- 29 Haziran 2016
- 1.130
- 1.307
- 53
- 33
- Konu Sahibi endless love
- #6.101
Bende aynı gaz çok agrı yapıyot karnımda ama lavabo sorunum yok bi kaç gündür benimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı gaz çok agrı yapıyot karnımda ama lavabo sorunum yok bi kaç gündür benimde
Aynen valla ya yavaş yavaş düzeliyoruz artık çok şükür :)Sup3risi kuzusu ya mesajını yenı gordum de hepımız desene gazdan sabıkalıyız bu ara :)
Ben hamile degilkende çok içerdim canım çam şişem var otururken yatarken hep yanımdadır o yüzden bu huyum hamileliğime yarıyor:)kızlar bıde su tuketımmınız nasıl gunde tahmını ben hemen hemen 2 lt buluyor gıbı ama 3 olmamıstır daha -
Normal planimiza gore 1 mayisda dogum yapicakdim taki düne kadar dun oglen kahverengi lekelenmeler oldu oglen isten çıkıp doktora gittigimde kalbinin durduğunu söyledi yikildim yikildim ilk bebegimdi o benim dün icimden aldilar onu allah kimseyi yaşamasın cok kotu bir durum nasil toparlanirim naparim bilmiyorum aglamakdan gozlerim sisti siz siz olun cok baglanmayin bebeginize simdi icimi bos hissediyorum.aldilar onu benden
Bence de yuvarlak :)Eki Görüntüle 1891635 Maşallah diyelim bu benim miniğimbu gün tüp bebek merkezine kontrole gittik şükür her şey yolunda .gebeliğimi takip edecek olan Dr yede pazartesi gitmiştik 6 hafta sonra tekrar gidecem inşaallah .sizce kese yuvarlak mı
![]()
Kızlar merak ettim türk kahvesi yasak mi. Bi fincan icsek zararı olur mu ???
Merhaba.Bende araniza katılıyorum.6+ 5 de sabırsızlıkla bir sonraki kalp atışını görmeyi umut ediyorum..Rabbim hepimize mayıs 2017 de bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin.ins bu süreci burdan paylaşarak geciririz.
Bu arada hamilelik takvimi nasil ekleniyor?Ben yapamadım.
Merhaba herkese,
uzun zamandır yazıları okuyorum tek değilmişim diyorum çoğu zaman. artık katılma vaktimin geldiğine karar verdim. Beni de ekler misiniz listenize :) allah kısmet ederse mayısın başında ilk bebeğime kavuşacağım. yaşım 36 mühendisim. Bursada yaşıyorum :)
Canım gitmediysen tamteşekkürlü bi jastaye git usg cihazları iyi olmadıgı içinde yanlışlık olabiliyorÇok üzüldüm bende kürtaj olacağım sanırım doktor kese var bebek yok dedi bekliyorum öyle ama boş yere bekliyorum cunku kese boyu aynı büyüme yok bebekte yok bende çok üzgünüm
Tahmini doğum tarihi 03.05.2016Hoşgeldin canım
Tabiki eklerim ama bilgilerini verirsen :)
Yaş meslek ve il vermişsin bebeğinin tahmini Doğum tarihini de yazarsan tam olur :) diğer bilgiler de isteğe göre
2017 tabiki :)Tahmini doğum tarihi 03.05.2016
Ben aradım Dr bacağım ağrıyor ve karıncalanıyor dedim çok mu yoruldun dün dedi temizlik yapmıştım bende onu anlattım eğer gece ağrın artarsa gel dedi yarın devam ederse sabahtan gel dedi şuan uzanıyorum tek duam geçmesiBenimde sabahtan beri sancılarım var
Canım bu arada listeye benide eklermisin :) 1 mayıs 2017 tahmini doğum tarihi ilk bebeğimiz Allah kısmet ederse inşallah:) Çalışıyorum laborantımHoşgeldin canım
Yaş meslek ve il vermişsin bebeğinin tahmini Doğum tarihini de yazarsan tam olur :) diğer bilgiler de isteğe göre
Canım Allah yardımcın olsn çok zor bi durum bnde boş gebelik geçirmiştm hayal kırıklıgını anlıyorum bu arada mide bulantın fln yokmuydu o gecmişmiydi yani hiç mi belirti yoktu göğüslerde gln
Bu arada canım yaş 27 İstanbul:)Hoşgeldin canım
İnşallah gecer canım inşallah bişey olmamıştır bebişlerimizeBen aradım Dr bacağım ağrıyor ve karıncalanıyor dedim çok mu yoruldun dün dedi temizlik yapmıştım bende onu anlattım eğer gece ağrın artarsa gel dedi yarın devam ederse sabahtan gel dedi şuan uzanıyorum tek duam geçmesi
Amin inş canımİnşallah gecer canım inşallah bişey olmamıştır bebişlerimize
Canım gitmediysen tamteşekkürlü bi jastaye git usg cihazları iyi olmadıgı içinde yanlışlık olabiliyor
Cnm bnde gecen hafta gittim en son doktora 8 haftaliktim benide 1 ay sonra cagirdi ikili test icin.12-14 hafta arasi yapiliyormus o test bnde ozmn gittigimde tam 12 haftalik olucamCanim bende 6+4 teyim doktor bir ay sonra gelin dedi ikili test icin bana cok uzun geldi bu sure? Seni tekrar ne zaman cagirdi acaba?