2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Mayıs 2017 bayrağını miniğimle ben kapıcam sanırım Allah'ın izniyle. 1 mayıs gözüküyor bizimki de ama pek belli de olmuyor bu işler SAT'a göre hesaplandığı için. Herkese merhabalar tekrar..
Aynen usg farklı gösteriyor falan canım ama tahmini hareket ediyoruz :) minnaklarımız ne zaman gelicek Allah bilir bakalım hrieyecanla bekliyoruz İnşallah saglıkla ❤

Kuzum sagol Allah razı olsun darısı başına İnşallah benim regl agrım gelip gelip gidiyordu grcikmelerim oldugu için böyle oluyor die düşünmüştüm regl olcam diye test yapmamıştım koku hassasiyetim olunca 8 gün gecikince yaptım iki saniyede kıpkırmızı oldu test :) yanii içini ferah tuttt :) ❤

Aynen usg farklı gösteriyor falan canım ama tahmini hareket ediyoruz :) minnaklarımız ne zaman gelicek Allah bilir bakalım hrieyecanla bekliyoruz İnşallah saglıkla ❤
Allah izin verirse bu benim ikinci evladım olacak. İlk evladımda da bir gurbumuz vardı bu portalda. çok güzel bir ortam oluyor.heyecan hat safhada her gün birimiz doğuruyorduk.İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrucaklarımızı.

arkadaşlar ben 4-5 gündür bi akşam uykum kaçıyor geç saate kadar uyuyamıyorum, bi akşam yattığım gibi uyuyorum.

iki akşamdır özellikle dikkat ettim. böyle şeyler yaşayan var mı?

Allah bagışlasın canım yavrularını ❤ evet sıkıntılarımızı herşeyimizi yazıp takipde kalırız güzel bi ortam yardımcı oluruz birbirimize doğuma kadar :)

Mayıs kısmet olmadı insaAllah haziran olur sağlık olsun bu topicte yerim yokmuş hamileler saglikla kucaginiza almak nasip olsun hayırlı güzel huylu saglikli evlatlariniz olsun insaAllah

Selam arkidisler..Okulun acildigi hafta gidicem hastaneye oyle karar verdim daha 4+1 benm sata gore.onun stresini yasamaktansa hepsini aradan cikarmak daha iyi olur diye dusundum.yarin tekrar bi kan veriyim diyorum.pazartesi vermistim en son

sağol canım benim bu aydan o kadar umutluydum ki ama regl agrısı gelince ödüm patlıyor ya biliyorsunuz yasadınız
bende test yapmaya korkuyorum ama battan önce yapanlarada cok hevesleniyorum 9nda yaparım belki 8 gün gecikme iyi beklemişsin canım :)

benim son adet 1 ağustostu 31 ağustosta kan tahlili yaptırdım akşam özel hastanede. 62,46 çıktı sonuç. dr çok yeni dedi.

bende yine aynı hastanede olan kendi kadn dğm dr aradım dedim sonuç böyle böyle ben ayın 9unda gelmek istiyorum olur mu dedim.
tabi olur dedi. kendimce gitmişken keseyi de görürüz diye düşündüm. ayın 9unda 5+4 oluyorum. inşallah görrüz..

arkadaşlar ben 4-5 gündür bi akşam uykum kaçıyor geç saate kadar uyuyamıyorum, bi akşam yattığım gibi uyuyorum.

iki akşamdır özellikle dikkat ettim. böyle şeyler yaşayan var ?
Dun gece 12 gibi yattm sabah 5 de namaza kalktim geri yattim alti bucuk gibi sanki iki gundur uyumus gibi uyandm.uyku duzenim bozuldu.ama su var gun icinde esneye esneye gozlerimden yas geliyo

Hayirli olsun canim gozun aydin.saglikla tamamlarsin insallah.keseyi gorursun ama kalp atisi zor.ben o yuzden iki hafta sonra gidicem hepsi bi anda bitsin diye

Benimde ayni.bel agrisi neysede kasiga saplanmiyormu bisey bicak gibi korkutuyo

Hayirli olsun canim gozun aydin.saglikla tamamlarsin insallah.keseyi gorursun ama kalp atisi zor.ben o yuzden iki hafta sonra gidicem hepsi bi anda bitsin diye

sağol canım.. bende gitmesem bayramdan sonra mı gitsem diye düşündüm ama ne bilim ya merak ediyorum :)

bi de bebeğin gelişimi için folik asit kullanımı var ya o yüzden geç kalmayayım diye gidim bi dedim. gebelik öncesi folik asit kullanmadım ben. eşimle bu aylarda bebek düşünüyorduk. ilk deneyelim dedik. hani belki duyuyoruz bi kaç ay geçer öyle olur falan die ama kısmet ilk denemede oldu.

Aynen kraker yiyorum bulantmda başladı

Bana sakiz iyi geliyor sanki ilerleyen zamanlar daha fena olucak heralde

iki akşamdır özellikle dikkat ettim. böyle şeyler yaşayan var mı?
Mayis anneleri komple uykusuz canim :) uykusuz anneler grubu olduk

myzt sıra sende artık sana dua ediyoruz bizde 5+2 olduk teyzeleri 5+5 de doktor randevumuz var kesemizi gördük bakalım inşallah bayramdan önce kalp atışınıda duyarız bayramımız mutlu geçer

Canim ben dr gittim dusundugum icin bi kontrol olsun demistim.bana folik 1 diye bi folik asit verdi iciyorum bir aydir

Canım değerine göre geç döllenme de olabilir olumsuz düşünme. Doktorun sinirini bozmaya devam ederse değiştir. 9 ay sinir bozan bir doktorla geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…