- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #20.561
Sende hamileligini Fethiye de mi öğrendin canim? Bende orda ogrendim :) Zaten iki tane özel hastane var orda. Belki aynı hastaneye gitmisizdir :)))Ben ilk sağlık ocağında yaptırdım tok karnına çünkü bilmiyordum 6 çıktı yani yüksek. Hamileliğimin 4. Haftasıydı hemen ilaca başlamam gerekiyordu o değere göre. Sonra medikal park a gittim tok olmaz aç gel dedi doktor 1.5 çıktı(aradaki fark uçurum). Değerin en fazla 2.5 olması gerekiyormuş hamilelikte. Sonra güvenemedim kartal eğitim araştırmaya gittim aç karnına (oradaki doktorda aç dedi) yine 1.5 çıktı. Sonra üzerinden 1 ay geçti Fethiyedeydim orda özel bi hastanede yaptırdım doktor yine aç dedi yine 1.5 çıktı. Yani ben sağlık ocağında tok yaptırdığım değere göre hareket etseydim boşu boşuna ilaç kullanıp normal olan değerlerini bozmuş olacaktım. Ve doktorların hepsi aç dedi özellikle sordum. Sen bilirsin ama doktoruna bir daha sor istersen. Nerde yaptırıyorsun tiroid testelerini canım?
canım benim oğlan 17cm. doktor sana fazla demiş acaba ben ejderha falanmı doğurucamki
2 li testte küçüktü sonraki kontörlü de 16.haftaya verdi canımBilmiyorum ki kız kardeşim şişliği oynamasını hissetti ama eşim hissetmedi hiç 20. Haftadan sonra belki hissedilir dışarıdan bir de erkekler hassas değil gibi geliyor bana ya ya da benim ki öyle çocuk yoksa kaçmaz
Maşallah canım çok güzel olmuş karnın önceki halini bilmediğimden net bişey diyemiyorum maalesef hiç tahminde bulunmadı mı doktor
Ben hamurisi cok yemem de benim de zaafim cikolata ve cikolatali her sey. Dikkat etsek iyi olacak galibaBen 4 ay bitmeden 6 kilo aldım bizim doktorumuz da demedi birşey kızımda da 24 kilo almıştım böyle devam edersem bu hızla devam edecek gibi
Börek ekmek makarna pilav artık yemiycem diyorum eşime kızıma yaptıkça yiyorum biraz kıssam iyi olacak
tebrikler canımm ekledim1 aydan sonra sonunda bugün doktora gittim. Benimki biraz tembel çıktı uyukluyordu. Ama uyurken bacakları açmış hadi siz pipime bakın benide rahatsız etmeyin der gibi
Citolesgen isim ahmet kaan olarak düşünüyoruz ekleyebilir misin canım
saol canım evet mantar olmustum bir hafta önce asırı kasıntı vardı krem kullandım kasıntı bitti bu kez asırı akıntı beyaz ve idrar yaparken agrı basladı.. canım sağlık ocakları cagırıyor@hayal_masal oo masallah baya ben burdayım diyor minik :))
environmentaleng canim geçmiş olsun. Herhangi bir şikayetin var miydi ıdrarla ilgili? Bana henüz idrar tahlili yapmadılar ama herhangi bir şikayetim de yok. Bende yaptirayim bi ara.
Teyzeleri bizi sağlık ocagina çağırdılar kan tahlili için. Kalp atımını da duyduk şükür :) Bu güzel oldu. Kaldı 2 haftamız kontrol için. Bence gitmeyen varsa müsait zamanında gitsin çünkü doktor kontrol sureclerimiz genelde 1 ay falan oluyor en azindan boyle gidip icimiz rahat eder arada. Cunku suan her zaman hareket hissetmiyoruz sonuçta. Ben cok mutlu oldum şahsen :)
Tansiyonunuz nasil kizlar? 9/5 benim. Hamile biri icin idare eder bi degermis kotu değil dedi.
saol canım benim inş hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bişekilde tamamlarızMaşallah oğluşuna.Korkma canım sen dikkat edip sağlıklı beslendikten sonra aşırı kilo almazsın.. Öncelik senin ve bebişhinin sağlıklı olmanız.. Biz şimdilik decavit multivitamine devam bakalım detaylıdan sonra yeni ilaçlar eklenecek mi...
