- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #2.801
Kizlar 6 haftalik hamileyim hic akintim yok normalmii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 16 kilo aldim ilk dogumda 22 kilo geri vermistim ama bunda daha dikkatli olucam cok zor oluyo ilkine 71le hamile kaldim simdi ise 67yimHayatım ben şuan 69 kg boy :1.71 ama oğlumda 74 ile hamile kaldım 90 la doğuma girdim oğlum doğumdan 1 ay sonra eski kiloma indim hatta dil çıkarırken oğlan 62 kiloya kadar indim yani oğlumda 16 kg aldım doğum sonrası 28 kg verdim :)oğlum çok Gazlı bir bebekti ilk 4 ay 20 saat ağladı kafaları yedim stresten ve bol emzirmekten. Kilolarım gitti diyete filan gerek yok saat başı emzirdim ilk 6 ay ek gıdaya 13. Ayında geçti 12 ay sadece anne sütü emdi ama bunda öyle yapmayacam çocuk şuan her yemeği seçiyor ek gıdaya geç geçti
O dediğin benim canım dün lekelenme oldu çok korktum geçti akşam sabah korkuyla baktım çok şükür yok inşallah olmaz korkutuyo insanıKahverengi lekesi gelenler endişe yapmayın bendede geldi beşinci haftanın başında doktor progestan verdi günde üç kere alıyorm aslında kanama olmadıkça çok ciddi bi şey değil hiç önemsemeyinde demiyorm sadece sakin olun çoğu kadın bunu yaşıyor benim çevremde çok duydum bide bebek yerleşiyor kese büyüyor ondanda hafif lekelenmeler olabilir ama doktorlar riske atmamak için ilaç veriyor yinede.. Bu arada bayramınız mübarek olsn Hayırlı Bayramlar..
Evet canım nasibi kaderi varsa gelecekler inşallah aldım yanıma progestan içiyorum canım hemen kesildi zaten çok çok azdı artacak diye korktum şimdi şeffaf akıntı var tedirgin oldum devamlı kontrol ihtiyacı duyuyorum yarın tekrar betaya batırırım belki bol su içip yatıyorum şimdilikİnşaAllah olmaz canım benim lekelenmem bi hafta boyunca ara ara geldi doktora dedim ilaç verdi kendimi o süreçte hep Allah bi insana ömür biçtiyse o kişinin doğum tarihi ve ölüm tarihini ezelden yazmıştır ondan doğacaksa bunlar bi engel değil her türlü doğacak inşaAllah diye teselli ettim tedbiri yine alalım tabiki canım ama üzülme çoğu kadın yaşıyor bunu progestan diye bi hap veriyorlar onu al istersen hem içinde rahat eder
Evet canım biraz daha rahatlatır sağlıklı olduğunu bilmekAynen yarın baktır bi içinde rahat etsin ama bi sıkıntı olmayacak inşaAllah.. Bayramın tadını çıkar bi yandan hem kafan dağılır hem vakit geçer
O kaç Yaşında canım Allah bağışlasınBende 16 kilo aldim ilk dogumda 22 kilo geri vermistim ama bunda daha dikkatli olucam cok zor oluyo ilkine 71le hamile kaldim simdi ise 67yim
O kaç Yaşında canım Allah bağışlasın
Allah bağışlasin canım3 bucuk yasinda kizim var cnm mart 2013 dogumlu
Can'ım benimde ayni sen gibiydi öğrendiğimde 4+1 di 776.4 cikti iki gun sonra 4+3 te 2052 de idrara sıkışık bekletti keseyi gördük ama Bayram'dan sonra tekrar gidicem en sağlıklısı o..3000 den asagi kese kolay kolay görünmüyo... İki gunde bir beta hcg 2 katına çıkıyo ..sen artısına bak.ona gore doktoruna git istersen cnimmmkızlar mrblarben de hamileliğimi çok yeni öğrendim bat tarihimde kan verdim değer 430 çıktı bi kaç güne tekrar vereceğim artışı gözlemlemek için. 4+3 şu anda kese görünür mü ultrasonda
![]()