2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen bende siyah ince kent var ona döndüm eski içtiğime göre yarı yarıya değerleri nasıl yapıcaz bu işi bilmiyorum doktorunuz biliyo mu içtiğinizi :/

Canım doktor bana en az % 60 artmalı 2 günde bir dedi bence o kadar artmış içini ferah tut inşallah her şey yolunda gider merak etme
oh rahatladım vallahi sağolun kızlar @Betbetus

İnşallah güzel haberleri alırsın sende canım en kısa zamanda

Gayet guzel gıdıyor canm bnde mayıs annesı olmak ıstıyorm bazı doktorlar bır gunde ıkı kat artmalı bıle dıyor yanı gayet normal darısı bana ınsallahh
canım ben hiç kan verip hcg öğrenmeden direk alttan ultrasonda bebişimi gördüğüm için bu değerlerden anlamıyorum

insanın moralini bozuyorlar. işte bugün benim doktorda bana aynı şeyi yaptı. daha dur bakalım hamile değilsin diyo. bende biliyorum keseyi kalbi ama rahmime yapışanda kist değil sonuçta dimi ama hiç insan hissinden anlamıyorlar bide kadın olacak dr olacak. çok bozuldum

Benimde bat 3 ağustos tu canım bende pazar yaptirdim 541 çıktı. Ama ben direk acil den yaptirdim doktora göstermedim.neden olumsuz konuştu doktorun ne olabilims bak canım sıkıldı benimde değerim yüksek değil ama 3 kere baktırdım hep katlandı simdi cumayi bekliyorum.

Canım hep öyle doktorlar ya 10 dakikada seni başından savıyor çoğu soru soruyosun doğru düzgün cevap alamıyorsun moralini yüksek tutmaya çalış önemli bu süreçte

kızlar regle 4 gün kala 104 çıkmıştı. iki gün sonra yani bugün tekrarladım. 264 çıktı sonuç. günüm geçmedi henüz. hala kimyasala döner mi diye bile korkuyorum. 4 gün sonra tekrarlayacağım testi. değerleri böyle olup kimyasala dönen var mı? geçen ay 13 ile kimyasal gebelik geçirdim korkum ondan. herhalde sağlıklıdır bu sefer.

Canım hep öyle doktorlar ya 10 dakikada seni başından savıyor çoğu soru soruyosun doğru düzgün cevap alamıyorsun moralini yüksek tutmaya çalış önemli bu süreçte
önce ağlayacak gibi oldum sonra eve geldim karnıma dokundum oğlum o kadın seni beğenmedi büyüyünce dr ol onu ameliyat et emi diye konuştum. sahiplendim iyice Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah

Aynen ya hayir birde biliyor 3 senedir cocuk istiyorum bir dusuk yaptigimi. Onceki doktoruma devam edicem bu gittigimi cok ovuyorlardi ama resmen azarliyor. Haftaya kadar beklicem insallah haftaya gozukur sen keseyi gordunmu arkadasim

Aynen ya hayir birde biliyor 3 senedir cocuk istiyorum bir dusuk yaptigimi. Onceki doktoruma devam edicem bu gittigimi cok ovuyorlardi ama resmen azarliyor. Haftaya kadar beklicem insallah haftaya gozukur sen keseyi gordunmu arkadasim
benim daha çok yeni erken öğrendim bat günüm bile gelmedi sadece kan değerlerimi kontrol ettirmek ve muayene amaçlı görünümü altında aslında dr bakıyorum. gördüm ki bu kadın asla olamaz. özel hastane bide. Bende bundan önce rutin muayene için devlette bi dr gitmiştim süperdi. erkenden randevularını takip edip ona gideceğim artık. bi görseydik şu keseyi kalbi

Anladm canm kese görünürse sadece korkmaya gerek yok yanii

Insallah goruruz ben haftaya cuma gitmeye karar verdim zaman gecsin kotu seyler duymam istemiyorum. Cok erken benimde gec dollenme oldu.

Kizlar sigarayi birakmaya calisin ben de ictim 8 sene 1 paket 1,5 paket oluyodu gunde birden biraktim 3 sene once
o yuzden cok zor desenizde inanmam :)
Sebzeyi meyveyi bile sirkede bekletirken yapmayin bebislerinize bunu

Kizlar sigarayi birakmaya calisin ben de ictim 8 sene 1 paket 1,5 paket oluyodu gunde birden biraktim 3 sene once
o yuzden cok zor desenizde inanmam :)
Sebzeyi meyveyi bile sirkede bekletirken yapmayin bebislerinize bunu
Canım çok haklısın ama inan bu mereti aşeriyorum resmen bnde kızıyorum kendime

Sigarayı bırakmaya çalışın kızlar benim eltim birakamadi günde 3 tane içmeye devam etti ve çocuğu kalbi delik dünyaya geldi. Bana çocuk olduktan sonra söyledi sigara içiyorum diye yapmayın kendinize ve bebislere. Şimdi vicdan azabı çekiyor resmen

Canım bildiğim kadarıyla hemen hemen bütün çocukların kalbinde ufak delik oluyo doğumdan bi süre sonra kapanıyo ama sizinki devam ettiyse bişey diyemicem çok geçmiş olsun :/

İnşAllah görürüz keselerimizi Rabbim sağlıkla versin inşAllah

Canım değerine göre geç döllenme de olabilir olumsuz düşünme. Doktorun sinirini bozmaya devam ederse değiştir. 9 ay sinir bozan bir doktorla geçmez.
Evet değiştircem dış gebelik riskini ortadan kaldırmalıymışız falan kese görmek istiyor yarın kan vericem inşAllah katlar değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…