• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kuzum iyice kötü düşünüp bebeğinide etkiliyorsun.bende aynı sen gibi yanlızım akşamdan akşama eşimi görüyorum.bu ara baba evime geldim çok geldi kafam dagılıyor.yanlızken yemek yenmior bile insanın içi almıyor kalabalıkta iyi yeniyor.bu çıkarmalar tatlı sorunlar inan bu sorunları yaşamak isteyen bi çok kardeşimiz var.sen ye az az.çıkarsa çıksın.gerekli besini alır vücudun..peynir ekmek yada sade ekmek bastıyor bulantıyo bunları dene istersen..Allah kolaylık verisn
Canim bende ailemle olmak istiyorum ama doktor hamilelik boyunca otobus yolculuğunu önermiyorum dedi.. 12 saat bide doğudayız biz gurbette daha Bi zor okuyo hersey :(

Canim bende ailemle olmak istiyorum ama doktor hamilelik boyunca otobus yolculuğunu önermiyorum dedi.. 12 saat bide doğudayız biz gurbette daha Bi zor okuyo hersey :KK43:
Hmmolsun yine yanlız degilsin kuzunla konuş kucagına alacagın günü düşün stres üzüntü yasak bize canım benim

Allah razı olsun Can'ım vala iyi ki burası var hepten yalnız hissedecektim kendimi ❤️
Valla ben yakın olsamda evde bize ihtiyacı olan eşimiz var o yüzden hiç gelip kalamadım daha bu ilk canım benimde.yoksa bende akşama kadar yatıp odalar arası gezintiye çıkıyorum eşim gelene kadar :) burası cidden iyiki var çevrede birine sorulmuyor saçma sapan çokbilmişlik yapıyorlar.burda hepimiz aynı durumdayız anlıyoruz halimizden:)nisan mayıs ayına bebek doldurcaz İnşallah :KK200::anneadayı:En Büyük TÜRKİYE:KK46:

Cqnım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda daha saglıklı bi yavru nasip etsin.hiç üzülme sana eşine bişi olmasın hayorlı olsaydı bi zarar gelmezdi hayorlı değilmiş demekki Allah bilir belki sanada zarar vericekdi.belki daha çok büyüyüp o zaman kaynedicektin öle daha çok üzülürdün Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin İnşallah

Yok üzerime hiç gelmez ama abartiyosun diyordu ben çok sinirlenincr:halay:hiç bi iş yaptırmıyor valla işten geliyor evimizi süpüyor çamaşır sepetini bile taşıtmıyor:KK59::KK59::p kocacım benim:KK36:iyiki varlar:21::KK200::anneadayı:

Doktprumuza danışmamız lazımmış ya:KK48:

Canım kontrol olmadınmı ? Kanaman başlayınca? Amin İnşallah canım 24 yaşındayım..İnşallah senin yavrunada bi zarar gelmemiştir..

Ooh gözün aydın kuzum çifte mutluluk:KK46::KK46::KK5: Allah ım daim etsin saglıkla alalım kucagımıza İnşallah:dua:
Insaallah canım benimmmm :KK200:

Valla ben yakın olsamda evde bize ihtiyacı olan eşimiz var o yüzden hiç gelip kalamadım daha bu ilk canım benimde.yoksa bende akşama kadar yatıp odalar arası gezintiye çıkıyorum eşim gelene kadar :) burası cidden iyiki var çevrede birine sorulmuyor saçma sapan çokbilmişlik yapıyorlar.burda hepimiz aynı durumdayız anlıyoruz halimizden:)nisan mayıs ayına bebek doldurcaz İnşallah :KK200::anneadayı:En Büyük TÜRKİYE:KK46:
Ay insallah Can'ım hayirlisiyla gelsin o guzel gunler ❤️

Kızlar çok fena grip oldum Boğaz'ım çok acıyor yutkunamıyorum ne yapim :hasta:
Bende öyleyim şimdi hastaneden geliyorum 3 gündür geçmedi hiç bişey vermedi ateşin çıkarsa gel dedi bir bardaktan fazla bitki çayı içme dinlen dedi :(

Geçmiş olsun ben yeni atlattım çok zor oluyor:KK43: bol bol mandalina yedim ben canım en ekşilerinden o baya iyi geldi bana, birde eşim limonların suyunu sıktı onları içtim öyle toparladım. biraz acı oluyor tadı ama boğaz ağrısına çok iyi geliyor mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalış

Ay bende atlatırım inşallah ya

Ay bilemedim normal mi anormal mi? Akşam yatarken o kadar konuştum 'bak annecim orda mısın değil misin merak ediyorum bi işaret ver sabah midemi bulandır' dedim yine yok. Eğer hala bendeyse anladım ki bu çocuk hiç söz dinlemicek..

Ya çok hoşsun :) :)

Selam kizlaaar, bende araniza katildim☺️ 6 haftalik melegimle birlikte mayis annesi adayiyimmm❤️ Herkese saglikli gebelik diliyorum, bebislerimizide saglikla kucagimiza alalim insalllah☺️

Hoşgeldin gözün aydın canım

Kimselere anne diyemez. yataktan kalkamıyorum burda açim, midem bulanıyor sefilleri oynuyorum resmen.Benim onun anası ben ben
Ben taşıyorum onu karnimda kimselere vermem. O kaynanasini da yolarim :KK70::KK70::KK70:

Yaa koptum hasta hasta çok iyi geldii

Kızlar randevum vardı bugün çok şükür kalp atışlarını gördük . Ama dinletmedi bende ısrar etmedim okadar güzel gözüküyor ki . Çok şükür rahatladm :KK71:
Gözünaydın canım kaç haftalık görünüyor ultrasonda

Kızlar çok fena grip oldum Boğaz'ım çok acıyor yutkunamıyorum ne yapim :hasta:
geçmiş olsun olsun canım.bende 10 gün çektim hala da ara ara öksürüğüm var

Selam kızlar. Az önce oksurmek zorunda kaldım bogazima Su kaçtı kasiklarim çok ağrıdı bişey olmusmudur tutamadım kendimi mecbur oksurdum:(((

Selam kızlar. Az önce oksurmek zorunda kaldım bogazima Su kaçtı kasiklarim çok ağrıdı bişey olmusmudur tutamadım kendimi mecbur oksurdum:KK43:((
Banada geçen hapşırık tuttu aynı şekilde kaşığıma ağrı girdi geçti.bişey olmamıştır heralde benim bir hafta oldu kanama falan olurdu kanımca bişey olsa.

Back
X