2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
beni çağırmadılarki ama canım sadece tetonoz aşısı için çağırcaz dediler o kadar
Kendin git canim. Cagırılmak gerekmez sanırım çünkü tüm hamilelerin hakkı yani hergün hergün olmaz tabi ama arada gidip dinleyebilirsin. Bi ara istersen boşa gitmemek için yinede.

beni çağırmadılarki ama canım sadece tetonoz aşısı için çağırcaz dediler o kadar
Canm beni kaç kere aradılar iş yerinden izin alamadım telefonda aldılar bilgilerimi sonra 6 aralığa gün verdiler tetonoz aşısı için. Hatta toplum sağlığı merkezi bile ayrı aradı.

Ya kizlar kilo konusuluyor ya ben de 5 ay bitmeden 6 kilo aldim. Doktorum da nazik biri heralde hep olcuyor ama yorum yapmiyor. Bu hizla devam eder mi ki? Sirt agrilarinin kilo ile direk alakasi var mi? 3 gundur yine sirt agrilari costu
Ben 4 ay bitmeden 6 kilo aldım bizim doktorumuz da demedi birşey kızımda da 24 kilo almıştım böyle devam edersem bu hızla devam edecek gibi
Börek ekmek makarna pilav artık yemiycem diyorum eşime kızıma yaptıkça yiyorum biraz kıssam iyi olacak

Canm beni kaç kere aradılar iş yerinden izin alamadım telefonda aldılar bilgilerimi sonra 6 aralığa gün verdiler tetonoz aşısı için. Hatta toplum sağlığı merkezi bile ayrı aradı.
Hatta takvim bile veriyorlar. Bi sonraki kontrol tarihleri için cizelge verdiler. Aralıkta da Ocakta da yine kontrollerim var. Kilo,tansiyon buna bakıyorlar bide kalp atımını duyuyorsun. Aç gittim ben tahliller için. Sanırım ac gitmek gerekiyor cunku hemsire tansiyonum için acsın ya suan tahlil yapılacağı için ondan normal dedi tansiyon değerine. Prenses2017 sende ac gitmissin sanırım sevindim canim. Bende bugün ogrendim

günaydın hanımlar gece film gibi bir geceydi hatta bir ara belgeselciler gelseydi falan dedim yazık hayvan çok uğraştı bizde sürekli ovaladık bastırdık ama yok hatta gözünden yaş geldi yapamadı gece veteriner sabaha kadar bekleyin bende gelicem dedi bıraktık maalesef sabah bakayım dedim az biraz çıkmıştı ama yorulmuş hayvan ıkınma falan yapamıyor yavruyu ayaklarından kayış gibi birşeyle bağladılar üç dört kişi asıldı şükür doğdu ben ağladım şükürler olsun diye bağırıyordum resmen. Hatta fotoğraf çektim yavru bacakları çıkmış burnunu azıcık çıkarmış öyle nefes alıyordu çok korktum ölücek diye ama iyi direndi yavrusu da maşallah

Buda yeni yavrumuz işte
Annelik çok güzel birşey ya

İlk Doğum yapacaklara düve deniliyor yani bir nevi genç kız , ilk doğumlar onların da sıkıntı oluyor o dar yerden 30 40 kilo birşey çıkınca yazık çok acı çekiyorlar sonra açılıyor onların da eşim bana diyor sürekli ya ebelik oku ya veterinerlik sen bu işi yaparsın diye de bu yaştan sonra olmaz diyorum

Oy ben onun tekme atan ayağından öperim, içerden Atasına saygı ve minnet de duyarmış.

Oy ben onun tekme atan ayağından öperim, içerden Atasına saygı ve minnet de duyarmış.
evet teyzesi Atatürkçü oğlum benim çok duygulandırdı beni.
doğuma kadar hep tekmeleseler bizi böyle meraklandırmasalar negüzel olacak

ohh çok şükür ilk bebeğimiz doğdu :) çok sevindim yaşamalarına. gözünüz aydın canım

Ayy kıyamam zor olmuş ama sağsalim doğurmuş yavrusunu anne olmuş ne güzel... Okurken duygulandım vallahi..

