- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 133
- 36
- Konu Sahibi endless love
- #4.141
Yaa aynen oyle oluyor canim:) islaklik hissediyordum devamli :)Canım o oluyor merak etme afedersin altına yapmış gibi oluyor insan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa aynen oyle oluyor canim:) islaklik hissediyordum devamli :)Canım o oluyor merak etme afedersin altına yapmış gibi oluyor insan:)
Hayirlisi olsun canim saglikla kucagina al insallahKızlar doktora dedim bulantim çok fena bulantı ve kusma varsa bu çok iyi iyi tutundugunu gösterir dedi bende de ikiside mevcut çok şükür:)) kusuyorum diye sevinmeliyiz yani:)))
Hamilelikte öyle canım daha da artacak merak etme:))Yaa aynen oyle oluyor canim:) islaklik hissediyordum devamli :)
Amin inşallah canım senin de iki haftaya başlar hepimizin hayırlısı olur inşallah:))Hayirlisi olsun canim saglikla kucagina al insallah
Gözün aydın :)Bizde kalp atisini duyduk ve bebisi gorduk darısı herkesin başına çok güzel bir duygu çok şükür Rabbime:))
Canım bende kusma yok ve midem çok bulanmıyor arada bir yokluyor kan testine göre 3+6 yım endişelenmeli miyimKızlar doktora dedim bulantim çok fena bulantı ve kusma varsa bu çok iyi iyi tutundugunu gösterir dedi bende de ikiside mevcut çok şükür:)) kusuyorum diye sevinmeliyiz yani:)))
Yok be canım benim 5-6. Haftalarda bulandı 1 hafta 10 gundur de kusma ile devam ediyoruz seninki daha minnak ancak yerleşiyor ilerleyen zamanda deserek yerleşecek o zaman başlar bulantı ve kusman şimdi ye iç sonra kilo veriyorum çünkü yiyemiyorsun :)))Canım bende kusma yok ve midem çok bulanmıyor arada bir yokluyor kan testine göre 3+6 yım endişelenmeli miyim
Sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah:))Gözün aydın :)
haftaya randevum var sat a göre haftaya 6 haftalık olcak ama kese görünür müYok be canım benim 5-6. Haftalarda bulandı 1 hafta 10 gundur de kusma ile devam ediyoruz seninki daha minnak ancak yerleşiyor ilerleyen zamanda deserek yerleşecek o zaman başlar bulantı ve kusman şimdi ye iç sonra kilo veriyorum çünkü yiyemiyorsun :)))
Canım arayı biraz fazla açmış gibi geldi bana :)canım ben ctesi ilk defa gittim kalp atışı için 10 ekim dedi, ikinci randevumuz 12.haftada olucak dedi doktor
Sevindim canım. Öbürü de böyle olsaydı ya :) sen iyi ol bebiş iyi olsun da gerisini boşver. Oldu bitti. Dikkat et artık kendine :)Cok tesekkur ederim cnm simdi ciktim.doktorda tabi degistirdim doktorunu ayni seyi soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve iliskiyi yasakladi Rabbima cok sukur keseyi gorduk. Miktarda artma olursa renk kirmiziya donerse hemen gelmemj soyledi. Hepinizden Allah razi olsun
Bebisler iyi olsunlar da biz cekeriz :))Hamilelikte öyle canım daha da artacak merak etme:))
Amin canim insallah:)Amin inşallah canım senin de iki haftaya başlar hepimizin hayırlısı olur inşallah:))
Senin adına cok sevindim canım :) Doktorunu degistirmen de iyi olmus bence, öyle insanı panikleten doktorları hic sevmiyorum
Amin inşallah canım :) ama etrafında hamileliği zor geçen o kadar çok insan var ki anormallik varmış gibi geliyor bana da sürekli netten araştırıyorum :) sen kalp atışlarını duydun mu ben hayırlısıyla yarın gidecem hem kalp atışı hem de tahliller için hayırlı haberlerle dönerim inşallahAynen canım bende o durumdayım ara ara bakıyorum hatta netten bir sorun mu var neden bende belirti yok diye :) henüz herhangi bir yiycekten tiksinme falan da yok bakalım böyle gider inşallah :)

Amin inşallah canım :) ama etrafında hamileliği zor geçen o kadar çok insan var ki anormallik varmış gibi geliyor bana da sürekli netten araştırıyorum :) sen kalp atışlarını duydun mu ben hayırlısıyla yarın gidecem hem kalp atışı hem de tahliller için hayırlı haberlerle dönerim inşallahAynen canım bende o durumdayım ara ara bakıyorum hatta netten bir sorun mu var neden bende belirti yok diye :) henüz herhangi bir yiycekten tiksinme falan da yok bakalım böyle gider inşallah :)

Evet canm ilk gebeligim .Aaaaaaa ne güzel aynı kaderi paylaşmışız senin ilk gebeliğin mi
Son adet tarihinden 1 hafta sonrasini döllenme olarak baz alıyor doktorlar canım... Yani sen 20 Agustos itibariyle hamile kalmis sayılıyorsun. Bu sekilde hesaplarsan ultrasonla hemen hemen aynı gittigini görürsün.![]()