- 3 Mayıs 2016
- 515
- 527
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.921
Aynen bende siyah ince kent var ona döndüm eski içtiğime göre yarı yarıya değerleri nasıl yapıcaz bu işi bilmiyorum doktorunuz biliyo mu içtiğinizi :/Bende sigara kullaniyorum malesef gunde bir paket bitiyodu.bicak gibi kesebilmek mumkun degil canim.ama tavsiye edecegim bi sigara var.kent titanyum.1 mg nikotin var icinde.yani bunun 10 tanesi normal bir sigaraya esdeger.ona gectim ben.esime dedimki bana 4 tane birak sabah paketi gotur.oyle yapmaya calisiyorum.suan tiksinmek icin erken 7 8 hafta bitsin bak nasil tiksiniceksin bi sure.ama o tiksinmede geciyor zamanla onemli olan o ara icmemisken tekrar baslamamak insallah basarabiliriz
Ben dun doktora gittim kese gozukmedicok erken ama rahimde kalinlasma var keseyi gormeden hamilesin diyemem ama bu sekilde hamil oldugun belli dedi. Altdan kontrol etti sonrasinda cok hafif pembe lekelenmem oldu moralim cok bozuldu dunden beri yataktayim. Bugun misafirim var offf kizlar ne zormus beklemek testte pozitifi gormek yetmiyor. Kac haftalik oldugumu bilmiyorum adetlerim cok duzensizen son temmuz 20 de regl oldum allah hepimizin yardimcisi olsun
oh rahatladım vallahi sağolun kızlar @BetbetusCanım doktor bana en az % 60 artmalı 2 günde bir dedi bence o kadar artmış içini ferah tut inşallah her şey yolunda gider merak etme
İnşallah güzel haberleri alırsın sende canım en kısa zamandacanım benimde belirtiler var regl gelicek diye çok korkuyorum arada sızlıyor cunku karnım
bat 9 10 eylül test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
benim yumurtlama gunumden 3 4 gün sonra sol kasık agrısı sızlaması batması çok oldu agrım cok oldu yani goguslerimde cok agrıdı yanları falan ve ergenler gibi sivilcelendim daha bata cok varken
şimdide bata 2 3 gün kaldı yine sivilcem cıktı karnımda hafiften sızlıo
Muhtemelen ayni sigaradan bahsediyoruz.Benim eski sigaramla yari yariyadan bile az canm.ben henuz dr gitmedimAynen bende siyah ince kent var ona döndüm eski içtiğime göre yarı yarıya değerleri nasıl yapıcaz bu işi bilmiyorum doktorunuz biliyo mu içtiğinizi :/
canım ben hiç kan verip hcg öğrenmeden direk alttan ultrasonda bebişimi gördüğüm için bu değerlerden anlamıyorumGayet guzel gıdıyor canm bnde mayıs annesı olmak ıstıyorm bazı doktorlar bır gunde ıkı kat artmalı bıle dıyor yanı gayet normal darısı bana ınsallahh
insanın moralini bozuyorlar. işte bugün benim doktorda bana aynı şeyi yaptı. daha dur bakalım hamile değilsin diyo. bende biliyorum keseyi kalbi ama rahmime yapışanda kist değil sonuçta dimi ama hiç insan hissinden anlamıyorlar bide kadın olacak dr olacak. çok bozuldumBen dun doktora gittim kese gozukmedicok erken ama rahimde kalinlasma var keseyi gormeden hamilesin diyemem ama bu sekilde hamil oldugun belli dedi. Altdan kontrol etti sonrasinda cok hafif pembe lekelenmem oldu moralim cok bozuldu dunden beri yataktayim. Bugun misafirim var offf kizlar ne zormus beklemek testte pozitifi gormek yetmiyor. Kac haftalik oldugumu bilmiyorum adetlerim cok duzensizen son temmuz 20 de regl oldum allah hepimizin yardimcisi olsun
Benimde bat 3 ağustos tu canım bende pazar yaptirdim 541 çıktı. Ama ben direk acil den yaptirdim doktora göstermedim.neden olumsuz konuştu doktorun ne olabilims bak canım sıkıldı benimde değerim yüksek değil ama 3 kere baktırdım hep katlandı simdi cumayi bekliyorum.merhaba arkadaşlar ben adetimin 4.günü yani pazartesi beta hcg baktırdım 761,61 çıktı karından kese gözlenmedi. son adet tarihim 05 ağustos benimle aynı dönemde olan var mı? Birde doktorum telefonda sinirimi bozdu olumsuz şeylerden de bahsetti Bu cumartesi 5+1 de kese görmek için çağırdı sizlerde durum nedir?
