2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Güzel anneler ben şimdi tetanoz aşımın ilk dozunu yaptırdım 1 ay sonrada ikinci doz vurulacakmış.. beni aile hekimliğinden ilk 2 ay düzenli aramışlardı sonra aramayı kestiler ben bugün arayıp sorduğumda gel yapalım dediler aşını.. onlar düzenli takip etmeyebiliyolar doktorunuz da unutursa aklınızda bulunsun aman aksatmayalım :)

Kizlar e bebekte palmers markasinin anne ve bebek bakim urunlerinde %80 indirim var. Catlak kremini begeniyorum ben ilgilenen olursa muhakkak baksin 1 krem fiyatina 3 tane almis oldum:)

Teşekkürler valla iyi oldu söylediğin. Ben de aldım. Gerçekten ne kadar uygun ya. İçerisinde bu paraben vs var mı acaba? Ben de krem losyon ve yağ aldım 3 ürün... Kakao kokuluymuş hem de sanırım bir de sebamed'in bebe yağını aldım kendime P Pinklemon karışık süreceğim hepsinden artık... Çatlak bariyeri!

Herkes bir de rüyalarım erkek diyor ama kalbim kız diyor bakalım 2 gün kaldı ,ah canım kokular kaldı süs diye hala sıkamıyorum kokulara duyarlılık tam gaz devam
Cnm benimde ilk 3 ay aşırı koku hassasiyetm vardı hatta yeni taşındığımz eve 2 ay kokudan giremedik duş alırken şampuan kokusundan tiksiniyordum diş macunu vb. herşeyyden

geriye attığını nasıl tespit ettin bize verilen ultrason cıktı resimlerinden mi canm
Doktor ultrasonda ölçüyor ya tek tek. Baş çapı, gövde çapı, kol ve bacak uzunluklarını.. işte o ölçümleri yaparken doktorum söyledi 2-3 günlük gerilik olduğunu.. bize verilen ultrason kağıdında da yazar. AC , BPD, FL diye onların karşılığında da işte haftası yazar..bizim işte haftasıyla uyumlu değil de merak ettim ya.. bu normal bi durum mu ki yani ilk önce böyle oluyor da sonra uzuyor mu bu kemikler acaba?

Cnm benimde ilk 3 ay aşırı koku hassasiyetm vardı hatta yeni taşındığımz eve 2 ay kokudan giremedik duş alırken şampuan kokusundan tiksiniyordum diş macunu vb. herşeyyden
Bilmem mi canım seve seve aldığım bir deterjan bir de şampuanı başkasına vermiştim,Yen'i yıkanmış nevresimde yatamadım

Ben hergün 1 tane mutlaka içerim maden suyu.esimle biz yedigimiz ictigimize cok dikkat ederiz.en dogal ve güvenilir maden sularindan biri ozkaynak.diger bazi markalarda katki maddesi çıkmış
bana da doktorum her gün mutlaka maden suyu tüket dedi.. bir de özkaynağın tadına bakayım canım

Hanımlar bugün cilt temizleyici bakım için gerekli şeyler almak istiyorum bayadır yazıyorsunuz ama ben napcam ya diyip duruyordum sonra baktım ki ben benden geçmişim resmen , içinde parapen dışında ne olmamasına dikkat edicektim ? Yağda bio oil almayı düşünüyorum hem uygun hem kokusu güzel

Kızlar vajinada ağrı yaşayan var mı Tuhaf bir şey çatı ağrısı gibi iki bacak arasında. Vajina kemiğinde sanki. Anlatamıyorum da tam tarif edemiyorum Bebek büyüdüğü için yada rahim büyüdüğü için mi acaba? Normal midir ki

Benim sürekli degil de arada bicak saplanir gibi oluyor canim ama hemen geciyor

Bu gidişle sen hayatta çatlamazsın canım:)bende baktımda şimdi fiyatlar gerçekten çok uygun acaba alsammı içinde paraben varmıdır taktım sebamed kremim 3 haftada bitiyor daha şimdiden 2 kutu bitti bi tanesi 80 tl o yüzden araya ucuz bi kaç tane bişe karıştırsam süper olcak:)

Merhaba benim ilk oğlumda hep bir hafta geriden dedi doktor ama allaha şükür bişey yok zaten ben kilo alamamistim oğlumda az kilolu doğdu şimdi 3.buçuk yaşında allaha şükür sağlıklı...

kızlar güzel annişler nasılsınız benim geceleri elerim uyuşuyor acısına uyanıyorum bunu yaşayan varmı merak ettim ben ilk başlarda elimin üzerine yattığım için oluyor zannetmiştim ama hamilelikte ödemden oluyormuş sanırım sabahları elimi hissetmiyorum alarmı bile zor kapatıyorum randevuyu öne alacağım geçer inşallah

Cnm benimde bi kaç kez olmuştu sürekli ve uzun süre olmadığı takdirde normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…