• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay hadi insallah bu kafaya takmaman işe yaramıstırrr :)) Valla nasıl sevinirim senle aynı ayda hamile kalsaaak :)

Ben simdi listemdeki doktorları denemeye baslayacagım, henüz tam kararımı vermedim :) Koru'ya gidecegim Aylin Arslan'a, bakalım elektrik alabilecek miyim :)

Hadi bakalım inşallah canım yorumları yazarsın öpüyorum bebeğin le seni kocaman :)

Olmuş olabilir tabiki neden olmasın ki. Doktor bişey dedi mi bu konuda? Bieden bire kocaman da olabilir ki :) sen iyi hisset yeter :)
İnş canım yok bişey demedi herşey bormal bayramdan sonra tekrar bakıcaz dedi bakalım inş görürüz bayramdan sonra bebişi :)

Merhaba kizlar, yeni hamilelerimiz varmis ne guzel :)
Ben de carsamba ogleden sonraya kadin dogumdan randevu aldim. Pazartesi sabah da kan testini yenileyeceğim. Carsamba günü SAT'a gore 5+1 oluyor kese gorunur mu sizce? 4. haftada bile gorenler var okudugum kadariyla :) insallah her sey guzel gidiyordur da mutlu haberlerle gelirim :)
Yüksek ihtimalle keseyi görürsün canım inşallah güzel haberlerle geliceksin

Back
X