2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar günaydın hayırlı cumalar...dün ben hiç uyuyamadım dönüp durdum sizlerde de oluyor mu böyle birşey
Gunaydın :)
Ya bende de oluyor, uyku düzenim cok degisti. Aksam erkenden uyuyakalıyorum sonra gece yarısı uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir süre :) Geceleri sürekli uyanıyorum yani.

Gunaydın :)
Ya bende de oluyor, uyku düzenim cok degisti. Aksam erkenden uyuyakalıyorum sonra gece yarısı uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir süre :) Geceleri sürekli uyanıyorum yani.
aynısı canım şuan gözümden uyku akıyor gün içerisinde öle akşamları gözlerim açılıyor birde bende hafif kasılma var sanırım ondan oluyor

Günaydın kızlar :) artık bu saatte günaydın olmaz ama :) gün içinde hiç uykum olmuyor neredeyse ilaç içtikten sonra biraz geliyor tabi. Ama sabahları kalkmak istemiyorum hiç :) pazartesi kontrolüm var :) miniğimin kalp atışını duyabilirim inşallah

Günaydın kızlar :) artık bu saatte günaydın olmaz ama :) gün içinde hiç uykum olmuyor neredeyse ilaç içtikten sonra biraz geliyor tabi. Ama sabahları kalkmak istemiyorum hiç :) pazartesi kontrolüm var :) miniğimin kalp atışını duyabilirim inşallah
Hadi inşallah cok heyecanlı ben de o kalp atısını duymadan hala emin olamıcam galiba 8 eylülde gidicem ben de..

O ara tansiyonun mu düşüyo acaba bilemedim ben içtikten bi yarım saat sonra falan oldu gece de yatmadan içiyorum zaten.
Ben günde iki tane içiyorum Can'ım doktor öyle yazmış. İyiki de öyle yazmış geçen kesemin arkasında kanama alanı vardı iyiki böyle içmişim azalma olmış şükür. Sen gittin mi kpntrole

Ben günde iki tane içiyorum Can'ım doktor öyle yazmış. İyiki de öyle yazmış geçen kesemin arkasında kanama alanı vardı iyiki böyle içmişim azalma olmış şükür. Sen gittin mi kpntrole
Ben de sabah aksam içiyorum ultrasonda kanama göremedi doktor ilaca baslayalı da 2 gün oldu haftaya gidicem

Son değerim 6355 çıkmışı pazartesi günü bakalım şimdi ne olacak bende çok merak ediyorum
Ya ben ilk öğrendigim de 767 di bana bir daha kan testi istemedi doktor sordum gerek yok dedi devlet hastanesine gittim bilmiyorum kesem büyümüş bu sefer karnımdan baktı gs 10mm dedigini hatırlıyorum ultrason kagıdını da vermedi zaten

Canim

Canım aynen bende de iştahsızlık var benim göğüs acısı çok fena biraz halsizlik oluyor kısacası ağzımda hiç tat yok
Ya inanır mısın adetim gectigi ilk günden beri benim gögüslerim balon gibi oldu cok rahatsızım bu durumdan şimdiden böylese ilerde nasıl olur bilmem iştahla yemek yemeyi özledim ya inşallah artmaz bulantım suan hafif

Back
X