- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.261
günaydın canım. bana aç tok farketmez dedi detaylı ultrason içinMerhaba hanımlar , sabah bir baskınla uyandık malum kayınpederimi biliyorsunuz artıkbugün göğüslerimin ucu çok sızlıyor büyüyor mu yine acaba ?
Çarşamba ayrıntılı için gidicem öğleden sonra aç tok farketmez dimi ?
Benim göğüs agrıları bitti ama bi kaç hafta sonra belki yine büyümeden dolayı oluyordurMerhaba hanımlar , sabah bir baskınla uyandık malum kayınpederimi biliyorsunuz artıkbugün göğüslerimin ucu çok sızlıyor büyüyor mu yine acaba ?
Merhaba hanımlar , sabah bir baskınla uyandık malum kayınpederimi biliyorsunuz artıkbugün göğüslerimin ucu çok sızlıyor büyüyor mu yine acaba ?
Merhaba hanımlar , sabah bir baskınla uyandık malum kayınpederimi biliyorsunuz artıkbugün göğüslerimin ucu çok sızlıyor büyüyor mu yine acaba ?
günaydın canım. bana aç tok farketmez dedi detaylı ultrason için
Benim göğüs agrıları bitti ama bi kaç hafta sonra belki yine büyümeden dolayı oluyordur
Ben randevu alırken doktora önceden yapmam gereken bir şey varmı diye sordum.Mutlaka tok gel ve 2 gün öncesinden ağır yorucu iş yapma dedi.Dinlenmiş ol dedi.Bana da ilginç geldi ama vardır bir bildikleri dedim.
Bana bişey demediler canım. Çok farketmiyor demekki ama bilemedim.
Merhaba anneler, 4lü tarama yaptıran vat mı? Kaç günde çıkıyor sonuç? Vr nasıl bir sonuç oluyor yani demek istediğim kan sonucu gibi hormonların karşısında sonucun kaç çıktığı mı yazıyor yoksa tablo gibi bişi mi oluyor? 4 lü sonucu olan varsa bi resim atsa keşke sonucu?
Merhaba canım bende bunu beğendim fiyatını sordum 1100 dediler markası çok iyiymis şimdiden bende bakıyorum ama benim aklımda hep mobilya besikler var kararsizimKızlar 4moms breeze kullanan ya da fikri olan var mı? Hala beşik konusunda karar vermiş değilim:/ sizlerden de fikir almak istiyorum. Yorum yaparsanız sevinirim
Ay Allah razı olsun canım, tamam peki kaç güne neticelenmişti?
canım bende çok heyecanlıyım yarın 9 da zaten erkenden ama işe gelmicem için çarşamba anca yazabilirim. umarım hepimiz hayırlı sonuçlarla döneriz.Ayy çok heyecanlıı yaa... lütfen bize de ayrıntılı ayrıntılı yazz neler yapıldı diyeeebenim de cuma günü , çoook az kaldııı... Korku evham heyecan hepsi bir yandan... Kavuşacağımız için sevinmek bir yandan özledim minik kuşumu... Güzel şeyler öğrenirsek şimdiden perinataloğun boynuna atlayacak gibi hissediyorum kendimi tutamayabilirim. Adamcağız yanlış anlamaz inşallah öyle bir şey yaparsaaam :)))
canım bildiğim kadarıyla hemen alıyorsun sonucu hadi sende yaz çok merak ediyorumGunaydınlarrrrr.. Bugün ayrıntılıya randevum var acaba sonucu hemen verirler mi ..oğluşumuu görmüş olucamm
Ay Allah razı olsun canım, tamam peki kaç güne neticelenmişti?
Ben de mobilya beşik istiyorum canım ama işte çok kararsızım. Hem anneme hemde kayınvalidme giderken d götürürüm aslında iyi olur diyorum. Iki aile de uzakta çünkü. Seneye başka şehre taşınma ihtimalimiz var. Acaba diyorum bundan alsam taşındığımız yerde zaten inşallah bebek odası yapmayı düşünüyorumMerhaba canım bende bunu beğendim fiyatını sordum 1100 dediler markası çok iyiymis şimdiden bende bakıyorum ama benim aklımda hep mobilya besikler var kararsizim
Canım çok rahatlattın içimi sağol, varol.Korkuların çok normal ama bunu bi mucize olarak düşün açılıyor ve kapanıyo o anda dr yardımcı olmak için 1cm kesiyo yada gerek duymuyo ve artık dikiş yok yapıştırma estetik var.bir aya geçiyo ve izi bile kalmadı bende yaşayan biri olarak soyluyorum.tuvalettede hiçbir sıkıntı olmuyo olsa zaten kimse tercih etmez ki..eger kesmesse(yırtılırsa) ozmn sorun olur ztn
Farketmez cnm.Merhaba hanımlar , sabah bir baskınla uyandık malum kayınpederimi biliyorsunuz artıkbugün göğüslerimin ucu çok sızlıyor büyüyor mu yine acaba ?
Farketmez cnm.
merve100 canim ben randevu alirken soylenenleri iletiyorum.2 gün once bol su tuketmem,gelmeden önce cikolata kahve tuketmemem,kahvaltimi yapmam soylendi.göbeği kolay açılan kiyafet giymem ve kisisel hijyenime dikkat etmem soylendi.göbek killarimi melik örüp gidecegim :)
Kızlar kendi doktoruma geçen hafta gitmiştim. Bugün de radyoloğa göründüm. Ayrıntılı ultrasondan döndüm kızlar şükür iyi. Bununla beraber bir şey dedi. Aklım azcık karıştı. Kalbinde bir nokta ışık görülüyor. Kaygılanma ama takip edeceğiz dedi. Başka bulgularla desteklenmedikçe anlam ifade etmez dedi ama anne adayı kalbi. Heyecanlandım biraz. Perinatoloğa gerek var mı dedim. Kendi doktorun ilerde gerekirse yönlendirir dedi. Allah'ım herkese ama herkese güzel sonuçlar nasip etsin.
Doktorun korkma dediyse hiç korkma canım. Gözünaydın sorunsuz atlatmışsın:) mesela bende perinatolog problem görmüştü hemen bir prof a git dedi. Kendi doktoruma söyledi kendi doktorum acayip telaşlandı falan. Yani önemli birşey olsaydı takip edeceğiz, ilerde belki yönlendiririz falan demezlerdi canım:)Kızlar kendi doktoruma geçen hafta gitmiştim. Bugün de radyoloğa göründüm. Ayrıntılı ultrasondan döndüm kızlar şükür iyi. Bununla beraber bir şey dedi. Aklım azcık karıştı. Kalbinde bir nokta ışık görülüyor. Kaygılanma ama takip edeceğiz dedi. Başka bulgularla desteklenmedikçe anlam ifade etmez dedi ama anne adayı kalbi. Heyecanlandım biraz. Perinatoloğa gerek var mı dedim. Kendi doktorun ilerde gerekirse yönlendirir dedi. Allah'ım herkese ama herkese güzel sonuçlar nasip etsin.
Canım inşallah, içimi rahatlattin.Doktorun korkma dediyse hiç korkma canım. Gözünaydın sorunsuz atlatmışsın:) mesela bende perinatolog problem görmüştü hemen bir prof a git dedi. Kendi doktoruma söyledi kendi doktorum acayip telaşlandı falan. Yani önemli birşey olsaydı takip edeceğiz, ilerde belki yönlendiririz falan demezlerdi canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?