- Konu Sahibi endless love
- #3.661
Gunaydin kizlar acil cevap istiyorum lutfen bugun doktora gittim 4+5 gunluk gebeyim kendi hesaplamama gore bugun doktora gittim keseyi goremedi normalmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Aynenkendin vura biliyon mu? Ben kendim yapamiyom ya arkadasa yaptiriyom
Aynelis geç döllenmedir canım 4+5 olsa gözükürdü bekle biraz daha canım alttan baktırma iyi yapmışsınAlttan muayene istedi yaptirtmadim karindan gozukmez dedi bende olsun haftaya bidaha bakariz dedim iyi mi ettim kotumu bilemedjm
Günler Geçmiyor dimiHayirli haberler alirsin insaAllah canim
Keseyi gorduk diyosun canim ben dis gebelik gecirdim dis gebelikte kese gorulmez rahimde icini rahat tut
Insallah canim benimde bu persembe bugunle persembeyi saymiyorum 2 gun kaldi diye avunuyorum bugun kan vericem tekrar 10 gun oldu en son 385 ti bakalm ne oldu
Gunaydin guzel anneler ogretmen arkadaslar ,okullu cocugu olan anneler insallah guzel hayirli bir egitim ogretim yili olur hepimiz icin![]()
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de günler geçmiyo diye iki gün bekleyemedim muayaneme gittim dün kendimi acile attım yalandan ağrım var şu bu baktrdım da gördüm bebeğimi görmemiştim strese giriyodum gittim de kurtuldum ya çok şükür inşallah günlerin öyle bi geçerki anlamazsın canım benimGünler Geçmiyor dimi
ayy sorma canım yapatitis canımcım keseyi görmüşsünüz , hadi darısı kalp atışlarına olsun inşAllah
Çok güzel bir duygu değil mi , sen nasıl heyecanlısındır şimdi![]()
ultrasona girene kadar nasıl stresliydik eşimle keseyi görünce hem çok mutlu olduk hem gözler doldu hem 2 hafta daha beklicez çok değişikti yaHayatım ben 5+0 da karından gördüm ama ilk gebelikte alttan görmüştüm bişey olmaz alttan Demişti DrAlttan muayene istedi yaptirtmadim karindan gozukmez dedi bende olsun haftaya bidaha bakariz dedim iyi mi ettim kotumu bilemedjm
Ilk gebelikte ben her hafta Dr ye gidiyordum ay niye bulantım geçti.ay niye karnım ağrıdı artık Dr ye eşim dediki kredi Kartı sizde Kalsın her hafta geliyoruz çeker durursunuz Demişti .ilk gebeliklerde öyle oluyorSeni çok iyi anlıyorum canım ben de günler geçmiyo diye iki gün bekleyemedim muayaneme gittim dün kendimi acile attım yalandan ağrım var şu bu baktrdım da gördüm bebeğimi görmemiştim strese giriyodum gittim de kurtuldum ya çok şükür inşallah günlerin öyle bi geçerki anlamazsın canım benim
Tesekkur ederim cevap verdigin icin cnm cok sagolAynelis geç döllenmedir canım 4+5 olsa gözükürdü bekle biraz daha canım alttan baktırma iyi yapmışsın
Valla baktirmadim artik tesekkurler cevapladigin icinHayatım ben 5+0 da karından gördüm ama ilk gebelikte alttan görmüştüm bişey olmaz alttan Demişti Dr
Bebeğin değil canım kesenin günde en az 1 mm büyümesi gerekiyomuş görürsün sende sıkma canını en az diyorum tabi daha hızlı büyüyen de olabilir :) benm kese 3 mm di sonra kesede büyümüş baya bebekte 6 mm olmuştuÇok sağol canım inşallah bir sorun yoktur . Çok korkuyorum ya . Ne güzel sen gormuşsun rahatlamissin canm. düşünmeden duramiyorumBirde canm bebek günde 1-2 mm arası büyümesi gerekiyor muş ya hani sen keseyi gordugunde 3 mm mis peki 15 gün sonra nasıl 6 mm oluyor onu anlamadım daha fazla olması gerekmiyor mu
![]()
Benimde acıyo canım ama lekelenme yoksa korkma dahabille iyidiyo drlar yerleşme saglamlaşıyo rüyada ters cıkarderler ama kızgörünce erkek erkekgörüncekız olurmuşKızlar birde kesemin bulunduğu noktada yara varmış gibi acıyor gülerken hapşurırken yatakta dönerken falan( ama kanamam lekelenmem falan olmadı hiç.birde eşim bugün rüyasında erkek bebek görmüş güzel bi rüyaydı ama hatırlamıyorum dedi..
6+6 da gordm cnm adet tarhime goreGünaydın kızlar kalp atışlarını ne zaman gördünüz? En erken gören kim aramızda?
Rabbim gönlündwkini versin canım saglıklı hayırlıca inşallahBende bu gece ruyamda kız Bebek gordum benim bebegimmis :) ...bide gelinlik gordum ...netten baktım kız evlata işaret ediyo diyodu![]()
Bende aynı senin gibiyim dün gece uyuyamadım midem bulanıyo bide bu gün hastaneye gidicem nasıl olucak bilmiyorum hastane de uzak bulantılarla zor olucakGünaydin kizlar. Dün aksam cok kötüydüm ya bulantim coktu ve bi üsüme tuttu bendi tirtir titriyodum. Sonrada sicak basti sonra yine üsüdüm. Insallah soguk almamisimdir. Simdide her yerim agriyo kirginlik var üzerimde. Bugün doktora gidecem ins gecer o zamana kadar![]()