2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kuyruk sokumu ağrısı ben de de var çok oturmaktan diye düşünüyorum koltuğuma bir minder ayarlasam iyi olacak

Evet beni baya zorlamıştı sağdan gelmişti kasılma mı kasık ağrısı mı çözememiştim ama çektirmişti alt kısıma inmişti sonra ama bence bu bağlarla alakalı birşeymiş sanırım internette okudum adını unuttum ne bağı olduğunu özellikle sağ tarafta hissedilirmiş bazen iki tarafta da

aynen benimki de sağda oluyor

Acıbadem 'in yeni reklamına denk geldin mi canım dünürcüğüm :))) aklıma sen geldin. Herkes nefes alıyor nefes veriyor derin derin hatta hamiş bir bayan da var reklamda. Güzel olmuş benim hoşuma gitti..

Aa oylemi gormedimm:) bakiyim bende :) bugun de arayacaktim dogum kursu kayidi icin:)

Sende hamileligini Fethiye de mi öğrendin canim? Bende orda ogrendim :) Zaten iki tane özel hastane var orda. Belki aynı hastaneye gitmisizdir :)))
Aa:) yok ben orada öğrenmedim canım ama 10-12 haftalarında oradaydım:) hatta ikili testi orada yaptırdımLokman hekim esnaf hastanesinde. Sen sürekli gidiyormusun? Biz düzenli olarak gidiyoruz yazlık var orada

Hımm farklı farklı yerlerde yaptırmışsın o zaman sorun yoktur senin testlerinde:) ama internettede araştırınca aç diyor bide farklı doktorlar öyle diyince bana:) aman neyse sorun çıkmasında testlerinde ilaç kullandıktan sonra senin kaç çıkmaya başladı canım?

Aa:) yok ben orada öğrenmedim canım ama 10-12 haftalarında oradaydım:) hatta ikili testi orada yaptırdımLokman hekim esnaf hastanesinde. Sen sürekli gidiyormusun? Biz düzenli olarak gidiyoruz yazlık var orada
Bizde düzenli gideriz canim Fethiyeye. Seviyoruz, kalacak yerde var.Bende Lokman hekim esnaf hastanesinde öğrenmiştim hamile olduğumu :))) diğer hastaneyi çok begenmedim zaten. 6-7 haftalıkken oradaydım bende.

Bizde düzenli gideriz canim Fethiyeye. Seviyoruz, kalacak yerde var.Bende Lokman hekim esnaf hastanesinde öğrenmiştim hamile olduğumu :))) diğer hastaneyi çok begenmedim zaten. 6-7 haftalıkken oradaydım bende.
Aa ne güzel tesadüf ben esnaf hastanesini çok beğendim. Fiyatlarıda inanılmaz uygun. Burada medikal park ta 350 tl ye yaptırdığım tiroid testi orada bedava devlet karşılıyor diyorlar. Doğum falanda çok uygun. Genç bir doktora gittim doktorda inanılmaz tatlıydı. Keşke dedim burada yapabilsem doğumu:)
Biz çalış tayız canım siz nerde kalıyorsunuz?

Ilgililerdi benimde o çok hoşuma gitmişti. Doktor keseyi görüyorum dediginde yani kesin hamile miyim ben şimdi diyip nasıl aglamıştım mutluluktan....
Tasyakada kalıyoruz canim bizde. Güzel tesaduf

Herkes bir de rüyalarım erkek diyor ama kalbim kız diyor bakalım 2 gün kaldı ,ah canım kokular kaldı süs diye hala sıkamıyorum kokulara duyarlılık tam gaz devam

aynen benimki de sağda oluyor

Round ligament diye geçiyor canım bende baya araştırmıştım o gece uyuyup kalmıştım sonra şunlar yazıyordu
Gebelikte karın ve kasık ağrısının çok çeşitli nedenleri olabilir. Bunlardan ayrı bir bölümde bahsedilmiştir. Burada bahsedilen round ligament ağrısı özellikle 3. - 4. aylardan sonra zaman zaman alt karın bölgesinde ve kasıklarda aniden bıçak saptanır tarzda bir ağrıya sebep olur. Bu ağrı artık büyümekte olan rahmin etrafındaki bağların (bu bağlardan birisi round ligamenttir) gerilmesine bağlıdır. Buna round ligament ağrısı denir. Tipik olarak bu ağrılar aniden ayağa kalkarken, yatakta sağa-sola dönerken, ani hareketler yaparken, bazen öksürük sırasında şiddetlenir. Bu hareketler rahmin etrafındaki bağların hareket etmesine ve gerilmesine sebep oldukları için ağrıya sebep olurlar fakat ağrı kısa süreldir, aniden gelir ve geçer. Round ligament ağrısı genellikle sağ kasıkta görülmekle beraber her iki tarafta birden de görülebilir.

- Yeterince istirahat etmelisiniz.
- Yatakta veya ayakta vücudunuzun pozisyonunu değiştirirken yavaşca harket etmelisiniz.
- Gebelik sırasında yapılan germe egzirsizleri bu ağrıları daha az yaşamanıza sebep olacaktır.
- Ağrı olan bölgeye sıcak uygulamak veya sıcak su banyosu yapmak rahatlama sağlayacaktır.
- Yatakta dizlerininizi karnınıza doğru çekerek ağrıyı azaltabilirsiniz.
- Ağrını olduğu tarafın tersi tarafa doğru yatılması rahatlama sağlayabilir.

Sıcak su ve duş yapmadım ılık duş aldım ve karnıma çekip uyuyordum ve sola dönüp arkama bir sürü yastık koymuştum desteklesin diye geçmişti

Sonucu ilk size yazacağım

Kizlar uzaniyorken destek alıp hava kalkıyorum ama buna rağmen bazen karın agrisi oluyor kısa süreli. Sizde de var mi bu durum?
Oluyor canım benimde ağrıyor karnim, hatta bazen kasığımda iğne gibi batma falan hissediyorum baya bi düzelemiyorun doktoruma sordum normal olduğunu soyledi

Hadi hayırlısı canım bekliyoruz heyecanla :) ayrıca senden ne güzel kız annesi olur ya elbiseler falan ben erkek gibi olduğumdan elbise falan kızıma giydirir kendim kotla eşofmanla takılırım
Canım şimdiden kafamda taslak hazır erkek olursa da aynı süslerin maviler olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…