- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.541
Bende de çok oluyo hem yururken hem uzanırken kitlenip kalıyorum kıpırdayamıyorum magnezyum eksikliğindenmşBende çok oluyor yürürken ah diyip kalıyorum bu da neyin nesi diyorum,demek sebep buymuş teşekkürler canım
Artık biz de öğrendik cinsiyetini sonunda :) prensesime bir prenses kardes geliyor insallahCitolesgen artık tabloda bizim de cinsiyetimiz olsun
Doktor o kadar güzel şeyler söyledi ki ne soracaktım hepsini unuttum çıktım :)
229 gr olmuş 20 cm olmuş sürekli kaçıp durdu ultrasondan zorla gösterdi kukuyupoposu baya yukarı çıkmış artık bizimkinin nerdeyse midemin oralarda yakaladı görüntüyü. yediğin hersey yaramis çok sanslisin maşallah çok sağlıklı dedi bütün kemiklerine baktı tek tek hem normal ultrason görüntüsüyle hem de 4 boyutlu şekilde baktı baya bi bir süre izledim melegimi. bir sonraki kontrol ayrıntıli ultrason için olacak 15 inde. bizden haberler bu kadar.
@duyguevren canım tiroid testinin tok karnına yapılabileceğini söylemişsin ama ben 4 farklı doktora gidip son 4 ay içerisinde 4 farklı hastanede yaptırdım. Ve hepsi kesinlikle aç karnına geleceksin dediler. Sen eminmisin bu konuda? Sağlık bu sonuçta hatta sağlığıda geçtim bebeklerimiz söz konusu o yüzden emin olmadan kesin bilgiler yazmayalım.
günaydın kızlar:) dün aksam oğlusumu gördüm bıdık gibi maşallah cok tatlıydı.. doktorum idrar yolu enfeksiyonum için çözelti, krem, yıkama köpüğü ve en kötüsü fitil verdi (6 tane üstelik).. buarada kan hapı kalsiyum ve vitamin verdi.. kan hapını hergün içeceğim calsiyumu birgün vitamini diğer gün içeceğim.. yani bisrsürü ilaç.. siz de başladınız mı kalsiyum ve kan hapına.. cok kilo aldıracak diye korkuyorum
buda benim oğlum kızlar. henüz 1.5 kg aldım. ama karnım büyümeye başladı. buda beni mutlu ediyor. dışardan bakıldığında hamile olduğum anlaşılsın istiyorum
Kızlar bu arada belinde ve kuyruk sokumu tarafında kramp yaşayanlar için (ki bende çok var özellikle yorulunca) doktora sordum magnezyumu yüksek maden suyu iç dedi..magnezyum eksikliğinden oluyomuş.şişelerin üzerinde de yazıyomış oranlar hangisi fazlaysa onu iç dedi..madensuyunun bi zararıda yokmuş fazla içmemek kaydıyla
Ben ilk sağlık ocağında yaptırdım tok karnına çünkü bilmiyordum 6 çıktı yani yüksek. Hamileliğimin 4. Haftasıydı hemen ilaca başlamam gerekiyordu o değere göre. Sonra medikal park a gittim tok olmaz aç gel dedi doktor 1.5 çıktı(aradaki fark uçurum). Değerin en fazla 2.5 olması gerekiyormuş hamilelikte. Sonra güvenemedim kartal eğitim araştırmaya gittim aç karnına (oradaki doktorda aç dedi) yine 1.5 çıktı. Sonra üzerinden 1 ay geçti Fethiyedeydim orda özel bi hastanede yaptırdım doktor yine aç dedi yine 1.5 çıktı. Yani ben sağlık ocağında tok yaptırdığım değere göre hareket etseydim boşu boşuna ilaç kullanıp normal olan değerlerini bozmuş olacaktım. Ve doktorların hepsi aç dedi özellikle sordum. Sen bilirsin ama doktoruna bir daha sor istersen. Nerde yaptırıyorsun tiroid testelerini canım?Canim bende troid yaptiriyorum her ay ac yada tok farketmez dediler banada. Ben kafama gore gidiyorum bazen ac bazen tok:)
