2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aa öyle mi içimi rahatlattın canım sagol ne yaşıycamı bilmediğim için bazen aklıma geldikçe cok endişe yapıyorum.

Gonlunuze gore versin rabbmm :)) bn ne diyorum varya diyelm doktor yanldi bebek erkek bn kiz kiyafetlernden hevesimi aliyimda hehhhee
Amin canim o kadar kiz dedim esimle iddaya girdim yarin doktor erkek derse cok sasiricam :) ne olursa olsun sonucta evladim saglikli olsun hic farketmez. Ay dokuz ay kiz diyop erkek cikanda oluyo dusunsene

Bayanlar bende 17. Hafta içerisindeyim ama cok pimpirikliyim sanırım sürekli bişeylere kafam takılıyor normal mı neden böyle diye Dünden beri karnımın sok alt kısmına bastırınca hafif acıyor şimdi de ona takıldım sağ tarafta aynı şekilde olmuyor ama Sizce neden böyle oluyordur daha 4 gün önce kontrolüm vardı sorun da yoktu ama Bi türlü rahat edemiyorum

Kızlar grip oldum bebek etkilenir mi ne yapmam gerekiyo
Canım çok geçmiş olsun bol bol mandalina ye portakal sık iç ve ıhlamur yap içine elma soy ayva çekirdeği at ayvayı soy içine at limon koy iç ben çocuklarımada bundan yaparım hep Allah şifa versin Can'ım

Kizlar aksam yemegimi genelde gec yiyorum 7 gibi esim o zaman geldigi icin. Sabah kahvaltimida güzel yapiyorum arada meyve falan yiyom acikmim diye cabuk acikiyom. Ben aksam yemeginden sonra bu saatlerde 11 gibi yine acikiyom bu saattede yemek istemiyom fazla bisey zaten kilolu hamile kaldim 78 ile simdi ise 81 oldum sizlerde böyle oluyonuz mu ve bu saatlerde acikinca bise yiyonuz mu.

Amin canim o kadar kiz dedim esimle iddaya girdim yarin doktor erkek derse cok sasiricam :) ne olursa olsun sonucta evladim saglikli olsun hic farketmez. Ay dokuz ay kiz diyop erkek cikanda oluyo dusunsene
Benim degil.der insan oyle durumda hehhe. Benm.gorumcemin bi tanidgimn oyle olmustu :))))bu arada ben bile kiza alistrdm sen erkek dersn bende baya sasrcam:))))

Canim cok normal ki bunlar. Hic takinti yapma. Icerde bir can daha hayat buluyor:)

Her zaman iyi dusun iyi olsun ve emin olki her anne adayi endise icinde 9 ay boyunca. Bende randevuya gidiyorum arkasindan bi ay boyunca iyi mi degilmi diye dusunmeden edemiyorum hep tedirginim. Sanirim bebeklerimiz bize güclü tekmeler atana kadarda merak icinde olucaz onada az kaldi allahin izniyle

Benim degil.der insan oyle durumda hehhe. Benm.gorumcemin bi tanidgimn oyle olmustu :))))bu arada ben bile kiza alistrdm sen erkek dersn bende baya sasrcam:))))
Hayirlisi saatleri saycam artik nerdeyse :) icimden cok fena kiz geciyo emin gibiyim bide hep erkek cocuk dogurdum tersi cikar derler annemde o gun seninki dogru cikiyo dedi ya sonucta ikiside evlat ama en buyuk hayalimdi ilk cocugumun kiz olmasi. Esimin tarafida erkek bekliyo hepsini kiz dogurup köklerini kurutcam

Tatlım ben de öleyim maalesef acıkınca bulantımda artıyo ben de gec saatlerde peynir meyve yiyorum biraz ya da bi iki tane tuzlu kurabiye. Dayanamıyorum midem delinecek gibi kazınıyo

Evet gerçekten çok zor Bi süreçmiş. Sürekli dua ediyorum artık Allahım vesvese yapmıyım diye. Dediğiniz gibi inşallah Bi tekmelerini duysak rahatlarız belki niraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…