- Konu Sahibi endless love
-
- #1.901
Canim ben dr gittim dusundugum icin bi kontrol olsun demistim.bana folik 1 diye bi folik asit verdi iciyorum bir aydir
Muhabbetinize dahil oluyorum ama 12 yasinda oglum 7 yasinda kizim var
Ohh ne güzel canım, çok destekçin olur benim kardeşimle aramda 7 yaş var kardeşimi annemle yarı yarıya büyüttük diyebilirim :)Muhabbetinize dahil oluyorum ama 12 yasinda oglum 7 yasinda kizim var
Bazi doktorlar cok gerekli gormuyor.hamile kalindigi zaman baslanmasiyeterli diyolar.zaten 3 ay kullanilicak.vardir bir bildigi mutlakagebelik düşünmeden önce mayıs ayında bende gittim dr ama vermedi folik asit, sen hele bi hamile kal gerisi dr olarak bende. tahlildir, ilaçtır vb falan dedi bende kullanmadım.
Ben bi kaç gecedir akşam 10da uyuyorum yine dr doyamıyorum uykuya, tüm gün işte gözlerim düşüyoarkadaşlar ben 4-5 gündür bi akşam uykum kaçıyor geç saate kadar uyuyamıyorum, bi akşam yattığım gibi uyuyorum.
iki akşamdır özellikle dikkat ettim. böyle şeyler yaşayan var mı?
Bazi doktorlar cok gerekli gormuyor.hamile kalindigi zaman baslanmasiyeterli diyolar.zaten 3 ay kullanilicak.vardir bir bildigi mutlaka
Allah razi olsunmaşallah allah bağışlasın
Ohh ne güzel canım, çok destekçin olur benim kardeşimle aramda 7 yaş var kardeşimi annemle yarı yarıya büyüttük diyebilirim :)
Okurken yazdiklarini resmen sesli guldum :))) bende sigara kullaniyorum o kadar zorki birde resmen sigaraya aseriyorum birak icmeyi yiyesim geliyo ablam ne guzel tiksinmisti hamileliginde ben tam tersi yiyesim geliyo kocacim yaaa benim surati gordukce bi hatami yaptim diyo yoo arada sana gicik oluyorum hormonlarla ilgili heralde diyorum sen ustune alinmaHay allah razı olsun aynen öyleyim birde ben sigara kullanyodum elimden gelince azalttm ama hormonlardan heralde çok sinirliyim kocamı kaynvlidemi fln bi kaşık suda boğmak üzereym biraz araştırdm oluyomuş böyle şeyler allah yardımcımız olsun hiç kolay bişey değilmiş bu hamilelik :)
myzt sıra sende artık sana dua ediyoruzbizde 5+2 olduk teyzeleri 5+5 de doktor randevumuz var kesemizi gördük bakalım inşallah bayramdan önce kalp atışınıda duyarız bayramımız mutlu geçer
myzt sıra sende artık sana dua ediyoruzbizde 5+2 olduk teyzeleri 5+5 de doktor randevumuz var kesemizi gördük bakalım inşallah bayramdan önce kalp atışınıda duyarız bayramımız mutlu geçer
Amin canım inşallah haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah ama böyle hep bi heycan hali var bende olumsuz düşünmek tabiki istemiyorum ama insan her şeyi takıyor kafasına bu süreçte sanırım sizlerde de böyle oluyormu?Aa aynıyız canım:) Saglıkla hepimiz yavrularımıza kavuşalım İnşallah ❤❤
Canım bende seni hatırlıyorum sen ne durumdasın? benim ağrım oldu biraz hatta tam adet günü 2 damla lekelenme bile oldu ben yine olmadı diye düşünmüştüm ki olmuş allaha şükür:)canımmm seni haziran topiğinden hatırlıyorum bekliyorduk ne güzel hamilesin çok sevindim adına :)
@Meyr_a senide görüyordum hep canım masallah sende hamilesin rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
regl olcak gibi ağrılarınız oldu mu
