• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar şuan tabloyu hazırlıyorum bilgilerinizi yazdığınızda benide etiketlermisiniz :)

Kızlar merhaba bende dun ogrendim test ile hamileliğimi bugun kan verdim 237.70 cıktı degerim bat 14 eylul acaba cpk mu degerim siz ne diosunuz?

Evet erken yaptım canım.ama ben çatlatmaya iğnesi olmadım çünkü benim ki dondurulmuş embriyo.bu arada bende 2015 mart annesiyim.insaallah bu tutarsa ikinci bebegim olacak.ilk bebekte tup bebek 5. Gun embriyosu idi.kismet yarın testi tekrarlayacağım

Hmm benimkide dondurulmus tu o zaman hamilesin canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah

Canım dün akşam acile agrı için gittim muayne oldum 6+0 da görülmedi daha kalp atışı bakalım bayramdan sonraya randevum var İnşallah duyarım
Ben de dün gittim kuzum 5+6 idik bana da bayramdan sonra kalp atışını duyarız dedi bi an önce geçsin istiyorum 19 eylülde gitcem tekrar:KK66:

• Merhaba hanımlar 2017 Mart anneleri olarak inşallah bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Bu platformda en başından en sonuna kadar 9 ayı birlikte geçirmek dileğiyle :KK200:
Burda birbirimizle bilmediklerimizı İnternetten okuduğumuz makaleleri paylasalim ve de ikinciye veya üçüncüye anne olan hanimlardan tecrübelerini öğrenelim.
Bebislerimize aldığımız cici cici elbiseleri, kıyafetlerini odasını paylaşalım inşallah :anneadayı: Mutluluğumuz paylaştıkça artsın
:KK46:
Veeee insallah 9 ay bittikten, doğum yaptıktan sonra da doğum hikayelerimizi paylaşırız hayırlısıyla :anne:

Herkese 9 ay boyunca bol sabırlar diliyorum:dua: ( çünkü bebişlerimizi beklerken bol sabır'a ihtiyacımız olacak)

ANNE ADI ŞEHİRMESLEKYAŞBEKLENEN DOĞUM TARİHİCİNSİYETKAÇINCI BEBEKBEBEK İSMİBAŞLANGIÇ KİLOSUŞİMDİKİ KİLOSUMUTLU SON
1) endlesslove İstanbul Peyzaj Mimarı 26 29.04.2017 - 1 - 56 56 - [td]
2) Hopebaby Balıkesir Mühendis 29 17.05.2017 - 1 - 57 57 - [td]
3) Derya Ankara Çalışmıyor 32 17.05.2017 - 3 - - - - [td]
4) Hasret Bodrum Çalışmıyor 21 07.05.2017 - 1 - - - - [td]
5) Ffakem Mersin Öğretmen 30 12.05.2017 - 2 - - - - [td]

[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]

Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz. [/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]

Hayırlı olsun hepimize inşallah :)

• Merhaba hanımlar 2017 Mart anneleri olarak inşallah bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Bu platformda en başından en sonuna kadar 9 ayı birlikte geçirmek dileğiyle :KK200:
Burda birbirimizle bilmediklerimizı İnternetten okuduğumuz makaleleri paylasalim ve de ikinciye veya üçüncüye anne olan hanimlardan tecrübelerini öğrenelim.
Bebislerimize aldığımız cici cici elbiseleri, kıyafetlerini odasını paylaşalım inşallah :anneadayı: Mutluluğumuz paylaştıkça artsın
:KK46:
Veeee insallah 9 ay bittikten, doğum yaptıktan sonra da doğum hikayelerimizi paylaşırız hayırlısıyla :anne:

Herkese 9 ay boyunca bol sabırlar diliyorum:dua: ( çünkü bebişlerimizi beklerken bol sabır'a ihtiyacımız olacak)

ANNE ADI ŞEHİRMESLEKYAŞBEKLENEN DOĞUM TARİHİCİNSİYETKAÇINCI BEBEKBEBEK İSMİBAŞLANGIÇ KİLOSUŞİMDİKİ KİLOSUMUTLU SON
1) endlesslove İstanbul Peyzaj Mimarı 26 29.04.2017 - 1 - 56 56 - [td]
2) Hopebaby Balıkesir Mühendis 29 17.05.2017 - 1 - 57 57 - [td]
3) Derya Ankara Çalışmıyor 32 17.05.2017 - 3 - - - - [td]
4) Hasret Bodrum Çalışmıyor 21 07.05.2017 - 1 - - - - [td]
5) Ffakem Mersin Öğretmen 30 12.05.2017 - 2 - - - - [td]

[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]

Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz. [/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
Canım mayıs anneleri yazacağına mart yazmışsın

ANNE ADIŞEHİRMESLEKYAŞSON ADET TARİHİBEKLENEN DOĞUM TARİHİCİNSİYETKAÇINCI BEBEKBEBEK İSMİBAŞLANGIÇ KİLOSUŞİMDİKİ KİLOSUMUTLU SON

Kızlar tablomuzu bu şekilde yapacam bilgilerinizi buna göre gönderirmisiniz?
Eklememi istediğiniz veya gereksiz gördüğünüz madde varsa söyleyin lütfen :)

Gazel2110
Diyarbakir
Ogretmen
28
30 temmuz
06.05.2017
Bilinmiyor
Ilk bebek
Bilinmiyor
Baslangic 51.8 kilo

Back
X