- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi endless love
- #4.001
Bende çok kötü oluyorum canım valla koku hassasiyeti çok bulaşık makinesine yaklaşamıyorum herşeyyyy genzimi yakıo iğrenç kokuoMeyr_a canım ben bir haftadır afedersin çıkarıyorum iş dahi yapamıyorum gerçekten eşlerden Allah razı olsun şimdi okulda başlıyor düşüp bayilacam diye korkuyorum(

Valla zor oluyor kuzum ya Allah hepimize kolaylık versin İnşallahNe zor oluyordur simdi rabbim yardimcn olsun canm.
Amin canım İnşallahhh hemen zor olsada güzel şeyler Rabbim hasret çeken tğmmm kardeşlerimizede nasip etsin İnşallah saglıklı evlatlarımız olsunTam tarif ettiğin durum bende de varbirde dün gece çok kötü oldum gaz sancısı, mide bulantısı ve soğuk terler döktüm. Umarım hepimiz koaly hamilelikler geçirip, kolay doğum yaparız
Allah gönlünüze göre versin inşallah
Nasip kuzum ya sağlıklı olsunlarda :)Benimde acıyo canım ama lekelenme yoksa korkma dahabille iyidiyo drlar yerleşme saglamlaşıyo rüyada ters cıkarderler ama kızgörünce erkek erkekgörüncekız olurmuş
Bende hiç olmadı kuzum ya kişiden kişiye degişiyor galiba hiç leke olmadı ilk başlarda az az sarı lekem oluyor du oda geçti bi kaç gündeMrb cnm bende 5+5 oldum bugün keseyi gördük çok şükür fakat dün sabah kanamam oldu doktora gittim önlemini aldım ins kötü bişey olmazsende de oldumu acaba yerlesme kanamasi olabilecegini soylemisti doktorum?
Ya bu kazıntı benide öldürüo ya nolduk biz böyleBnde de var ama bazen geciyo o gogus hassasiyeti. Su mide kazntm hc gecmiyor. Yemeyi hic sevmem. Ama anini bos gecrmiyorm smdi cunku rahatsz oluyrm. Dusunki sofradan kalkmadan daha kaznmaya basliyo. Bebs icin yiyorm ama eziyet gibii![]()

Canım çok geçmiş olsun Rabbimin takdiri hiç üzülme sağlıklı olsaydı nasip olurdu Rabbim istememişse bi bildiği vardır hiç üzülme hepimizin zamanı gelince yavruları olacak İnşallahMalesef dun dusuk yaptim canim kimyasal gebelik oldu.Burda da hemen kontrol etmiyorlar ama Turk doktorum var ona gidiyordum. Degerim duzgun yukselmiyordu. Bir dahaki aya insallah. Kan degerin yukselince gitmen daha iyi hem keseyi gorursun hem bebisini insallah canim
![]()
Allah gönlünüze göre versin inşallah