• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sonunda benden başka midesi bulanmayan biri var :) normaliz bizde normal :=)
Ay bilemedim normal mi anormal mi? Akşam yatarken o kadar konuştum 'bak annecim orda mısın değil misin merak ediyorum bi işaret ver sabah midemi bulandır' dedim yine yok. Eğer hala bendeyse anladım ki bu çocuk hiç söz dinlemicek..

Ben de öyle sayılırım. Korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Sadece keseyi gördüm kalp atışları için ctsi gidicez ama hiç öyle zaman geçmiyor çok heyecanlıyım durumu yok. Hatta geçen hafta devlet hastanesi deki dr dün için gel kalp atisina bakalım dedi.hastane evimin de dibinde cumtsi dr a gidicem diye gitmedim. Tek isteğim bulantı ve baş dönmelerinin bitmesi. Ben de bende mi tuhaflık var niye diğer anne adayları gibi heycan stres vs yok diyordum.
:) ohhh neyse demek benim gibiler var:)
inşallah geçer cnm. beyaz leblebi birebirdir gerçektir.midenin suyunu alıyor. ben ilk hamileliğimde herhalde bir çuval yemişimdir. 9 ay kustum ziraa. yatağınızn başında olsun. kalkmadan yiyin. öyle kalkın. birde mideyi boş tutmamaya çalışın. boş kaldıkça bulanır. maden suyu da iyi geliyordu ve ayva kesinlikle. maden suyuna limon sıkıyordum biraz da tuz. ayvaya da limon sıkıyordum. ( bu arada kızım gamzeli oldu. ayvanın etkisi var mı bilmem)

Ay bilemedim normal mi anormal mi? Akşam yatarken o kadar konuştum 'bak annecim orda mısın değil misin merak ediyorum bi işaret ver sabah midemi bulandır' dedim yine yok. Eğer hala bendeyse anladım ki bu çocuk hiç söz dinlemicek..
Ben daha dün akşam eşime sordum ya benim hiç bulantım falan yok daha da kontrole 2 hafta var bi sorun olmasın diye başka bi doktora daha gitsekmi baktırsakmı dedim :( Dert mi arıyosun kendine ne güzel miden bulanmıyor daha ne istiyosun dedi:) Bu arada benimde tedaviyle oldu tüp bebek benimkide

Olabilir mi ? Hamileliği bağlı olsa gecermiydi şimdiye ??
Tansiyon düşüklüğü de olabilir ama vertigo da olasılıklar dahilinde orta kulak iltihabı falan varsa yapar baş dönmesi aklıma o geldi ilk çünkü.. ben hamile değildim ozaman ama orta kulak iltihabı geçirdim ve böyle baş dönmesi olamaz diyodum.ozamanda hamile miyim demiştim ama değilmişim vertigoymuş. Gözüm kararıyor başım berbat dönüyordu.okadar baş dönmesi olunca bulantı da başlıyordu haliyle,

Bence sukredin ve aman maşallah diyim diyelim. Benim de nisan bulanmiyordu.soranlar aa ne guzel bulunmuyor derken nazara geldim sanırım.yemek yiyemiyorum şimdi.
Aynen canım bu gidişle bende kendimi nazarlıycam diye korkuyorum :( tuzlu bi şeyler yesen iyi gelmiyormu

Ben daha dün akşam eşime sordum ya benim hiç bulantım falan yok daha da kontrole 2 hafta var bi sorun olmasın diye başka bi doktora daha gitsekmi baktırsakmı dedim :KK43: Dert mi arıyosun kendine ne güzel miden bulanmıyor daha ne istiyosun dedi:) Bu arada benimde tedaviyle oldu tüp bebek benimkide
İşte tüp olunca havadan nem kapıyoruz biraz?

