- 11 Temmuz 2016
- 52
- 31
- 8
- 37
- Konu Sahibi endless love
- #2.421
Henüz çok erken ama hamilelik süreci için kitap önerisi olan varmı 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilahi..korktum bende cok normal saglikli bir gebelik annesiYok çarşamba 230 du bugun 688 olmuş
Çok sabırlı davranmışsın bence canım. En güzeli de seninki belki inşallah kalp atışlarını da duyarsız bebişininHerkese Merhaba, Güzel anne adaylariBen de insaallah Mayıs annesi olacagim. 26 Agustos'ta ilk beta degerim 624 idi.. iki gün sonra 1,392'ye cıktı
Kısmet olursa yarın ilk kontrolüme gidecegim. Insaallah aynı anda hem keseyi hem de kalp atısını duyma sansımız olur. ilk gebelik oldugundan mıdır nedir, zaman hic gecmiyor sanki ve insan böyle günlerde kendisini en iyi anlayanlarin yanında olmak istiyor. Bu topic simdiden hepimize ugur getirsin
![]()
Tesekkur ederim canım, genelde test sonucundan 15 gün sonra ilk gebelik muayenesi uygun olur diyorlar. Ben de bayramdan once görmüş olmayı diledim hep. Insaallah yarın sonuc guzel olurÇok sabırlı davranmışsın bence canım. En güzeli de seninki belki inşallah kalp atışlarını da duyarsız bebişinin
Nasl ayni gun iki defa mi kan verdnBende bende sabah kan vermiştim 230 du şimdi 688 olmuş bi gariplik varmı
He sabah diyince:) normal cnm guzel artmisYok çarşamba 230 du bugun 688 olmuş
Cok guzel bi calisma olmus cnm eline saglkBu platformda en başından en sonuna kadar 9 ayı birlikte geçirmek dileğiyle
- Merhaba hanımlar 2017 Mayıs anneleri olarak inşallah bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Burda birbirimizle bilmediklerimizı İnternetten okuduğumuz makaleleri paylasalim ve de ikinciye veya üçüncüye anne olan hanimlardan tecrübelerini öğrenelim.
Bebislerimize aldığımız cici cici elbiseleri, kıyafetlerini odasını paylaşalım inşallahMutluluğumuz paylaştıkça artsın
Veeee insallah 9 ay bittikten, doğum yaptıktan sonra da doğum hikayelerimizi paylaşırız hayırlısıyla
Herkese 9 ay boyunca bol sabırlar diliyorum( çünkü bebişlerimizi beklerken bol sabır'a ihtiyacımız olacak)
[tr][/tr][/td] [td][td]
ANNE ADI ŞEHİR MESLEK YAŞ BEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYET KAÇINCI BEBEK BEBEK İSMİ BAŞLANGIÇ KİLOSU ŞİMDİKİ KİLOSU MUTLU SON 1) @endlesslove İstanbul Peyzaj Mimarı 26 29.04.2017 - 1 - 56 56 - [td]
2) @hopebaby Balıkesir Mühendis 29 17.05.2017 - 1 - 57 57 - [td]
3) dery.a
Ankara Çalışmıyor 32 17.05.2017 - 3 - - - - [td]
4) @hasretsinan65 Bodrum Çalışmıyor 21 07.05.2017 - 1 - - - - [td]
5) @ffakem Mersin Öğretmen 30 12.05.2017 - 2 - - - - [td]
6) @efsanaz34 İstanbul Çalışıyor 30 03.05.2017 - 2 - - - - [td]
7) @nhrk İstanbul Çalışıyor 34 03.05.2017 - 1 - 61 61 - [td]
8) @Simser17 İstanbul Çalışıyor 28 16.05.2017 - 1 - - - - [td]
9) @Gazel2110 Diyarbakır Öğretmen 28 06.05.2017 - 1 - 51.8 51.8 - [td]
[tr]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[/td] [td][td]
[td][/td] [/td] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [/td]

Hemen ekliyorum canım kusura bakma kan verince çok kötü oldum bugün hiç olmadığım kadar kötüyüm
Ne kusuru canim olurmu simdi nasilsin nasil oldun tatlimmHemen ekliyorum canım kusura bakma kan verince çok kötü oldum bugün hiç olmadığım kadar kötüyüm![]()
Kafamı kaldıramıyorum kuzum ya hiç bu kadar kötü olmamıştım midem de bulanıyorNe kusuru canim olurmu simdi nasilsin nasil oldun tatlimm
Bugun bende oyleyim alt karin agrisi ve mide bulantisi var cok ablam geldi sagolsun her isimi yapti ben zaten yatar vaziyetteyim hala. Genel bir durummu acaba kizlar sizler nasilsinizzz ??Kafamı kaldıramıyorum kuzum ya hiç bu kadar kötü olmamıştım midem de bulanıyor![]()
Bugun bende oyleyim alt karin agrisi ve mide bulantisi var cok ablam geldi sagolsun her isimi yapti ben zaten yatar vaziyetteyim hala. Genel bir durummu acaba kizlar sizler nasilsinizzz ??
Annene de cok gecmis olsun tatlimmmBenim annemde rahatsız ya hiç dinleneniyorum kendimi dinlemeye vakitte bulamadım zaten ama bugün zorla yemek yaptım annemeinşallah bu halsizlik ve bulantı geçer
![]()

Amin canım benim ama bugün çok mutluyum minnakım büyümüş ya :)Annene de cok gecmis olsun tatlimmmrabim sifa bekleyen herkese sifa versin insallahhh
![]()
Masallah masallahAmin canım benim ama bugün çok mutluyum minnakım büyümüş ya :)

Kizlar doktordan geldim simdi 2 gün önce 17 olan değerin 59.9 olmuş doktor gayet iyi dedi.2 hafta sonra keseyi görebiliriz dedi.Çok yeni oluşan bir gebelik dedi.
Gecmiş olsun canımBugun bende oyleyim alt karin agrisi ve mide bulantisi var cok ablam geldi sagolsun her isimi yapti ben zaten yatar vaziyetteyim hala. Genel bir durummu acaba kizlar sizler nasilsinizzz ??