- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi endless love
Ahh InsaAllah canım yaa insaAllahYarın sabah tekrar dene bence inşallah vardir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh InsaAllah canım yaa insaAllahYarın sabah tekrar dene bence inşallah vardir![]()
canım bizim senine batlar aynıydı var mı belirti?InsaAllah canım yaa inşallah ama umitlenmek istemiyorum çünkü rengi gittikçe açıldı şuan zor seciliyorbaşta yarim saat sonra filan siliktı uçuk pembeydi şimdi değil
duanı eksik etme inşallah ben de katılırım araniza
![]()
canım bizim senine batlar aynıydı var mı belirti?
benimde ateşim çıkıyomuş gibi oluyo geçiyo sonra şimdi tekrar suratım gözlerim yanıyoSol kasigimda ağrı var bide zaman zaman sanki adet olacakmışım gibi bel karın ağrısıgöğüslerimde hiç bişey yok
![]()
o ateş belirtisi bende de var özellikle akşamları canımbenimde ateşim çıkıyomuş gibi oluyo geçiyo sonra şimdi tekrar suratım gözlerim yanıyoeğer bunlarda psikolojikse artık bilmiyorum
![]()
inşallah sen hamişsin canım güzel haberi vericeksin5 dk yi geçmişti canım. Daha geçmedi adetim hayırlısı inşallah Rabbim bana da nasip eder o günleri![]()

eşimi bekliyorum test yapcam cok heyecanlıyım erken gebelik testinde çıkar dimi inşallaho ateş belirtisi bende de var özellikle akşamları canım

hadi canım inşallah dua ediyorum bende hadi ya lütfen çıksında sevinelimeşimi bekliyorum test yapcam cok heyecanlıyım erken gebelik testinde çıkar dimi inşallah![]()
benimde ateşim çıkıyomuş gibi oluyo geçiyo sonra şimdi tekrar suratım gözlerim yanıyoeğer bunlarda psikolojikse artık bilmiyorum
![]()
Yarın kan testi mi yaptırsan acaba heyecanla bekliyoruz valla inşallah vardir bence var yani :)Aynen aynen haya kuzenim bugün abla yüzün kıpkırmızı dedi ama gribim belki ondan da olabilir
Ya benim ikinci test de çıkmamıştı dedim ya şimdi içini açtım kıl gibi çizgi var ama pembe değil iki test dede varla yok arası bir cizgi
InsaAllah canım yaa inşallah ama umitlenmek istemiyorum çünkü rengi gittikçe açıldı şuan zor seciliyorbaşta yarim saat sonra filan siliktı uçuk pembeydi şimdi değil
duanı eksik etme inşallah ben de katılırım araniza
![]()
Çıkar inşallah hakkında hayırlı olsun :)eşimi bekliyorum test yapcam cok heyecanlıyım erken gebelik testinde çıkar dimi inşallah![]()
Benimde fotograta cikmiyordu bile uzme kendini hemen tatlim rabbim o kadar buyuk ki :)Aynen aynen haya kuzenim bugün abla yüzün kıpkırmızı dedi ama gribim belki ondan da olabilir
Ya benim ikinci test de çıkmamıştı dedim ya şimdi içini açtım kıl gibi çizgi var ama pembe değil iki test dede varla yok arası bir cizgi
canım ya normal gebelik testi di mi? bizim daha bata 4 gün olduğu için normal testlerde çıkmıyo olabilir.. kan testi yaptırbilirsen yaptır kesin çıkar. ay hadi inşallahAynen aynen haya kuzenim bugün abla yüzün kıpkırmızı dedi ama gribim belki ondan da olabilir
amin inşallah teşşekür ederim:)Çıkar inşallah hakkında hayırlı olsun :)
Eki Görüntüle 1879742 kizlar malesef negatif![]()