yatmaya alışmısım ama bana yan yat diyolar ne yapmam lazım şaşırdım

Aynen canım keske baska hastenede yaptırsaydım testi ,
özelde bi Dr var arkadaşımın önerdiği bundan sonra ona gitmeyi dusunuyorum hatta, eşimde sonuçları alalım ona gösterelim diyo bilemedim ne yapsam

Aynen canım keske baska hastenede yaptırsaydım testi ,
özelde bi Dr var arkadaşımın önerdiği bundan sonra ona gitmeyi dusunuyorum hatta, eşimde sonuçları alalım ona gösterelim diyo bilemedim ne yapsam

Boşver sıkma canını, zaten zor süreçler, bi de doktor germemeli bizi...ultrasonda burun kemiği gorundu di mi ? Ense kalınlığı kaç çıktı? Kan değerlerine takılma boşver, iyidir illaki, meraklanma sen..

Gunaydin teyzoslar..gerci biz uyanali saatler oldu kontrolumuz vardi bugun.gecen ozeldeki dr plesenta rahim agzinda dedi demistim buradada sizlere.bugun kendi doktoruma sordum rahim agzina yakin rahim agzini kapatmis durumda degil bi sorun yok kanama alani yok cikar yukari endise etme dedi cok sukur bide kizdi neden gittin ozele dedi cinsiyetten emin olmak icin dedim ahh ah dedi neler gecirdi icinden bilemiyorum

Onlar hakkındada bilgi verilmedi canım ultrasondaki Dr baktı .kendi Dr. M kan sonucuyla beraber değerlendirecekti insallah yoktur bi sorun dedigin gibi

Onlar hakkındada bilgi verilmedi canım ultrasondaki Dr baktı .kendi Dr. M kan sonucuyla beraber değerlendirecekti insallah yoktur bi sorun dedigin gibi
Yoktur tatlim içini ferah tut ama ultrasonda bakan Dr un söylemesi lazım su kadar kalınlık, burun kemiği var vs diye...sen bırak orayı böyle iş olmaz...sonuçlarını al, başka doktora görün canim...böyle baştan savma iş mi olur...

Canim arkadaşım vardi İzmirde basmane şifaya gidiyordu hem çok uygun hem de konforlu diyordu...özel Dr çok masraflı olabilir, özel hastane düşünmez misin?

Ya yerim onun minnak hareketlerini :)
Profil resimleride olabilir canm :)

Merhaba guzel anneler,şöyle bir dolanirken basliginiza rast geldim bn de Allahin izniyle mayista anne olcm :)

Merhaba canım sende aramıza katıl o zaman bebişin hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…