2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sende hamileligini Fethiye de mi öğrendin canim? Bende orda ogrendim :) Zaten iki tane özel hastane var orda. Belki aynı hastaneye gitmisizdir :)))

Benim göbek oturunca yayık kocaman hatta sol tarafım dümdüz , ayakta sivri küçücük hamile diyen çıkmıyor karnımı tutmazsam
didoscskn rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin canım

2 li testte küçüktü sonraki kontörlü de 16.haftaya verdi canım

Ben hamurisi cok yemem de benim de zaafim cikolata ve cikolatali her sey. Dikkat etsek iyi olacak galiba

tebrikler canımm ekledim sağlıkla gelsin oğluşun

saol canım evet mantar olmustum bir hafta önce asırı kasıntı vardı krem kullandım kasıntı bitti bu kez asırı akıntı beyaz ve idrar yaparken agrı basladı.. canım sağlık ocakları cagırıyor
saol canım benim inş hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bişekilde tamamlarız

tebrikler canım. sağlıkla gelsin presnses. ben senin kızın olcağını düşünmüştüm hep, kızın çok sevinmiştir bu duruma :)

geriye attığını nasıl tespit ettin bize verilen ultrason cıktı resimlerinden mi canm

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. sizi seviyorum :)

Suyu gün içinde içip akşam saatlerinde fazla içmemeliymişiz

Ayy maşallah çok cici görünüyorsun elbiseyle hamiş göbüşhünü yesinler..
Kız gibi hissettimm ama bunda kokusunu sevdiğim pembe lacoste parfümün de etkisi olabilir :))))) ben ters hissediyorum çok komik. Yanılmakta garantiliyim. (Oğlun olabilir bu durumda)

Acıbadem 'in yeni reklamına denk geldin mi canım dünürcüğüm :))) aklıma sen geldin. Herkes nefes alıyor nefes veriyor derin derin hatta hamiş bir bayan da var reklamda. Güzel olmuş benim hoşuma gitti..

2 li testte küçüktü sonraki kontörlü de 16.haftaya verdi canım

İçimden geçen kız oldu ama rabbim gönlündekini nasip etsin canım

bende sırtüstü yatınca hissediyorum bebeğimi sadece.hatta bugün elimi koydum çıkıp iniyoda.hala tekme yok ama merve100

Aynı öyle canım senle benimki benziyor bu konuda otururken falan bi ya da iki kere yer değiştirdi galiba dedim o kadar hep sırt üstü hissediyorum bazen çok şiş ve sert okuyor bir yerde konuşurken geliyor o zaman gülüyorum çok

Kizlar uzaniyorken destek alıp hava kalkıyorum ama buna rağmen bazen karın agrisi oluyor kısa süreli. Sizde de var mi bu durum?

Benim ufak kasılmalarım oldu dünden beri sanırım daha önce merve100 arkadaşımda da olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ebe arkadaşımız normal mi sence adet sancısı gibi hafif oluyor ayakta çok durursam özellikle duyguevren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…