Bende sigara kullaniyorum malesef gunde bir paket bitiyodu.bicak gibi kesebilmek mumkun degil canim.ama tavsiye edecegim bi sigara var.kent titanyum.1 mg nikotin var icinde.yani bunun 10 tanesi normal bir sigaraya esdeger.ona gectim ben.esime dedimki bana 4 tane birak sabah paketi gotur.oyle yapmaya calisiyorum.suan tiksinmek icin erken 7 8 hafta bitsin bak nasil tiksiniceksin bi sure.ama o tiksinmede geciyor zamanla onemli olan o ara icmemisken tekrar baslamamak insallah basarabilirizOkurken yazdiklarini resmen sesli guldum :))) bende sigara kullaniyorum o kadar zorki birde resmen sigaraya aseriyorum birak icmeyi yiyesim geliyo ablam ne guzel tiksinmisti hamileliginde ben tam tersi yiyesim geliyo kocacim yaaa benim surati gordukce bi hatami yaptim diyo yoo arada sana gicik oluyorum hormonlarla ilgili heralde diyorum sen ustune alinma
Canım doktor bana en az % 60 artmalı 2 günde bir dedi bence o kadar artmış içini ferah tut inşallah her şey yolunda gider merak etmeyeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. şimdi hep birlikte benim meseleye bir el atıverin bakem =)
daha bata 3 gün var. beta hcg 4 eylül 12
6 eylül 45
şimdi sorum bu değer illaki iki güne iki kat mı artmalı benim daha çok arttı. aslında bugün dr gittim heyecandan sormayı unutmuşum. o normal muayene etti kan değerlerime baktı. 19 eylüle başka dr dan randevu aldım. bekleyeceğim (bu dr u sevmedim) bi yardım edin bana =(
canım benimde belirtiler var regl gelicek diye çok korkuyorum arada sızlıyor cunku karnımCanım bende seni hatırlıyorum sen ne durumdasın? benim ağrım oldu biraz hatta tam adet günü 2 damla lekelenme bile oldu ben yine olmadı diye düşünmüştüm ki olmuş allaha şükür:)
Gayet guzel gıdıyor canm bnde mayıs annesı olmak ıstıyorm bazı doktorlar bır gunde ıkı kat artmalı bıle dıyor yanı gayet normal darısı bana ınsallahhyeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. şimdi hep birlikte benim meseleye bir el atıverin bakem =)
daha bata 3 gün var. beta hcg 4 eylül 12
6 eylül 45
şimdi sorum bu değer illaki iki güne iki kat mı artmalı benim daha çok arttı. aslında bugün dr gittim heyecandan sormayı unutmuşum. o normal muayene etti kan değerlerime baktı. 19 eylüle başka dr dan randevu aldım. bekleyeceğim (bu dr u sevmedim) bi yardım edin bana =(
Katlamıştır canım. İnşallah.kan verdim birazdan sonuçları alacağım... ilki regle 4 gün kala 104 çıkmıştı. ikiye katlamış mı diye bakacağım. çok endişeliyim.
aynı durumdayız canım bende öyle normalde bi paket içiyodum şimdi bıraksam kendimi iki paket içerim ama eski kullandıgımın yarı değerlerinde bi sigarayla değiştrdim günde 7-8 oluyo tutamıyorum kendimi daha fazla eski sigarama göre 4 tane fln içmiş oluyorum doktoruma da söyleyemedim üstüne basa basa sigara alkol kesinlikle yok dedi içerkende vicdan azabı çekiyorum ama durduramıyorumda kendimiOkurken yazdiklarini resmen sesli guldum :))) bende sigara kullaniyorum o kadar zorki birde resmen sigaraya aseriyorum birak icmeyi yiyesim geliyo ablam ne guzel tiksinmisti hamileliginde ben tam tersi yiyesim geliyo kocacim yaaa benim surati gordukce bi hatami yaptim diyo yoo arada sana gicik oluyorum hormonlarla ilgili heralde diyorum sen ustune alinma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?