• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba kizlar, yeni hamilelerimiz varmis ne guzel :)
Ben de carsamba ogleden sonraya kadin dogumdan randevu aldim. Pazartesi sabah da kan testini yenileyeceğim. Carsamba günü SAT'a gore 5+1 oluyor kese gorunur mu sizce? 4. haftada bile gorenler var okudugum kadariyla :) insallah her sey guzel gidiyordur da mutlu haberlerle gelirim :)
Görünür inşallah canım ;)

Kendinde bi sorun hissetmiyorum hersey yolundadır bence canım yarın doktordan her ihtimale karşı kekeme olması durumunda progestan ilaç labilirsin yurt dışında gidemezsen diye tedbir amacli. Acele etmekte stres oluşturuyor inan bana. Ben 20 ağustostan beri biliyorum ve ilk randevumu 9 eylüle aldım hala bekliyorum hatta hcg artışa bile sadece 2 kez baktım bir kez de rutin testler için gidince baktıracam pazartesi o kadar. İçini ferah tut inşallah her şey güzel olacak miniklerimizle :anneadayı:

Cok stres yapma sakin. Degerin dusuklugu degil artisi onemli git gez kafana takma geldiginde gidersin tekrardan kan vermeye
Biz de bayramda cok gezmeli yürümeli program yaptik ayy bisey olur mu diye düşünmüyorum olucagi varsa yattigim yerde de olur
yarin konusucam kadin dogumcuyla insallah yarin pazar bulabilirsem. allahim kismet ederse olur. cok stres yapmiycam cunku ilk haftalar bebislerimiz cok daha guclu korunurmus sonucta ben ogrenmeseydim de tatile cikicaktim daha bile iyi gelir diye dusunuyorum. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah saglikla bebislerimizi kucaklarimiza alalim. ay cok heyecanli pek hamileumisim gibi dusunemiyorum hala:anneadayı:

Ay hadi insallah bu kafaya takmaman işe yaramıstırrr :)) Valla nasıl sevinirim senle aynı ayda hamile kalsaaak :)

Ben simdi listemdeki doktorları denemeye baslayacagım, henüz tam kararımı vermedim :) Koru'ya gidecegim Aylin Arslan'a, bakalım elektrik alabilecek miyim :)
Ay canım pazartesi bende aynı doktora gideceğim :) burda birimin gideceğini öğrendiğime çok sevindim. Uzun araştırmalarım sonucu Aylin hanıma randevu aldım ve çok heyecanlıydım

Herkese merhaba bende inşallah mayıs annesiyim bizde çarşamba gideceğiz o zaman 5+2 olacağız keseyi goruruz muyuz kalp atisini da tabi teşekkürler şimdiden inşallah sağlıkla kucağımiza alırız bebislerimizi:)))

Herkese merhaba bende inşallah mayıs annesiyim bizde çarşamba gideceğiz o zaman 5+2 olacağız keseyi goruruz muyuz kalp atisini da tabi teşekkürler şimdiden inşallah sağlıkla kucağımiza alırız bebislerimizi:)))[/QUOTE
Gozun aydin canm saglikla kucagina aldigin gunler gelir insaAllah
Keseyi gorursunuz ama kalp atisini duyabileceginizi sanmiyom.ben 6. Haftama gore randevu aldim

İnşallah canım teşekkür ederim bayram öncesi kalp atisini duysak iyi olur hayırlısı artık sağlıklı olsun da inşallah

herkese günaydın
patitis patitis tebrik ederim canim biraz imkansız gibi konusuyordun ama oldu mu oluyor işte.Allah tüm hamiş annelerimize bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin. @BaharKenan35 sen naptin canım.batlarimiz aynıydı.ben hala adet olmadım ama hamile gibide hissetmiyorum. bugün idrar testi mi alsam diyorum.
hamile olduğunu idrar testiyle öğrenen arkadaşlar hangi markayı aldınız

herkese günaydın
patitis patitis tebrik ederim canim biraz imkansız gibi konusuyordun ama oldu mu oluyor işte.Allah tüm hamiş annelerimize bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin. @BaharKenan35 sen naptin canım.batlarimiz aynıydı.ben hala adet olmadım ama hamile gibide hissetmiyorum. bugün idrar testi mi alsam diyorum.
Adet olmadıysan herhangi bir gebelik testi çıkarır ama ben clear blue plus ile öğrenmiştim

herkese günaydın
Ben ovula erken gebelik testi aldım cok iyi tavsiye ederim

Arkadaşlar ben idrar yollarında enfeksiyon kapmışım sonucumda da çıkmış yüksek çıkmış yani kesin enfeksiyon var afedersiniz idrara çıkarken yanma oluyo bebeğe bi zararı varmı sizce

Back
X