2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bugün 19+0'ız.. Yani 20. Haftaya da geldik çok şükür. Yolu yarıladık mı ne

Dr. Kağan Kocatepe / Hafta hafta hamilelik kitabından...

20. Hafta / Kiloyla İlgili Haftanın Önerisi - Bilgiler
Bende bu kitabı okuyorum canım bence piyasadaki en iyi hamilelik kitabı:)

Troid testi aç karnına mıydı kızlar ??
Ben akşam görseydim yazardım canım bu hamileliğimde 4 kere yaptırdım 4 farklı doktorda aç karnına dedi kesinlikle aç olmam gerekiyor yani.

Canım ya.. herkesin derdi sıkıntısı farklı. Kimileride bebeği sağlıksız olduğu için senin gibi üzülüyor. Bence senin bebiş fazla sağlıklı fazla güçlü:) çok iyi anlıyorum hamilelik süresince herşey daha çok batıyor insana. Ama beterin beteri vardır de şükret yine haline dilerimki en kısa zamanda rahmin genişler:)

duyguevren canım tiroid testinin tok karnına yapılabileceğini söylemişsin ama ben 4 farklı doktora gidip son 4 ay içerisinde 4 farklı hastanede yaptırdım. Ve hepsi kesinlikle aç karnına geleceksin dediler. Sen eminmisin bu konuda? Sağlık bu sonuçta hatta sağlığıda geçtim bebeklerimiz söz konusu o yüzden emin olmadan kesin bilgiler yazmayalım.

ay benim geline bak çok güçlü çıktı. gelinim güzel yavrum yapma ama ağlatma anneciğini. dünürüm kıyamam sana ağlama geçecek canım çok şükür tekme atıyor ama inşallah daha az acı yaşatır. doktorlar bu durum için ne diyo neden böyle acırmış.rahimin genişleyince geçecekse acın inşallah hemencik genişler

günaydın kızlar:) dün aksam oğlusumu gördüm bıdık gibi maşallah cok tatlıydı.. doktorum idrar yolu enfeksiyonum için çözelti, krem, yıkama köpüğü ve en kötüsü fitil verdi (6 tane üstelik).. buarada kan hapı kalsiyum ve vitamin verdi.. kan hapını hergün içeceğim calsiyumu birgün vitamini diğer gün içeceğim.. yani bisrsürü ilaç.. siz de başladınız mı kalsiyum ve kan hapına.. cok kilo aldıracak diye korkuyorum

aç karnına vermek gerekiyor canım.

Arkadaslar Hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum aynı durumda olan var mı benimle artık hissetmem gerekmiyor mu
Ay cnm ben de günlerdir yoklayıp duruyorum kendimi evham yapmamak için netten falan araştırıyorum korma sen de inş herşey yolunda ve önünüzdeki günlerde biz de hissetmeye başlıycaz inş

Biz daha baslamadik 20. Haftadan sonra verecekmis doktorum kilom yerinde oldugu ve daha fazla kilo almamak icin.

hayal_masal oo masallah baya ben burdayım diyor minik :))
environmentaleng canim geçmiş olsun. Herhangi bir şikayetin var miydi ıdrarla ilgili? Bana henüz idrar tahlili yapmadılar ama herhangi bir şikayetim de yok. Bende yaptirayim bi ara.

Teyzeleri bizi sağlık ocagina çağırdılar kan tahlili için. Kalp atımını da duyduk şükür :) Bu güzel oldu. Kaldı 2 haftamız kontrol için. Bence gitmeyen varsa müsait zamanında gitsin çünkü doktor kontrol sureclerimiz genelde 1 ay falan oluyor en azindan boyle gidip icimiz rahat eder arada. Cunku suan her zaman hareket hissetmiyoruz sonuçta. Ben cok mutlu oldum şahsen :)
Tansiyonunuz nasil kizlar? 9/5 benim. Hamile biri icin idare eder bi degermis kotu değil dedi.

günaydın kızlar :) bugün devlet hastanesine gittim yine.ultrason bölümü ayrıymış oraya gittim güya ultrasona gircem randevu aldınız mı dedi kız yoo dedim meğer bi de ordan randevu alınıyomuş alt tarafı ultrasona gircem yani.haftaya çarşambaya randevu verdi.ya kalbi atıyo hareket ediyo desinler bi görüntü versinler yeticek bana.Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin yani insanı sinir ediyolar

Canim sağlık ocağına git istersen. Görüntü vs vermiyorlar ama kalp atımını duyuyorsun için rahat eder hemde 2 dakika yani. Randevu yok bisey yok.

Benim doktorum karışmıyo kiloma 5 kilo almış olmama rağmen sizin doktor ne derdi merak ettim 5 kilo aldım desen

cnm kendı doktorun normal bir kadın doğumcu ıse 15 dk bakıyor. bende oyle oldu. 1 saate yakın degıldı yani. perinatolog uzun bakar sadece bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…