2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Gözünaydın canımm hoşgeliyor prenses.. Sizin hisleriniz benim ise ters hissim bizi yanıltmadı ve kız geliyor... Sağlıkla kucağına al , maşallah ne güzel bakmışsın meleğine yaramış her şey..

Canim bende troid yaptiriyorum her ay ac yada tok farketmez dediler banada. Ben kafama gore gidiyorum bazen ac bazen tok:)

Maşallah oğluşuna. Korkma canım sen dikkat edip sağlıklı beslendikten sonra aşırı kilo almazsın.. Öncelik senin ve bebişhinin sağlıklı olmanız.. Biz şimdilik decavit multivitamine devam bakalım detaylıdan sonra yeni ilaçlar eklenecek mi...

buda benim oğlum kızlar. henüz 1.5 kg aldım. ama karnım büyümeye başladı. buda beni mutlu ediyor. dışardan bakıldığında hamile olduğum anlaşılsın istiyorum

Maşallah canım gayet iyisin... Tam da seni mutlu edeceği üzere minnoş bir hamiş göbeği var ama kilo yok..

Cevabın için de teşekkür ederim. Kan testine aç gitmek bana da daha mantıklı geliyor zaten.

Ben hergün 1 tane mutlaka içerim maden suyu.esimle biz yedigimiz ictigimize cok dikkat ederiz.en dogal ve güvenilir maden sularindan biri ozkaynak.diger bazi markalarda katki maddesi çıkmış

Benim kız ben gezince dinlenmek yerine o da geziyor ben dinlenince o da dinleniyor ondan hareket hissetmiyorum bende başka açıklama yapamıyorum sadece sırt üstü uzanıp sessiz ortam da hadi kızım falan diyince yerini belli ediyor çok az da dokunuyor öyle oturunca edince ben buradayım demiyor bir de eşime elini koy dediğim anda hemen kaçıyor resmen

Canim bende troid yaptiriyorum her ay ac yada tok farketmez dediler banada. Ben kafama gore gidiyorum bazen ac bazen tok:)
Ben ilk sağlık ocağında yaptırdım tok karnına çünkü bilmiyordum 6 çıktı yani yüksek. Hamileliğimin 4. Haftasıydı hemen ilaca başlamam gerekiyordu o değere göre. Sonra medikal park a gittim tok olmaz aç gel dedi doktor 1.5 çıktı(aradaki fark uçurum). Değerin en fazla 2.5 olması gerekiyormuş hamilelikte. Sonra güvenemedim kartal eğitim araştırmaya gittim aç karnına (oradaki doktorda aç dedi) yine 1.5 çıktı. Sonra üzerinden 1 ay geçti Fethiyedeydim orda özel bi hastanede yaptırdım doktor yine aç dedi yine 1.5 çıktı. Yani ben sağlık ocağında tok yaptırdığım değere göre hareket etseydim boşu boşuna ilaç kullanıp normal olan değerlerini bozmuş olacaktım. Ve doktorların hepsi aç dedi özellikle sordum. Sen bilirsin ama doktoruna bir daha sor istersen. Nerde yaptırıyorsun tiroid testelerini canım?

dışarıdan ne zaman beli olur hareketler eşimde merak ediyor hareket ettiğinde elini koyuyor ama hissetmiyor ben hissediyorum halbuki

Ay ne kadar narin görünüyorsun maşallah inceciksin bi tek karnın çıkmış elbisende çok yakışmış canım:)

1 kere tok karnina yaptirdim sadece onda da soyledim azcik bisey yedim az once ac degilim diye. Aclik kan sekeri testin yok sorun degil dediler diger degerlerime yakin cikti sonuc. 2 kere maslak acibademde yaptirdim canim 1 kere baska bir ozel hastanede en sonuncuyu da saglik ocagi istedi yapti. Acibademdeki toktu biri doktora da soyledim yaptir sorun yok dedi. Bende o kadar ucurum sonuclar cikmadi canim hatta en dusugu tokken cikti hahah:) bilemedimki simdi yine de yaptiracak olan arkadaslar sorup yaptirsin tabi. lab.daki baktiklari aletle mi alakali dicem de hic anlamam sallamiyim simdi:)

canım benim oğlan 17cm. doktor sana fazla demiş acaba ben ejderha falanmı doğurucamki

dışarıdan ne zaman beli olur hareketler eşimde merak ediyor hareket ettiğinde elini koyuyor ama hissetmiyor ben hissediyorum halbuki

Bilmiyorum ki kız kardeşim şişliği oynamasını hissetti ama eşim hissetmedi hiç 20. Haftadan sonra belki hissedilir dışarıdan bir de erkekler hassas değil gibi geliyor bana ya ya da benim ki öyle çocuk yoksa kaçmaz

Maşallah canım çok güzel olmuş karnın önceki halini bilmediğimden net bişey diyemiyorum maalesef hiç tahminde bulunmadı mı doktor

Benim de göbek sivri yanlar boş ama kız Tamamen vücut yapısı ile alakalı sanırım bu durum cnm.

benimde tam kız göbeği. yuvarlak belim kalın falan. ama erkek canım. pek belli olmuyor bu işler.

Arkadaşlar benimle hemen hemen aynı haftalarda olan gebelere özellikle soruyorum bebeğinizin femur kemik ölçümleri haftasıyla orantılı mı, FL yazar ultrason da? Kol ve bacaklar benim 2-3 gün geri atıyor da baş ve gövde ölçümlerine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…