• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kayınvalidem yaşıyor sessiz sedasız melek gibi kadın :KK36: ama kayınpederim itip kakıyor kadını hiç güzel davranmıyor :sinirli: beni de ezebileceğini düşünüyor ama o iş öyle onun bildiği gibi değil ben kendimi ezdirmem eşim de sağolsun her konuda arkamda durmuştur ama bugün ağır konuşmuş demek ki eşim de savunamamış ona diyemediklerini bana kustu şimdi evde pişman belli ama kırdı kalbimi bir kere bugün konuşmasak daha iyi hem geçti sinirim de kızgınlığım da kayınpederim de öyle bir insan işte umarım bebişim dede bağımlısı olup beni zor durumda bırakmaz :KK17::KK70:
Ayy bide oyle bisey var evet dedeeee dedeee diye icten ice gicik oluyosun :)
:KK43::KK43::KK43:Kızlar lütfen tek tek cevaplayın.ağzımda bakır tadından başka tat hissetmiyorum iğrenç bir tat var.yediğim hiçbirşeyden tat ve haz almıyorum tadım tuzum yok sizde de öyle mi acaba lütfen cevaplayın.çok rahatsız edici.midem de sürekli kaynıyor doğru dürüst bişey yiyemiyorum.yüzümde sivilce tarlası oldu bitane bile yokken.
Canim normal bunlar suan hepimiz yasiyoruz yeni uyandim agzimin ici cok fenaa
Ay benimde yüzüm gözüm sivilce içinde cnö ya regl olmadok ondan minik minik yağ bezesi oldu bıraz bıde tam şakaklarımda kaşımın çaprazlarında koca koca sivilceler baş ağrısı yapıo cildimde de aşırı kuruma olduu:olamaz::110:bole vıcudum pul pul oldu su içmeme rağmen
Kuruluk yok ama derin derin sivilceler dedigin gibi cenemde yanagim coook :işsiz:
kizlar ağız kurulugu yasayan var miiii ???:KK8:
Evet benmde kuruyo cok kotu bi tat
ilk uc ay cok normalrahim genisliyor kendine yer aciyor ters hareket veya gerinme gibi seyler yapmadan da ara sıra sizi korkutabilir hatta son uc da olacakmis ayni batmalar acima agrilar normal hepsi :)
Son aylar batma oldugunu hatirlamiyorum ama cok fena kasilmalar oluyo karnin onunde top gibi sivriliyo bi anda kasilip kaliyosun:anneadayı:
Merhaba herkese bende kısmet olursa mayıs annesiyim allah hepimize kolaylıklar versin
Hosgeldiiiiinnn :KK200::KK200:

Kızlar daha hamilelik basında da olsak hafif göbisiniz büyüdü mü bnim sanki büyüdü gibi geliyor birde göbeğimizin sol alt tarafı bazen cikkin sert oluyo sizde hissettiniz mi oda bebis mi acaba :))

Kızlar daha hamilelik basında da olsak hafif göbisiniz büyüdü mü bnim sanki büyüdü gibi geliyor birde göbeğimizin sol alt tarafı bazen cikkin sert oluyo sizde hissettiniz mi oda bebis mi acaba :))
Evet bende hissettim ve önceden göbeğimizi içimize çekerdik dümdüz olurdu şimdi içime çekemiyorum çekilmio :)

canım selam aynı seyı bende hıssedıyorum ama benımde sagımda doktorda sagına yerlesmıs demıstı zaten boyle yumru gıbı bır sıskınlık oluyor tam dedıgın yerde

Gunaydin cok sukur iyiyim kizimi okula gonderdim ev dandini islere girisicem simdi.masallah 10. Haftana girmissin :nazar: bi 4 5 hafta sonra cinsiyetini ogrenirsin :KK200:
Sağol canım inşallah bakalım çok merak ediyoruz:) sağlıklı olsun öncelikle de cinsiyet çok önemli değil. Maşallah kızın varmış senin bide kaç yaşında Allah bağışlasın. Çok yorma ama kendini ev işi falan derken

Normal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden
Gercekten cok gecmis olsun cok uzuldum. Haklisin cok baglanmamak gerek. Insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalirsin ve bidaha boyle bisey yasamazsin cnm :(

Back
X