2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim ben dr gittim dusundugum icin bi kontrol olsun demistim.bana folik 1 diye bi folik asit verdi iciyorum bir aydir

gebelik düşünmeden önce mayıs ayında bende gittim dr ama vermedi folik asit, sen hele bi hamile kal gerisi dr olarak bende. tahlildir, ilaçtır vb falan dedi bende kullanmadım.

gebelik düşünmeden önce mayıs ayında bende gittim dr ama vermedi folik asit, sen hele bi hamile kal gerisi dr olarak bende. tahlildir, ilaçtır vb falan dedi bende kullanmadım.
Bazi doktorlar cok gerekli gormuyor.hamile kalindigi zaman baslanmasiyeterli diyolar.zaten 3 ay kullanilicak.vardir bir bildigi mutlaka

arkadaşlar ben 4-5 gündür bi akşam uykum kaçıyor geç saate kadar uyuyamıyorum, bi akşam yattığım gibi uyuyorum.

iki akşamdır özellikle dikkat ettim. böyle şeyler yaşayan var mı?
Ben bi kaç gecedir akşam 10da uyuyorum yine dr doyamıyorum uykuya, tüm gün işte gözlerim düşüyo

Okurken yazdiklarini resmen sesli guldum :))) bende sigara kullaniyorum o kadar zorki birde resmen sigaraya aseriyorum birak icmeyi yiyesim geliyo ablam ne guzel tiksinmisti hamileliginde ben tam tersi yiyesim geliyo kocacim yaaa benim surati gordukce bi hatami yaptim diyo yoo arada sana gicik oluyorum hormonlarla ilgili heralde diyorum sen ustune alinma

myzt sıra sende artık sana dua ediyoruz bizde 5+2 olduk teyzeleri 5+5 de doktor randevumuz var kesemizi gördük bakalım inşallah bayramdan önce kalp atışınıda duyarız bayramımız mutlu geçer

Ben dun doktora gittim kese gozukmedi cok erken ama rahimde kalinlasma var keseyi gormeden hamilesin diyemem ama bu sekilde hamil oldugun belli dedi. Altdan kontrol etti sonrasinda cok hafif pembe lekelenmem oldu moralim cok bozuldu dunden beri yataktayim. Bugun misafirim var offf kizlar ne zormus beklemek testte pozitifi gormek yetmiyor. Kac haftalik oldugumu bilmiyorum adetlerim cok duzensizen son temmuz 20 de regl oldumallah hepimizin yardimcisi olsun

myzt sıra sende artık sana dua ediyoruz bizde 5+2 olduk teyzeleri 5+5 de doktor randevumuz var kesemizi gördük bakalım inşallah bayramdan önce kalp atışınıda duyarız bayramımız mutlu geçer

sağol canım benim mayıs ayından beri topiklerde geziyorum genelde herkes hamile :) şimdide sizlerle karsılastım bi cogunuzu görmüştüm :) stresimi bilirsiniz inşallah bende hamileyimdir bayram önce sevinirim
sizede hayırlı saglıklı dogumlar inşallah

Aa aynıyız canım:) Saglıkla hepimiz yavrularımıza kavuşalım İnşallah ❤❤
Amin canım inşallah haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah ama böyle hep bi heycan hali var bende olumsuz düşünmek tabiki istemiyorum ama insan her şeyi takıyor kafasına bu süreçte sanırım sizlerde de böyle oluyormu?

Canım bende seni hatırlıyorum sen ne durumdasın? benim ağrım oldu biraz hatta tam adet günü 2 damla lekelenme bile oldu ben yine olmadı diye düşünmüştüm ki olmuş allaha şükür:)

yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. şimdi hep birlikte benim meseleye bir el atıverin bakem =)
daha bata 3 gün var. beta hcg 4 eylül 12
6 eylül 45
şimdi sorum bu değer illaki iki güne iki kat mı artmalı benim daha çok arttı. aslında bugün dr gittim heyecandan sormayı unutmuşum. o normal muayene etti kan değerlerime baktı. 19 eylüle başka dr dan randevu aldım. bekleyeceğim (bu dr u sevmedim) bi yardım edin bana =(

Bende sigara kullaniyorum malesef gunde bir paket bitiyodu.bicak gibi kesebilmek mumkun degil canim.ama tavsiye edecegim bi sigara var.kent titanyum.1 mg nikotin var icinde.yani bunun 10 tanesi normal bir sigaraya esdeger.ona gectim ben.esime dedimki bana 4 tane birak sabah paketi gotur.oyle yapmaya calisiyorum.suan tiksinmek icin erken 7 8 hafta bitsin bak nasil tiksiniceksin bi sure.ama o tiksinmede geciyor zamanla onemli olan o ara icmemisken tekrar baslamamak insallah basarabiliriz

Canım doktor bana en az % 60 artmalı 2 günde bir dedi bence o kadar artmış içini ferah tut inşallah her şey yolunda gider merak etme

Canım bende seni hatırlıyorum sen ne durumdasın? benim ağrım oldu biraz hatta tam adet günü 2 damla lekelenme bile oldu ben yine olmadı diye düşünmüştüm ki olmuş allaha şükür:)
canım benimde belirtiler var regl gelicek diye çok korkuyorum arada sızlıyor cunku karnım
bat 9 10 eylül test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
benim yumurtlama gunumden 3 4 gün sonra sol kasık agrısı sızlaması batması çok oldu agrım cok oldu yani goguslerimde cok agrıdı yanları falan ve ergenler gibi sivilcelendim daha bata cok varken
şimdide bata 2 3 gün kaldı yine sivilcem cıktı karnımda hafiften sızlıo

Gayet guzel gıdıyor canm bnde mayıs annesı olmak ıstıyorm bazı doktorlar bır gunde ıkı kat artmalı bıle dıyor yanı gayet normal darısı bana ınsallahh

Aynen
aynı durumdayız canım bende öyle normalde bi paket içiyodum şimdi bıraksam kendimi iki paket içerim ama eski kullandıgımın yarı değerlerinde bi sigarayla değiştrdim günde 7-8 oluyo tutamıyorum kendimi daha fazla eski sigarama göre 4 tane fln içmiş oluyorum doktoruma da söyleyemedim üstüne basa basa sigara alkol kesinlikle yok dedi içerkende vicdan azabı çekiyorum ama durduramıyorumda kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…