- 25 Aralık 2012
- 193
- 141
- 53
- Konu Sahibi endless love
tabiki yanlş yazmışım canım sağol düzelttim2017 yazdın demi 2016 değil de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki yanlş yazmışım canım sağol düzelttim2017 yazdın demi 2016 değil de
hoşgeldin hayırlı olsun canımmHerkese merhaba. Uzun süredir takipteydim sizleri ve 2 gün önce mutlu haberi aldıminşallah her şey yolunda gider ve burada kalırım
Kuzummm 5 gün kaldı hiçbir belirti yok bir başka grup var bata 10 gün kalanlar diye orada bir arkadaş hamilelik müjdesini paylaştı ondada hiç belirti olmamış ne yerleşme kanaması ne göğüslerde değişiklik olmamış ondada
sendenim bende hicbisi yokKuzummm 5 gün kaldı hiçbir belirti yok bir başka grup var bata 10 gün kalanlar diye orada bir arkadaş hamilelik müjdesini paylaştı ondada hiç belirti olmamış ne yerleşme kanaması ne göğüslerde değişiklik olmamış ondadainşallah bizimkilerde böyle habersizce gelip sürpriz yaparlar
belirtisizgiller olduk çıktık yav
sende var mı canım bir değişiklik
Hoşbulduk canim:) senin de hayirli olsun. ALLAH saglikli bir sekildw kucaagimiza almayi nasip etsin. bende Eylül'ün ilk haftası gitmeyi düsünuyorum hatta belki 2. Haftası bile olabilir dayanabilirsem:)hoşgeldin hayırlı olsun canımm
Kızlar bende de hiç bir belirti olmadı hala da yok herkeste belirti olmayabilir yani :)sendenim bende hicbisi yok![]()
Canım senin son adet tarihin nedir bi de kan testinde mi öğrendin hamileliğinı?Metalik tat susamak la değil ya iğrenç bi tat o sürekli acımsi bi tat ve mide bulantısı yapio
Aynen canım benim de 12 si görünüyor ama bata daha 11 gün varcanım buarada internettn hesapladığım zaman benimde 11 mayıs 2017 gösteriyo yakınız sende 12si![]()
Canım senin son adet tarihin nedir bi de kan testinde mi öğrendin hamileliğinı?
Kızlar maşallah valla ben olamadım bu ay ama bi patlama oldu sanırımbegumdeniz
sevimlimmm hayırlı olsun kızlar sağlıkla sıhahtli kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
![]()
Kuzum bnm daha hamile olduğum belli değil reglime var ama inşallah bu ay hamileyimdir de ilk tebrik eden sensindir
çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıklı ve hayırlıyla gelsin bebişi inşallahHerkese merhaba. Uzun süredir takipteydim sizleri ve 2 gün önce mutlu haberi aldıminşallah her şey yolunda gider ve burada kalırım
O zaman insaAllah nasip olur hepimize benim de tutunursa miniğim 12 mayıs da görünüyor doğum tarihi insaAllah Rabbim nasip eder hepimize o günleriYok ttlim bu totemim totem yapmıştım da bu ay hamile kalacam diye ondan yoksa daha belli değil hamile olup olmadigim
Kaç gün kaldı canım bat a??Yok ttlim bu totemim totem yapmıştım da bu ay hamile kalacam diye ondan yoksa daha belli değil hamile olup olmadigim
Kaç gün kaldı canım bat a??
Hoşgelsin hayırlı olsun Allah sağlıklı ve hayırlısıyla gelsin inşallah güzel bir haberMrb hanımlar benide aranıza alın bende hamile olduğumu yeni öğrendim mayısa denk geliyor muhtemelen ikiz annesi olucam hayırlısıyla inş![]()
Ben de 5 ağustos da oldum benim de bat 5 eylul ama yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilmiyorumValla canim benim. O biraz karışık oldu ya normal adetimi 6 Ağustos da oldum 32 günlük döngüye göre beş eylül ama bu ay sanki erken yumrtlama oldu o yüzden en son tarih 5 eylul diyorum