2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın canım. bana aç tok farketmez dedi detaylı ultrason için

Benim göğüs agrıları bitti ama bi kaç hafta sonra belki yine büyümeden dolayı oluyordur

Ben randevu alırken doktora önceden yapmam gereken bir şey varmı diye sordum.Mutlaka tok gel ve 2 gün öncesinden ağır yorucu iş yapma dedi.Dinlenmiş ol dedi.Bana da ilginç geldi ama vardır bir bildikleri dedim.

Bana bişey demediler canım. Çok farketmiyor demekki ama bilemedim.

günaydın canım. bana aç tok farketmez dedi detaylı ultrason için

Benim göğüs agrıları bitti ama bi kaç hafta sonra belki yine büyümeden dolayı oluyordur

Belki de ya uçları nasıl sızlıyor hiç böyle olmamıştı benim genel bir ağrım oluyordu

Ben randevu alırken doktora önceden yapmam gereken bir şey varmı diye sordum.Mutlaka tok gel ve 2 gün öncesinden ağır yorucu iş yapma dedi.Dinlenmiş ol dedi.Bana da ilginç geldi ama vardır bir bildikleri dedim.

Bana bişey demediler canım. Çok farketmiyor demekki ama bilemedim.

Öğleden sonra olucak diye tok giderim dedim birşey de demediler bana ilk defa gidicem üniversiteye

Merhaba anneler, 4lü tarama yaptıran vat mı? Kaç günde çıkıyor sonuç? Vr nasıl bir sonuç oluyor yani demek istediğim kan sonucu gibi hormonların karşısında sonucun kaç çıktığı mı yazıyor yoksa tablo gibi bişi mi oluyor? 4 lü sonucu olan varsa bi resim atsa keşke sonucu?

Kızlar 4moms breeze kullanan ya da fikri olan var mı? Hala beşik konusunda karar vermiş değilim:/ sizlerden de fikir almak istiyorum. Yorum yaparsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_6334.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 90

Canım benim böyle idi farklı olanlar da var tabi

Kızlar 4moms breeze kullanan ya da fikri olan var mı? Hala beşik konusunda karar vermiş değilim:/ sizlerden de fikir almak istiyorum. Yorum yaparsanız sevinirim
Merhaba canım bende bunu beğendim fiyatını sordum 1100 dediler markası çok iyiymis şimdiden bende bakıyorum ama benim aklımda hep mobilya besikler var kararsizim

canım bende çok heyecanlıyım yarın 9 da zaten erkenden ama işe gelmicem için çarşamba anca yazabilirim. umarım hepimiz hayırlı sonuçlarla döneriz.
Gunaydınlarrrrr.. Bugün ayrıntılıya randevum var acaba sonucu hemen verirler mi ..oğluşumuu görmüş olucamm
canım bildiğim kadarıyla hemen alıyorsun sonucu hadi sende yaz çok merak ediyorum

Merhaba canım bende bunu beğendim fiyatını sordum 1100 dediler markası çok iyiymis şimdiden bende bakıyorum ama benim aklımda hep mobilya besikler var kararsizim
Ben de mobilya beşik istiyorum canım ama işte çok kararsızım. Hem anneme hemde kayınvalidme giderken d götürürüm aslında iyi olur diyorum. Iki aile de uzakta çünkü. Seneye başka şehre taşınma ihtimalimiz var. Acaba diyorum bundan alsam taşındığımız yerde zaten inşallah bebek odası yapmayı düşünüyorum

Canım çok rahatlattın içimi sağol, varol.

Kızlar kendi doktoruma geçen hafta gitmiştim. Bugün de radyoloğa göründüm. Ayrıntılı ultrasondan döndüm kızlar şükür iyi. Bununla beraber bir şey dedi. Aklım azcık karıştı. Kalbinde bir nokta ışık görülüyor. Kaygılanma ama takip edeceğiz dedi. Başka bulgularla desteklenmedikçe anlam ifade etmez dedi ama anne adayı kalbi. Heyecanlandım biraz. Perinatoloğa gerek var mı dedim. Kendi doktorun ilerde gerekirse yönlendirir dedi. Allah'ım herkese ama herkese güzel sonuçlar nasip etsin.

Teşekkür ederim cnm

Hımmm bugünden başlayayım su arttırmaya çikolata da bugün yedim iki gün yemem artık , göbek kıllarımı bende apaçi stili yapayım yana yana tarayayım bari alttan bakılmaz dimi şuan bacaklarım da ne Yok ne var alınmazda aşktan bakılacaksa sıkıntı yaşarım

Canım hayırlı olsun , genelde bir çok kişi de duydum bu kalp parıldamadısını önemli birşey olduğunu duymadım henüz ama kontrol edilir düzenli olarak

Doktorun korkma dediyse hiç korkma canım. Gözünaydın sorunsuz atlatmışsın:) mesela bende perinatolog problem görmüştü hemen bir prof a git dedi. Kendi doktoruma söyledi kendi doktorum acayip telaşlandı falan. Yani önemli birşey olsaydı takip edeceğiz, ilerde belki yönlendiririz falan demezlerdi canım:)

Canım inşallah, içimi rahatlattin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…