2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    372
Kizlar idrar yolumda yanma var sizde de oluo mu. Tuvalete gidip duruyrm bisi olmaz dimi ya.
 
Bende de var nefes nefese kaliyorum.
Bude midem bulanmaya baslicak gibi
 
Kizlar benim hem kedim hem kopegim var asilari tam oldugu surece hic bir problem olmayacagini soyledi dr um ama her ikisininde diskisindan uzak durmak gerekir. Ozellikle kedininkinden ama suda bir gercek iyi yikanmamis sebze ve meyvalarin daha tehlikeli oldugunu cok iyi yikayarak yememiz gerektigini soyledi.
 
Biri cevap verebilir miiii
Canim bende senin gibi butun evin isini sabahtan aksama yapsam yorulmazdim simdi supurgeyi bile dinlene dinlene oda oda yapiyorum bir oda supursem sanki 3 ev isi yapmis gibi nefes nefese kaliyorum hemen bel ve kasiklarda alt karinda agri oluyo o yuzden cok dikkatli ve dinlene dinlene yapiyorum sorun yok icimizde insan buyutuyoruz cok normal bu halde olmak telaslanma olur mu :)
 
Nasıl gördn canım kalp atısı mı sadece kese mi Rabbim saglıkla kavustursun
Geçen hafta gittim kese var bebek yok görünmüyor kese boş demişti, bu hafta bebek görüldü ama kalp atışını duyamadık.çok küçük dediler bayramdan sonraya duyulur dediler İnşallah bekliyorum kalp atışını
 
merhaba arkadaşlar ben adetimin 4.günü yani pazartesi beta hcg baktırdım 761,61 çıktı karından kese gözlenmedi. son adet tarihim 05 ağustos benimle aynı dönemde olan var mı? Birde doktorum telefonda sinirimi bozdu olumsuz şeylerden de bahsetti Bu cumartesi 5+1 de kese görmek için çağırdı sizlerde durum nedir?
 
Hay allah razı olsun aynen öyleyim birde ben sigara kullanyodum elimden gelince azalttm ama hormonlardan heralde çok sinirliyim kocamı kaynvlidemi fln bi kaşık suda boğmak üzereym biraz araştırdm oluyomuş böyle şeyler allah yardımcımız olsun hiç kolay bişey değilmiş bu hamilelik :)
 
Mayıs 2017 bayrağını miniğimle ben kapıcam sanırım Allah'ın izniyle. 1 mayıs gözüküyor bizimki de ama pek belli de olmuyor bu işler SAT'a göre hesaplandığı için. Herkese merhabalar tekrar..
 
Kızlar bende 02.05.2017 olarak burdayım inşallah:)
canımmm seni haziran topiğinden hatırlıyorum bekliyorduk ne güzel hamilesin çok sevindim adına :)

Urmicca senide görüyordum hep canım masallah sende hamilesin rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

regl olcak gibi ağrılarınız oldu mu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…