İşte tüp olunca havadan nem kapıyoruz biraz?
Doğru söylüyorsun canım orası öyle oluyor en ufak bişeyde neler neler geçiyor aklımdan sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. İş yerinde çok takılmıyorum da akşam evde böyle kafam da bişey yokken herşeyi olumsuz mu acaba bi sorun mu var diye yoruyorum. Misal çok tuvalate gitsem bir sorun mu var çok gittim, az gitsem bir sorun mu var az gittim :KK45:

bu arada cinsiyetle ilgili bişey daha duydum. hipokrata göre kadında sol göğüs hassasiyeti artar sol göğsü daha çok şişer ve sol gözü parlak olursa kız, sağ tarfata erkekmiş:)
bakalım çin takvimi mi hipokrat mı... ben de çin takvimine göre erkek, hipokrata göre kız:) ( Rabbim bilir tabii ki en iyisini ve hayırlısını;) )

Doğru söylüyorsun canım orası öyle oluyor en ufak bişeyde neler neler geçiyor aklımdan sonra kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. İş yerinde çok takılmıyorum da akşam evde böyle kafam da bişey yokken herşeyi olumsuz mu acaba bi sorun mu var diye yoruyorum. Misal çok tuvalate gitsem bir sorun mu var çok gittim, az gitsem bir sorun mu var az gittim :KK45:
Aman ya doğana kadar bitmicek herhalde sıkıntımız.. hamile olduğumu öğrendim keseyi görene kadar dış gebelik olmasın diye yedim bitirdim kendimi.keseyi gördüm boş gebelik mi demeye başladım.. kalp atışını duymamazsam diye korkmaya başladım. Ben sanırım yakında psiko manyak olacağım.

Aman ya doğana kadar bitmicek herhalde sıkıntımız.. hamile olduğumu öğrendim keseyi görene kadar dış gebelik olmasın diye yedim bitirdim kendimi.keseyi gördüm boş gebelik mi demeye başladım.. kalp atışını duymamazsam diye korkmaya başladım. Ben sanırım yakında psiko manyak olacağım.
yok yok merak etme bu dediklerinin hepsini bende birebir yaşadım. Aynı stres, aynı panik dediğin gibi canım sanırım bizim bitmiycek stres kucağımıza alana kadar :(

bu arada cinsiyetle ilgili bişey daha duydum. hipokrata göre kadında sol göğüs hassasiyeti artar sol göğsü daha çok şişer ve sol gözü parlak olursa kız, sağ tarfata erkekmiş:)
bakalım çin takvimi mi hipokrat mı... ben de çin takvimine göre erkek, hipokrata göre kız:) ( Rabbim bilir tabii ki en iyisini ve hayırlısını:KK66: )
Hipokrat'ın söylediği şeyler yok bende göğüs şişliği göz parlaklığı falan nolcak şimdi? Gerçi daha bebek var mı onu bile bilmiyoruz ki cinsiyetini bilecez :KK17::KK17:

Normal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden
Bukadar uzulme cucuk kendini tamamlayamayinca rahim atarmis hayirlisi buymus ne insanlar var 20 yasinda 17yaslarinda fidangibi evlatlarini kaybediyorlar Allahin zoruna gider sakin isyanda etme vardir rabimizin bir bildigi biraz ara verdikten sonra tekrar denersiniz saglikla kucagina alirsin ins yorumum icin bana kizmasin umarim .Bende s

Yaaaaaa gerçekten mi? Çok sağol ya daha da bunalıma girdim.
ne miden bulanıyor ne göğsün şiş ne yapalım:KK59:
şaka bi yana en güzeli bu. sorunsuz hamilelik. ye iç gez tadını çıkar. inan mide bulantısı baş dönmesi mide ağrısı mide ekşimesi felaket bişey.kafan kalkmıyor.elinden hiçbişey gelmiyor. hamileliğinden bişey anlamıyorsun.valla ben sabah bir kalkıyordum dağılmış vaziyette oluyordum. halil sezai gibiydi saçım başım:KK53:
şükür edelim nazara gelmeyelim.:nazar::nazar::nazar:

Back
X