tebrikler canım. sağlıkla gelsin presnses. ben senin kızın olcağını düşünmüştüm hep, kızın çok sevinmiştir bu duruma :)Artık biz de öğrendik cinsiyetini sonunda :) prensesime bir prenses kardes geliyor insallahCitolesgen artık tabloda bizim de cinsiyetimiz olsun
Doktor o kadar güzel şeyler söyledi ki ne soracaktım hepsini unuttum çıktım :)
229 gr olmuş 20 cm olmuş sürekli kaçıp durdu ultrasondan zorla gösterdi kukuyupoposu baya yukarı çıkmış artık bizimkinin nerdeyse midemin oralarda yakaladı görüntüyü. yediğin hersey yaramis çok sanslisin maşallah çok sağlıklı dedi bütün kemiklerine baktı tek tek hem normal ultrason görüntüsüyle hem de 4 boyutlu şekilde baktı baya bi bir süre izledim melegimi. bir sonraki kontrol ayrıntıli ultrason için olacak 15 inde. bizden haberler bu kadar.
geriye attığını nasıl tespit ettin bize verilen ultrason cıktı resimlerinden mi canmArkadaşlar benimle hemen hemen aynı haftalarda olan gebelere özellikle soruyorum bebeğinizin femur kemik ölçümleri haftasıyla orantılı mı, FL yazar ultrason da? Kol ve bacaklar benim 2-3 gün geri atıyor da baş ve gövde ölçümlerine göre
Bende bu kitabı okuyorum canım bence piyasadaki en iyi hamilelik kitabı:)
Ben akşam görseydim yazardım canım bu hamileliğimde 4 kere yaptırdım 4 farklı doktorda aç karnına dedi kesinlikle aç olmam gerekiyor yani.
Canım ya.. herkesin derdi sıkıntısı farklı. Kimileride bebeği sağlıksız olduğu için senin gibi üzülüyor. Bence senin bebiş fazla sağlıklı fazla güçlü:) çok iyi anlıyorum hamilelik süresince herşey daha çok batıyor insana. Ama beterin beteri vardır de şükret yine halinedilerimki en kısa zamanda rahmin genişler:)
sağolun kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. sizi seviyorum :)ay benim geline bak çok güçlü çıktı. gelinim güzel yavrum yapma ama ağlatma anneciğini. dünürüm kıyamam sana ağlama geçecek canım çok şükür tekme atıyor ama inşallah daha az acı yaşatır. doktorlar bu durum için ne diyo neden böyle acırmış.rahimin genişleyince geçecekse acın inşallah hemencik genişler
Suyu gün içinde içip akşam saatlerinde fazla içmemeliymişizGunaydin guzel anneler.paylasimlariniz okadar cok ki sadece okuyabiliyorum bazen o da hepsini bile degil.
Ben 1 haftadir cok net hissediyorum oglumun hareketlerini.2.oldugundan belkide ama 1. Hamileligimde bu kadar erken baslamamisti endise etmeyin o yuzden hissedemeyenler.
Birde benim gibi cok idrara çıkan var mi gece wc ye gitmekten uyuyamiyorum.5 kere rahat kalkiyorum oda cok su icmedigim halde.tutayim diyorum bazen ozamanda karnim patlayacak gibi oluyor.
Bu arada biz hala isim bulamadik oglumuza sahabe ismi istiyorum birde ilk oglumun adina uysun istiyorum ömer çağan a ozamanda birsey çıkmıyor.
Bizden böyle guzel günler...
Eki Görüntüle 1909719happymom87 bize de tahminde bulun maden tersi çıkıyor sence bizim ne olur??bana erkek diyorlar göbeğim sivrilmiş yanlar boşmuş tabi böyle olup kız olan da varmış,bilimsel sonuçları bekleyeceğiz artık
1 kere tok karnina yaptirdim sadece onda da soyledim azcik bisey yedim az once ac degilim diye. Aclik kan sekeri testin yok sorun degil dediler diger degerlerime yakin cikti sonuc. 2 kere maslak acibademde yaptirdim canim 1 kere baska bir ozel hastanede en sonuncuyu da saglik ocagi istedi yapti. Acibademdeki toktu biri doktora da soyledim yaptir sorun yok dedi. Bende o kadar ucurum sonuclar cikmadi canim hatta en dusugu tokken cikti hahah:) bilemedimki simdi yine de yaptiracak olan arkadaslar sorup yaptirsin tabi. lab.daki baktiklari aletle mi alakali dicem de hic anlamam sallamiyim simdi:)
2 li testte küçüktü sonraki kontörlü de 16.haftaya verdi canım
bende sırtüstü yatınca hissediyorum bebeğimi sadece.hatta bugün elimi koydum çıkıp iniyoda.hala tekme yok amamerve100
Ah canım hamile kalmadan önce diyetisyen e gittim 3/4 kg gitti sonda da hamilelikten hiç yiyemedim yoksa iştah çok bende epey alırdımAy ne kadar narin görünüyorsun maşallah inceciksin bi tek karnın çıkmışelbisende çok yakışmış canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?