dışarıdan ne zaman beli olur hareketler eşimde merak ediyor hareket ettiğinde elini koyuyor ama hissetmiyor ben hissediyorum halbukiBenim kız ben gezince dinlenmek yerine o da geziyor ben dinlenince o da dinleniyor ondan hareket hissetmiyorum bende başka açıklama yapamıyorum sadece sırt üstü uzanıp sessiz ortam da hadi kızım falan diyince yerini belli ediyor çok az da dokunuyor öyle oturunca edince ben buradayım demiyor bir de eşime elini koy dediğim anda hemen kaçıyor resmen
Ay ne kadar narin görünüyorsun maşallah inceciksin bi tek karnın çıkmışEki Görüntüle 1909719happymom87 bize de tahminde bulun maden tersi çıkıyor sence bizim ne olur??bana erkek diyorlar göbeğim sivrilmiş yanlar boşmuş tabi böyle olup kız olan da varmış,bilimsel sonuçları bekleyeceğiz artık
Ben ilk sağlık ocağında yaptırdım tok karnına çünkü bilmiyordum 6 çıktı yani yüksek. Hamileliğimin 4. Haftasıydı hemen ilaca başlamam gerekiyordu o değere göre. Sonra medikal park a gittim tok olmaz aç gel dedi doktor 1.5 çıktı(aradaki fark uçurum). Değerin en fazla 2.5 olması gerekiyormuş hamilelikte. Sonra güvenemedim kartal eğitim araştırmaya gittim aç karnına (oradaki doktorda aç dedi) yine 1.5 çıktı. Sonra üzerinden 1 ay geçti Fethiyedeydim orda özel bi hastanede yaptırdım doktor yine aç dedi yine 1.5 çıktı. Yani ben sağlık ocağında tok yaptırdığım değere göre hareket etseydim boşu boşuna ilaç kullanıp normal olan değerlerini bozmuş olacaktım. Ve doktorların hepsi aç dedi özellikle sordum. Sen bilirsin ama doktoruna bir daha sor istersen. Nerde yaptırıyorsun tiroid testelerini canım?
kizlar doktordan ciktik geldik. oglusum bizi bekliyormus gibi acti bacak arasini ilk pozu pipisiyle oldu. bebisim 159 grm 12 cm olmus doktor yavasla meyvede dedi yoksa iri bebek olacak ve normal yapamazsin sonra dedi. kilo sadece 200 gram almisim bende ictigim corbaya yordum direk. cok hareketli oglum kipir kipirdi videoyada cektik bol bol izlicem artik
dışarıdan ne zaman beli olur hareketler eşimde merak ediyor hareket ettiğinde elini koyuyor ama hissetmiyor ben hissediyorum halbuki
Eki Görüntüle 1909719happymom87 bize de tahminde bulun maden tersi çıkıyor sence bizim ne olur??bana erkek diyorlar göbeğim sivrilmiş yanlar boşmuş tabi böyle olup kız olan da varmış,bilimsel sonuçları bekleyeceğiz artık
Benim de göbek sivri yanlar boş ama kızEki Görüntüle 1909719happymom87 bize de tahminde bulun maden tersi çıkıyor sence bizim ne olur??bana erkek diyorlar göbeğim sivrilmiş yanlar boşmuş tabi böyle olup kız olan da varmış,bilimsel sonuçları bekleyeceğiz artık
Eki Görüntüle 1909719happymom87 bize de tahminde bulun maden tersi çıkıyor sence bizim ne olur??bana erkek diyorlar göbeğim sivrilmiş yanlar boşmuş tabi böyle olup kız olan da varmış,bilimsel sonuçları bekleyeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?