Canım hep öyle doktorlar ya 10 dakikada seni başından savıyor çoğu soru soruyosun doğru düzgün cevap alamıyorsun moralini yüksek tutmaya çalış önemli bu süreçteinsanın moralini bozuyorlar. işte bugün benim doktorda bana aynı şeyi yaptı. daha dur bakalım hamile değilsin diyo. bende biliyorum keseyi kalbi ama rahmime yapışanda kist değil sonuçta dimi ama hiç insan hissinden anlamıyorlar bide kadın olacak dr olacak. çok bozuldum
önce ağlayacak gibi oldum sonra eve geldim karnıma dokundum oğlum o kadın seni beğenmedi büyüyünce dr ol onu ameliyat et emi diye konuştum.Canım hep öyle doktorlar ya 10 dakikada seni başından savıyor çoğu soru soruyosun doğru düzgün cevap alamıyorsun moralini yüksek tutmaya çalış önemli bu süreçte
insanın moralini bozuyorlar. işte bugün benim doktorda bana aynı şeyi yaptı. daha dur bakalım hamile değilsin diyo. bende biliyorum keseyi kalbi ama rahmime yapışanda kist değil sonuçta dimi ama hiç insan hissinden anlamıyorlar bide kadın olacak dr olacak. çok bozuldum
benim daha çok yeni erken öğrendim bat günüm bile gelmediAynen ya hayir birde biliyor 3 senedir cocuk istiyorum bir dusuk yaptigimi. Onceki doktoruma devam edicem bu gittigimi cok ovuyorlardi ama resmen azarliyor. Haftaya kadar beklicem insallah haftaya gozukursen keseyi gordunmu arkadasim
Anladm canm kese görünürse sadece korkmaya gerek yok yaniiGeçen hafta gittim kese var bebek yok görünmüyor kese boş demişti, bu hafta bebek görüldü ama kalp atışını duyamadık.çok küçük dediler bayramdan sonraya duyulur dediler İnşallah bekliyorum kalp atışını
benim daha çok yeni erken öğrendim bat günüm bile gelmedisadece kan değerlerimi kontrol ettirmek ve muayene amaçlı görünümü altında aslında dr bakıyorum. gördüm ki bu kadın asla olamaz. özel hastane bide. Bende bundan önce rutin muayene için devlette bi dr gitmiştim süperdi. erkenden randevularını takip edip ona gideceğim artık. bi görseydik şu keseyi kalbi
Canım çok haklısın ama inan bu mereti aşeriyorum resmen bnde kızıyorum kendimeKizlar sigarayi birakmaya calisin ben de ictim 8 sene 1 paket 1,5 paket oluyodu gunde birden biraktim 3 sene once
o yuzden cok zor desenizde inanmam :)
Sebzeyi meyveyi bile sirkede bekletirken yapmayin bebislerinize bunu
Canım bildiğim kadarıyla hemen hemen bütün çocukların kalbinde ufak delik oluyo doğumdan bi süre sonra kapanıyo ama sizinki devam ettiyse bişey diyemicem çok geçmiş olsun :/Sigarayı bırakmaya çalışın kızlar benim eltim birakamadi günde 3 tane içmeye devam etti ve çocuğu kalbi delik dünyaya geldi. Bana çocuk olduktan sonra söyledi sigara içiyorum diye yapmayın kendinize ve bebislere. Şimdi vicdan azabı çekiyor resmen
benim son adet 1 ağustostu 31 ağustosta kan tahlili yaptırdım akşam özel hastanede. 62,46 çıktı sonuç. dr çok yeni dedi.
bende yine aynı hastanede olan kendi kadn dğm dr aradım dedim sonuç böyle böyle ben ayın 9unda gelmek istiyorum olur mu dedim.
tabi olur dedi. kendimce gitmişken keseyi de görürüz diye düşündüm. ayın 9unda 5+4 oluyorum. inşallah görrüz..
İnşAllah görürüz keselerimizi Rabbim sağlıkla versin inşAllahbenim son adet 1 ağustostu 31 ağustosta kan tahlili yaptırdım akşam özel hastanede. 62,46 çıktı sonuç. dr çok yeni dedi.
bende yine aynı hastanede olan kendi kadn dğm dr aradım dedim sonuç böyle böyle ben ayın 9unda gelmek istiyorum olur mu dedim.
tabi olur dedi. kendimce gitmişken keseyi de görürüz diye düşündüm. ayın 9unda 5+4 oluyorum. inşallah görrüz..
Evet değiştircem dış gebelik riskini ortadan kaldırmalıymışız falan kese görmek istiyor yarın kan vericem inşAllah katlar değerCanım değerine göre geç döllenme de olabilir olumsuz düşünme. Doktorun sinirini bozmaya devam ederse değiştir. 9 ay sinir bozan bir doktorla geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?