- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.521
Kendin git canim. Cagırılmak gerekmez sanırım çünkü tüm hamilelerin hakkı yani hergün hergün olmaz tabi ama arada gidip dinleyebilirsin. Bi ara istersen boşa gitmemek için yinede.beni çağırmadılarki ama canım sadece tetonoz aşısı için çağırcaz dediler o kadar
Canm beni kaç kere aradılar iş yerinden izin alamadım telefonda aldılar bilgilerimi sonra 6 aralığa gün verdiler tetonoz aşısı için. Hatta toplum sağlığı merkezi bile ayrı aradı.beni çağırmadılarki ama canım sadece tetonoz aşısı için çağırcaz dediler o kadar
Ben 4 ay bitmeden 6 kilo aldım bizim doktorumuz da demedi birşey kızımda da 24 kilo almıştım böyle devam edersem bu hızla devam edecek gibiYa kizlar kilo konusuluyor ya ben de 5 ay bitmeden 6 kilo aldim. Doktorum da nazik biri heralde hep olcuyor ama yorum yapmiyor. Bu hizla devam eder mi ki? Sirt agrilarinin kilo ile direk alakasi var mi? 3 gundur yine sirt agrilari costu
Hatta takvim bile veriyorlar. Bi sonraki kontrol tarihleri için cizelge verdiler. Aralıkta da Ocakta da yine kontrollerim var. Kilo,tansiyon buna bakıyorlar bide kalp atımını duyuyorsun. Aç gittim ben tahliller için. Sanırım ac gitmek gerekiyor cunku hemsire tansiyonum için acsın ya suan tahlil yapılacağı için ondan normal dedi tansiyon değerine.Canm beni kaç kere aradılar iş yerinden izin alamadım telefonda aldılar bilgilerimi sonra 6 aralığa gün verdiler tetonoz aşısı için. Hatta toplum sağlığı merkezi bile ayrı aradı.
İlk Doğum yapacaklara düve deniliyor yani bir nevi genç kız , ilk doğumlar onların da sıkıntı oluyor o dar yerden 30 40 kilo birşey çıkınca yazık çok acı çekiyorlar sonra açılıyor onların daİnek mi ne şeker :))) ay biz kadın/dişi kısmının dertleri bitmez onların da mı çatısı dar oluyormuş bir yaşıma daha girdim. baya baya ebe oluyorsunuz siz de bu durumda, hava düzelir de veteriner gelir inşallah belki hayvancağıza bir nebze yardımı olur. Kolay bir doğum diliyorum.
günaydın anneler ve yeğenlerim. sonunda oğlumun ilk tekmesini hissettim. hemde saat 9:05 te saygı duruşundayken. okadar duygulandım ki. oğlum ile aynı duyguları paylaşıyoruz diye. bugün inşallah hepimiz tekmeleri hissederiz
evet teyzesi Atatürkçü oğlum benim çok duygulandırdı beni.
Oy ben onun tekme atan ayağından öperim, içerden Atasına saygı ve minnet de duyarmış.
ohh çok şükür ilk bebeğimiz doğdu :) çok sevindim yaşamalarına. gözünüz aydın canımgünaydın hanımlar gece film gibi bir geceydi hatta bir ara belgeselciler gelseydi falan dedim yazık hayvan çok uğraştı bizde sürekli ovaladık bastırdık ama yok hatta gözünden yaş geldi yapamadı gece veteriner sabaha kadar bekleyin bende gelicem dedi bıraktık maalesef sabah bakayım dedim az biraz çıkmıştı ama yorulmuş hayvan ıkınma falan yapamıyor yavruyu ayaklarından kayış gibi birşeyle bağladılar üç dört kişi asıldı şükür doğdu ben ağladım şükürler olsun diye bağırıyordum resmen. Hatta fotoğraf çektim yavru bacakları çıkmış burnunu azıcık çıkarmış öyle nefes alıyordu çok korktum ölücek diye ama iyi direndi yavrusu da maşallah
Eki Görüntüle 1909694 Buda yeni yavrumuz işte
Annelik çok güzel birşey ya
İlk Doğum yapacaklara düve deniliyor yani bir nevi genç kız , ilk doğumlar onların da sıkıntı oluyor o dar yerden 30 40 kilo birşey çıkınca yazık çok acı çekiyorlar sonra açılıyor onların daeşim bana diyor sürekli ya ebelik oku ya veterinerlik sen bu işi yaparsın diye de bu yaştan sonra olmaz diyorum
günaydın hanımlar gece film gibi bir geceydi hatta bir ara belgeselciler gelseydi falan dedim yazık hayvan çok uğraştı bizde sürekli ovaladık bastırdık ama yok hatta gözünden yaş geldi yapamadı gece veteriner sabaha kadar bekleyin bende gelicem dedi bıraktık maalesef sabah bakayım dedim az biraz çıkmıştı ama yorulmuş hayvan ıkınma falan yapamıyor yavruyu ayaklarından kayış gibi birşeyle bağladılar üç dört kişi asıldı şükür doğdu ben ağladım şükürler olsun diye bağırıyordum resmen. Hatta fotoğraf çektim yavru bacakları çıkmış burnunu azıcık çıkarmış öyle nefes alıyordu çok korktum ölücek diye ama iyi direndi yavrusu da maşallah
Eki Görüntüle 1909694 Buda yeni yavrumuz işte
Annelik çok güzel birşey ya
İlk Doğum yapacaklara düve deniliyor yani bir nevi genç kız , ilk doğumlar onların da sıkıntı oluyor o dar yerden 30 40 kilo birşey çıkınca yazık çok acı çekiyorlar sonra açılıyor onların daeşim bana diyor sürekli ya ebelik oku ya veterinerlik sen bu işi yaparsın diye de bu yaştan sonra olmaz diyorum
ohh çok şükür ilk bebeğimiz doğdu :) çok sevindim yaşamalarına. gözünüz aydın canım
Kendin git canim. Cagırılmak gerekmez sanırım çünkü tüm hamilelerin hakkı yani hergün hergün olmaz tabi ama arada gidip dinleyebilirsin. Bi ara istersen boşa gitmemek için yinede.