Kendin git canim. Cagırılmak gerekmez sanırım çünkü tüm hamilelerin hakkı yani hergün hergün olmaz tabi ama arada gidip dinleyebilirsin. Bi ara istersen boşa gitmemek için yinede.

olmazsa oraya gidiyim napıyım.hareketlerini hissetsem net bi şekilde yine gitmiycem.en son 2 haftadan fazla oldu göreli ayrıntılı da 1 ay sonra doktorum gelmene gerek yok ayrıntılıya kadar dedi.6 hafta görmemiş olucam yani

bizim sağlık ocağı pek çalışmıyo galiba o zaman :)))

Günaydin:) mesajini okuyunca uyumlu olsun ömer cağan a diyince aklima Ali kağan geldi nedense :)
Bende wc ye 2 kere kalkiyorum cok sayilmaz herhalde.daha cok kucukler bu kadar idrar torbasina baski yapmazlar diye dusunuyirum ben hatta bu haftalarda rahim tepe noktasina cikicak yani göbek deligi hizasina.Yine su ictiginden kaynaklaniyordur canim.bide bana ilk dogumdan 1 sene sonra idrar torbasina bakti kadin dogumcu baska tetkiklerde yapti idrar tutamama sorunu oluyor mu diyeymis.Eskisi gibi olmuyor malesef bazi seyler:)

Artık biz de öğrendik cinsiyetini sonunda :) prensesime bir prenses kardes geliyor insallah Citolesgen artık tabloda bizim de cinsiyetimiz olsun

Doktor o kadar güzel şeyler söyledi ki ne soracaktım hepsini unuttum çıktım :)
229 gr olmuş 20 cm olmuş sürekli kaçıp durdu ultrasondan zorla gösterdi kukuyu poposu baya yukarı çıkmış artık bizimkinin nerdeyse midemin oralarda yakaladı görüntüyü. yediğin hersey yaramis çok sanslisin maşallah çok sağlıklı dedi bütün kemiklerine baktı tek tek hem normal ultrason görüntüsüyle hem de 4 boyutlu şekilde baktı baya bi bir süre izledim melegimi. bir sonraki kontrol ayrıntıli ultrason için olacak 15 inde. bizden haberler bu kadar.

cnm kendı doktorun normal bir kadın doğumcu ıse 15 dk bakıyor. bende oyle oldu. 1 saate yakın degıldı yani. perinatolog uzun bakar sadece bence.
evet canım aslında doğru olan o ama benim doktorum her seferinde uzun bakıyor bunda da daha uzun bakar diye düşündüm. bakalım artık yazıcam gelişmeleri.

hilelf gözün aydın canım.Sağlıkla gelsin prensesin.Bir laf var ya o geldi aklıma.2 kızın varsa sigortalısın,hayatta ortada kalmazsın:)

Bende bu sabah devlet hastanesinde ki doktoruma gittim.O da kız olduğunu söyledi.Cinsiyetimiz kesinleşti.Allah'ıma çok şükür.Bir erkek ten sonra bir de kız evlat duygusunu yaşayacağım inşallah kızlar.Çok mutlu oldum,içim içime sığmıyor.Sonumuzda güzel hayırlı olsun inşallah.2 aralığa ayrıntılı ultrason randevusu aldım.Heyecanla bekliyoruz.

evet canım bende öyle duydum. artık doktorumuza güveneceğiz napalım. Aynen çok girdim bende.
Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza, bizlere

Gozunaydın canım en sonunda öğrendi cinsiyeti..tebrik ederim maaşallah prensesine

Kızlar bu arada belinde ve kuyruk sokumu tarafında kramp yaşayanlar için (ki bende çok var özellikle yorulunca) doktora sordum magnezyumu yüksek maden suyu iç dedi..magnezyum eksikliğinden oluyomuş.şişelerin üzerinde de yazıyomış oranlar hangisi fazlaysa onu iç dedi..madensuyunun bi zararıda yokmuş fazla içmemek kaydıyla

Bende çok oluyor yürürken ah diyip kalıyorum bu da neyin nesi diyorum,demek sebep buymuş teşekkürler canım

Canım ne güzel bir haber ay ben de dört gözle bekliyorum cinsiyeti siz öğrendikçe ben de hevesleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…