2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhabalar ben de aranızda yeniyim, daha kaç haftalık olduğunu bilmediğim için eklemedim hamilelik takvimini. Beta hcg henüz dün akşam 1500ü geçti yarın sabah inşallah doktora gidecem gerçi doktorum üstten ultrasonla görünmez ama vajinal ultrasonla bir bakalım dedi, yaklaşık 5 gündür kahverengi lekelenmem ve 2 defa da 2şer damla kanamam oldu doktorum korkmamam gerektiğini söyledi böyle bişey yaşayan var mı aranızda?
Benimde kahverengi lekelenme oldu progesterona basladık ultrasonda kanama gözükmedi ilişki yasak istirahat et dedi kanama kırmızı ve cok olursa acile gitmemi söyledi ama suan durdu cok sükür senin kese görünmüş müydü?

mininuhut mininuhut patitis patitis sivribiber sivribiber kizlar bana bi akıl verin öğleden sonra test yaptım baktım yok bekledim 10 dk kadar yok bıraktım gittim sonra 45 50 dk sonra baktım çok silik çizgi çıkmış sonra gene idrar yaptım ama bu sefer hiç çıkmadı saatler oldu yok.
Ama ilk idrarım daha sarıydi ikinci idrar çok açık sarıydi
Bi akıl verin bana kafam karıştı :(

mininuhut mininuhut patitis patitis sivribiber sivribiber kizlar bana bi akıl verin öğleden sonra test yaptım baktım yok bekledim 10 dk kadar yok bıraktım gittim sonra 45 50 dk sonra baktım çok silik çizgi çıkmış sonra gene idrar yaptım ama bu sefer hiç çıkmadı saatler oldu yok.
Bi akıl verin bana kafam karıştı :KK43:
Foto atabilir misin ?

Yarın sabah tekrar dene bence inşallah vardir:dua::dua::dua::KK9::KK9:

InsaAllah vardır yaaaa insaAllah hayırlısıyla :KK43:
canim ben gecen ay yaptim negatifti sonra sabah oldu bi baktim silik cizgi ikinci defa yaptim yine negatif kan verdim degerim 0.100 du ama nasil heyecan yaptim sonra uzuldum cok:KK64: seninkide oyledir diye demiyorum insallh bebisin vardir ama cok heveslendirme kendini kesin sonuc kan tahlili yaptir:dua:

canim ben gecen ay yaptim negatifti sonra sabah oldu bi baktim silik cizgi ikinci defa yaptim yine negatif kan verdim degerim 0.100 du ama nasil heyecan yaptim sonra uzuldum cok:KK64: seninkide oyledir diye demiyorum insallh bebisin vardir ama cok heveslendirme kendini kesin sonuc kan tahlili yaptir:dua:
Yaaaa insaAllah öyle olmaz yaa :( :(

Sabah ilk idrarınla yap ben 3 gün gectiginde yaptım o bölgede belli belirsiz bir cizgi olustu inanmamıstım ama varmış 5 dakika içinde cıkması lazım

Sabah ilk idrarınla yap ben 3 gün gectiginde yaptım o bölgede belli belirsiz bir cizgi olustu inanmamıstım ama varmış 5 dakika içinde cıkması lazım
5 dk yi geçmişti canım. Daha geçmedi adetim hayırlısı inşallah Rabbim bana da nasip eder o günleri :(

Canim benimde ilk tesstte bir kac saat sonra o kadar sililti ki yanlis goruyorum dedim sonraki testte 4,5 saat sonra belirdi ama sunu soyleyebilirim ki ben o kadar tesp yaptim hamile olmadigim zamanlarin hic birinde gunler sonra bile 2. Cizgi belirmedi hadi insallah belirdiyse hamissindirrrr dualarim seninle tatlimmmm ::))))

Benimde kahverengi lekelenme oldu progesterona basladık ultrasonda kanama gözükmedi ilişki yasak istirahat et dedi kanama kırmızı ve cok olursa acile gitmemi söyledi ama suan durdu cok sükür senin kese görünmüş müydü?
Bugün vajinal ultrasonla baktı doktorum keseyi gördük çok şükür, progesteron düşüktü 12 çıktı o yüzden bana da progestan verdi başladım bugün hayırlısıyla inşallah kanamam olmaz artık görünce çok huzursuz oluyorum. Sen ne Zaman başladın ilaca, kaç günde geçti kanaman?

Son düzenleme:
Canim benimde ilk tesstte bir kac saat sonra o kadar sililti ki yanlis goruyorum dedim sonraki testte 4,5 saat sonra belirdi ama sunu soyleyebilirim ki ben o kadar tesp yaptim hamile olmadigim zamanlarin hic birinde gunler sonra bile 2. Cizgi belirmedi hadi insallah belirdiyse hamissindirrrr dualarim seninle tatlimmmm ::))))
InsaAllah canım yaa inşallah ama umitlenmek istemiyorum çünkü rengi gittikçe açıldı şuan zor seciliyor :( başta yarim saat sonra filan siliktı uçuk pembeydi şimdi değil :( duanı eksik etme inşallah ben de katılırım araniza :(

Back
X