- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.881
Aynen usg farklı gösteriyor falan canım ama tahmini hareket ediyoruz :) minnaklarımız ne zaman gelicek Allah bilir bakalım hrieyecanla bekliyoruz İnşallah saglıkla ❤Mayıs 2017 bayrağını miniğimle ben kapıcam sanırım Allah'ın izniyle. 1 mayıs gözüküyor bizimki de ama pek belli de olmuyor bu işler SAT'a göre hesaplandığı için. Herkese merhabalar tekrar..
Kuzum sagol Allah razı olsun darısı başına İnşallah benim regl agrım gelip gelip gidiyordu grcikmelerim oldugu için böyle oluyor die düşünmüştüm regl olcam diye test yapmamıştım koku hassasiyetim olunca 8 gün gecikince yaptım iki saniyede kıpkırmızı oldu test :) yanii içini ferah tuttt :) ❤canımmm seni haziran topiğinden hatırlıyorum bekliyorduk ne güzel hamilesin çok sevindim adına :)
Urmicca senide görüyordum hep canım masallah sende hamilesin rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
regl olcak gibi ağrılarınız oldu mu
Allah izin verirse bu benim ikinci evladım olacak. İlk evladımda da bir gurbumuz vardı bu portalda. çok güzel bir ortam oluyor.heyecan hat safhada her gün birimiz doğuruyorduk.İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrucaklarımızı.Aynen usg farklı gösteriyor falan canım ama tahmini hareket ediyoruz :) minnaklarımız ne zaman gelicek Allah bilir bakalım hrieyecanla bekliyoruz İnşallah saglıkla ❤
Allah bagışlasın canım yavrularını ❤ evet sıkıntılarımızı herşeyimizi yazıp takipde kalırız güzel bi ortam yardımcı oluruz birbirimize doğuma kadar :)Allah izin verirse bu benim ikinci evladım olacak. İlk evladımda da bir gurbumuz vardı bu portalda. çok güzel bir ortam oluyor.heyecan hat safhada her gün birimiz doğuruyorduk.İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrucaklarımızı.
Kuzum sagol Allah razı olsun darısı başına İnşallah benim regl agrım gelip gelip gidiyordu grcikmelerim oldugu için böyle oluyor die düşünmüştüm regl olcam diye test yapmamıştım koku hassasiyetim olunca 8 gün gecikince yaptım iki saniyede kıpkırmızı oldu test :) yanii içini ferah tuttt :) ❤
merhaba arkadaşlar ben adetimin 4.günü yani pazartesi beta hcg baktırdım 761,61 çıktı karından kese gözlenmedi. son adet tarihim 05 ağustos benimle aynı dönemde olan var mı? Birde doktorum telefonda sinirimi bozdu olumsuz şeylerden de bahsetti Bu cumartesi 5+1 de kese görmek için çağırdı sizlerde durum nedir?
Dun gece 12 gibi yattm sabah 5 de namaza kalktim geri yattim alti bucuk gibi sanki iki gundur uyumus gibi uyandm.uyku duzenim bozuldu.ama su var gun icinde esneye esneye gozlerimden yas geliyoarkadaşlar ben 4-5 gündür bi akşam uykum kaçıyor geç saate kadar uyuyamıyorum, bi akşam yattığım gibi uyuyorum.
iki akşamdır özellikle dikkat ettim. böyle şeyler yaşayan var ?
Hayirli olsun canim gozun aydin.saglikla tamamlarsin insallah.keseyi gorursun ama kalp atisi zor.ben o yuzden iki hafta sonra gidicem hepsi bi anda bitsin diyebenim son adet 1 ağustostu 31 ağustosta kan tahlili yaptırdım akşam özel hastanede. 62,46 çıktı sonuç. dr çok yeni dedi.
bende yine aynı hastanede olan kendi kadn dğm dr aradım dedim sonuç böyle böyle ben ayın 9unda gelmek istiyorum olur mu dedim.
tabi olur dedi. kendimce gitmişken keseyi de görürüz diye düşündüm. ayın 9unda 5+4 oluyorum. inşallah görrüz..
Benimde ayni.bel agrisi neysede kasiga saplanmiyormu bisey bicak gibi korkutuyoCanim bende senin gibi butun evin isini sabahtan aksama yapsam yorulmazdim simdi supurgeyi bile dinlene dinlene oda oda yapiyorum bir oda supursem sanki 3 ev isi yapmis gibi nefes nefese kaliyorum hemen bel ve kasiklarda alt karinda agri oluyo o yuzden cok dikkatli ve dinlene dinlene yapiyorum sorun yok icimizde insan buyutuyoruz cok normal bu halde olmak telaslanma olur mu :)
Hayirli olsun canim gozun aydin.saglikla tamamlarsin insallah.keseyi gorursun ama kalp atisi zor.ben o yuzden iki hafta sonra gidicem hepsi bi anda bitsin diye
Evet canım 2. Oğlum 27 aylık. Seninkisi kaç yaşında ?Seninde mi 2. Bebek bu maşallah ilk kaç Yaşında canım
Aynen kraker yiyorum bulantmda başladı
Mayis anneleri komple uykusuz canim :) uykusuz anneler grubu oldukarkadaşlar ben 4-5 gündür bi akşam uykum kaçıyor geç saate kadar uyuyamıyorum, bi akşam yattığım gibi uyuyorum.
iki akşamdır özellikle dikkat ettim. böyle şeyler yaşayan var mı?
Bana sakiz iyi geliyor sanki ilerleyen zamanlar daha fena olucak heralde
Mayis anneleri komple uykusuz canim :) uykusuz anneler grubu olduk
myzt sıra sende artık sana dua ediyoruzsağol canım benim bu aydan o kadar umutluydum ki ama regl agrısı gelince ödüm patlıyor yabiliyorsunuz yasadınız
bende test yapmaya korkuyorum ama battan önce yapanlarada cok hevesleniyorum 9nda yaparım belki 8 gün gecikme iyi beklemişsin canım :)
Canim ben dr gittim dusundugum icin bi kontrol olsun demistim.bana folik 1 diye bi folik asit verdi iciyorum bir aydirsağol canım.. bende gitmesem bayramdan sonra mı gitsem diye düşündüm ama ne bilim ya merak ediyorum :)
bi de bebeğin gelişimi için folik asit kullanımı var ya o yüzden geç kalmayayım diye gidim bi dedim. gebelik öncesi folik asit kullanmadım ben. eşimle bu aylarda bebek düşünüyorduk. ilk deneyelim dedik. hani belki duyuyoruz bi kaç ay geçer öyle olur falan die ama kısmet ilk denemede oldu.
Canım değerine göre geç döllenme de olabilir olumsuz düşünme. Doktorun sinirini bozmaya devam ederse değiştir. 9 ay sinir bozan bir doktorla geçmez.merhaba arkadaşlar ben adetimin 4.günü yani pazartesi beta hcg baktırdım 761,61 çıktı karından kese gözlenmedi. son adet tarihim 05 ağustos benimle aynı dönemde olan var mı? Birde doktorum telefonda sinirimi bozdu olumsuz şeylerden de bahsetti Bu cumartesi 5+1 de kese görmek için çağırdı sizlerde durum nedir?
Muhabbetinize dahil oluyorum ama 12 yasinda oglum 7 yasinda kizim varEvet canım 2. Oğlum 27 aylık. Seninkisi kaç yaşında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?