Canm beni kaç kere aradılar iş yerinden izin alamadım telefonda aldılar bilgilerimi sonra 6 aralığa gün verdiler tetonoz aşısı için. Hatta toplum sağlığı merkezi bile ayrı aradı.
Günaydin:) mesajini okuyunca uyumlu olsun ömer cağan a diyince aklima Ali kağan geldi nedense :)Gunaydin guzel anneler.paylasimlariniz okadar cok ki sadece okuyabiliyorum bazen o da hepsini bile degil.
Ben 1 haftadir cok net hissediyorum oglumun hareketlerini.2.oldugundan belkide ama 1. Hamileligimde bu kadar erken baslamamisti endise etmeyin o yuzden hissedemeyenler.
Birde benim gibi cok idrara çıkan var mi gece wc ye gitmekten uyuyamiyorum.5 kere rahat kalkiyorum oda cok su icmedigim halde.tutayim diyorum bazen ozamanda karnim patlayacak gibi oluyor.
Bu arada biz hala isim bulamadik oglumuza sahabe ismi istiyorum birde ilk oglumun adina uysun istiyorum ömer çağan a ozamanda birsey çıkmıyor.
Bizden böyle guzel günler...
evet canım aslında doğru olan o ama benim doktorum her seferinde uzun bakıyor bunda da daha uzun bakar diye düşündüm. bakalım artık yazıcam gelişmeleri.cnm kendı doktorun normal bir kadın doğumcu ıse 15 dk bakıyor. bende oyle oldu. 1 saate yakın degıldı yani. perinatolog uzun bakar sadece bence.
evet canım bende öyle duydum. artık doktorumuza güveneceğiz napalım. Aynen çok girdim bende.Ayrıntılı ultrasona 18 ve 22 hafta arası bakılıyor canım buradaki herkese doktoru o haftalarda gün verdi. ayrıca ultrason aleti radyo frekansı ile çalışıyor bebek onu hiç farketmiyor herhangi bir zararının olmadığını söylüyor doktorlar. artık onların söylediklerine güveneceğiz. 16. haftama kadar neredeyse haftada üç kere ultrasona girdim ve endişemi doktora anlattım herhangi bir zararınin olmadığını söyledi
Gozunaydın canım en sonunda öğrendi cinsiyeti..tebrik ederim maaşallah prensesineArtık biz de öğrendik cinsiyetini sonunda :) prensesime bir prenses kardes geliyor insallahCitolesgen artık tabloda bizim de cinsiyetimiz olsun
Doktor o kadar güzel şeyler söyledi ki ne soracaktım hepsini unuttum çıktım :)
229 gr olmuş 20 cm olmuş sürekli kaçıp durdu ultrasondan zorla gösterdi kukuyupoposu baya yukarı çıkmış artık bizimkinin nerdeyse midemin oralarda yakaladı görüntüyü. yediğin hersey yaramis çok sanslisin maşallah çok sağlıklı dedi bütün kemiklerine baktı tek tek hem normal ultrason görüntüsüyle hem de 4 boyutlu şekilde baktı baya bi bir süre izledim melegimi. bir sonraki kontrol ayrıntıli ultrason için olacak 15 inde. bizden haberler bu kadar.
Bende çok oluyor yürürken ah diyip kalıyorum bu da neyin nesi diyorum,demek sebep buymuş teşekkürler canımKızlar bu arada belinde ve kuyruk sokumu tarafında kramp yaşayanlar için (ki bende çok var özellikle yorulunca) doktora sordum magnezyumu yüksek maden suyu iç dedi..magnezyum eksikliğinden oluyomuş.şişelerin üzerinde de yazıyomış oranlar hangisi fazlaysa onu iç dedi..madensuyunun bi zararıda yokmuş fazla içmemek kaydıyla
Canım ne güzel bir haber ay ben de dört gözle bekliyorum cinsiyeti siz öğrendikçe ben de hevesleniyorumArtık biz de öğrendik cinsiyetini sonunda :) prensesime bir prenses kardes geliyor insallahCitolesgen artık tabloda bizim de cinsiyetimiz olsun
Doktor o kadar güzel şeyler söyledi ki ne soracaktım hepsini unuttum çıktım :)
229 gr olmuş 20 cm olmuş sürekli kaçıp durdu ultrasondan zorla gösterdi kukuyupoposu baya yukarı çıkmış artık bizimkinin nerdeyse midemin oralarda yakaladı görüntüyü. yediğin hersey yaramis çok sanslisin maşallah çok sağlıklı dedi bütün kemiklerine baktı tek tek hem normal ultrason görüntüsüyle hem de 4 boyutlu şekilde baktı baya bi bir süre izledim melegimi. bir sonraki kontrol ayrıntıli ultrason için olacak 15 inde. bizden haberler bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?