• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hamile kalmadan önceki adet günüm olması nedeniyle mi bu akinti bilemedim ... ilk hamileligim. Daha once Hiç ilgilenmedigim arastirmadigim konular bunlar .. ufff dua edin nolur
Ben de önce ki hamileliğim de 2. Ayın sonlarına doğru kahverengi açık pembe leke gelmişti idrara çıktığımda oluyordu birazda kasığımda ağrı. Dr uma gttim hemen yatış yaptırdı bebeğim iyiydi ama düşükten korktu snra düşük iğnesi yazıp beni gönderdi canım sonra normale bindi ama bi kaç ay sonra yine başladı ve 5.ayımda düşük yaşadım... Kan pıhtılaşlaması varmış Dr sağolsn hiç anlamamş. Umarm senin ki böyle bi durum değildir canım ilk 3ay yerleşme lekesi görülüymuş. Adet günlerde oluymuş. Dr a kesin git kafan rahatlasn. Sonucu da bildir bize. Allah yardmcn olsn

İyi akşamlar kızlar...
Ben 8. Hafta dayim 7 Mayıs 2017 doğum yapabileceğim söylendi.. Allah nasip ederse tabi.. Ama çikolata rengi leke geliyor 3 gündür. Eşim iş dolayısıyla yurt dışında ben de ailemin yanındayım çok kaygılıyım birşey de diyemiyorum hem üzülmesinler diye hem de zamane kızları diye başlayan cümleleri duymamak için. Bu normal mi acaba uff çok korkuyorum

Acaba cinsiyet en erken kacinci haftada ogreniriz bidahaki ay 2li test icin doktora gidicem ozmn tam 12. Haftalik olcam acaba bsy soylermi doktor

Canım net olmasa da bişey söyler önceki hamileliğim de 14.haftada belli olmuştu muayeneye girmeden hemen önce çikolata şeker türü bişey ye bebek hareketleniyo ozaman :) ve bide bnm teyzenin Dr u proftu 6haftalıkken iri kemikli kızın olacak demşti çok şaşırmıştık :) erkek çocuğu hemen oluşuyomuş kız ise yavaş yavaş. Şimdi bende ultrason kağıdna bakıp anlamaya çalışıyom ama yok :KK3::confused:

Canım net olmasa da bişey söyler önceki hamileliğim de 14.haftada belli olmuştu muayeneye girmeden hemen önce çikolata şeker türü bişey ye bebek hareketleniyo ozaman :) ve bide bnm teyzenin Dr u proftu 6haftalıkken iri kemikli kızın olacak demşti çok şaşırmıştık :) erkek çocuğu hemen oluşuyomuş kız ise yavaş yavaş. Şimdi bende ultrason kağıdna bakıp anlamaya çalışıyom ama yok :KK3::confused:
Ayyy insallah belli olur insallah ogreniriz ya bian once :anneadayı:

Çok haklısın canım bitkileri doktora danışmadan kullanmamalıyız dualarım hem kendim hem hepiniz için allahım sağlık şifa hayırlı evlat nasip etsin inş:dua:
Ben sordum bugün günde en fazla 1 bardak dedi bide boğazım için ıhlamur iç dedi
Merhaba, bende nasipse mayıs annesi olacağım:) Hepimize hayırlı olsun:KK36:

Hoşgeldin hayırlı olsun:)

2017 haziran anneleri grubu acilmis. Eskidik bile, buyutuyoruz bebisleri
Ay evet ya zaman geçiyor daha 4 5 hafta yazan zamanları hatırlıyorum :)

Back
X