- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.241
Gitme tabi canım işimizde evimizde çevremizde bir sürü insan var bazılarıyla anlaşıyor bazılarıyla anlaşamıyoruz normal bir durumCanım benim ya sen nasıl tatlısınzaten öyle gidiyorum gruptan ayrılıyorum değil sadece karışmayacağım cevap vermeyeceğim dedim:) burada birebir konuştuğum en baştada sen olmak üzere çok tatlı kk'nın en tatlı anne adayları var sizi zaten bırakmamda:) benim iyi niyetli bir uyarıma karşılık öyle agresifçe şeyler söylenmesi sadece sinirlendirdi beni. Neyse konuyu uzatmiyim artık 2017 nisan annelerini seviyorum
Korkuların çok normal ama bunu bi mucize olarak düşün açılıyor ve kapanıyo o anda dr yardımcı olmak için 1cm kesiyo yada gerek duymuyo ve artık dikiş yok yapıştırma estetik var.bir aya geçiyo ve izi bile kalmadı bende yaşayan biri olarak soyluyorum.tuvalettede hiçbir sıkıntı olmuyo olsa zaten kimse tercih etmez ki..eger kesmesse(yırtılırsa) ozmn sorun olur ztnCnm soyle bir korkum var. Normal dogumda o bolgeye dikis cok attilar mi? Buyuk ya kucuk tuvalet yaparken patlar mi dikisler? acidilar mi?
Geçmiş olsun canım bence aksatma git bir doktora çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama yinede temkinli olmak lazım:)
Bu pazar benim için alışverişti:) bebişe alışveriş yaptıko kadar takma canım sırt üstü yatmayı bütün hamileler tüm gece sola doğru yatmıyordur sonuçta:) hepimizi gece bin kere dönüyoruz:)
Canım karnının yumuşak olmasının imkanı yok saçmalamış. Sonuçta karın büyüdü gerildi. Acaba yumuşak olunca sumu az oluyor artık kendine göre nasıl bir mantığı varsa:) sen sonuçta düzenli kontrole gidiyorsun doktorun görüyor hiç takma sen onu.
Canım bende sana yazacaktım naptın diye:) geçen hafta iş seyahatine gideceğim demiştin. Maşallah yine iyi dayanıyorsun benim yerimden kalkacak halim olmuyor
Benimde hiçbir botum olmuyor maalesefama bot baktım bende büyük numara aliyim diye ama son aylara doğru ayağım daha çok şişer botun bilekleri sıkar diye vazgeçtim. Kışlık bir ayakkabı aldım Elle den çok rahat tabanı kalın kışı onunla geçireceğim:)
Günaydınnn canımm... Sayımlar bitmiş ohh ellerine sağlık... Çocuk da yaparım kariyer de şarkısını söyleye söyleye atla uçağa dön yuvana. Eşin de seni ve oğlunu özlemiştir.. Şimdiden gözünüzaydın şekerim
Gunaydin canim:) ben ayrintiliyi olup sonucu doktoruma gostermistim.Yani hemen veriyorlar cd icin bi 15 dk falan beklemistim hastanede.Gunaydınlarrrrr.. Bugün ayrıntılıya randevum var acaba sonucu hemen verirler mi ..oğluşumuu görmüş olucamm
Ohh iyi iyi inşallah hemen verirde ztn kemiklere fln baktıgı için ekranda bişi görse de söyler heralde.ayy sağlıkla alalım inşallahGunaydin canim:) ben ayrintiliyi olup sonucu doktoruma gostermistim.Yani hemen veriyorlar cd icin bi 15 dk falan beklemistim hastanede.
Aynen en Doğru hesaplama bu şekilde oluyo canım.hiç sormadım ben ama büyük bi sorun olcağını düşünmüyorum bu aylarda.uzun süre ayağında olcaksa bel ağrısı falan yapabilir.birde kan akışını engelleyebilir.tabi ben düşücem korkusuyla hiç giymiyorum.düz ayakkabıyla bile bazen ayağım kayıyo topukluyla dengemi sağlayamayabilirim.bende son adetimden sayıyorum. yani 11 temmuz pazartesi son adet tarihim her pazartesi bi hafta ekliyorum.her ayın 11inde de bi ay daha doldurmuş oluyorum.şuan 18 haftalık,4 ay 3 günlük hamileyim :)
Ben öğretmenim.sınıfta ayrı tenefüste ayrı giyiyorum:)ama artık onuda yapmamak lazım demekki.kızımda son ay ödemden dolayı eşimin 41 numara spor ayakkabısını giymişliğim bile var yani.ay inşallah bu sefer o kadar olmam.Canım topuklu Ayakkabı giymek dolaşımı engelleyen bir şey. Bebeğe de olumsuz etkisi olacaktır. Bende varis var o yüzden damar cerrahi doktorum da giymemelisin derdi, düğünden düğüne giyiyorum zaten , tarz olarak da spor ayakkabı veya düz şeyler giyiyorum. Tabi çalışma hayatı olan anneler için topuklu şık güzel bir kurtarıcı ama en azından dolgu topuk , babet, şık düz çizmeler giymeye çalışın
Gunaydınlarrrrr.. Bugün ayrıntılıya randevum var acaba sonucu hemen verirler mi ..oğluşumuu görmüş olucamm
Yaa ne güzel çok heyecanlı :)))) Hemen veriyorlar canım sonucu merak etme annesi. İnşallah çok güzel haberler al,alalım. Bizim ayrintiliya daha 10 gün var. Oglumu özledim ama ben.Ohh iyi iyi inşallah hemen verirde ztn kemiklere fln baktıgı için ekranda bişi görse de söyler heralde.ayy sağlıkla alalım inşallah
Ay ben normalde 40 giyiyorum zaten ödem olursa kaç numara giyerim.Aynen en Doğru hesaplama bu şekilde oluyo canım.
Benim bütün ayakkabılarım sivri olmasada kalın topuk ama artık giymemek lazım yinede her ihtimale karşı.
Ben öğretmenim.sınıfta ayrı tenefüste ayrı giyiyorum:)ama artık onuda yapmamak lazım demekki.kızımda son ay ödemden dolayı eşimin 41 numara spor ayakkabısını giymişliğim bile var yani.ay inşallah bu sefer o kadar olmam.
Bende bunu şöyle yorumluyorum oylesi daha hoşuma gidiyo 4 ayın bitti artık beşinci ayın içindesin beşinci aydan gün almaya başladın yani soranlara beşinci ayımı dolduruyorum diyebilirsinhiç sormadım ben ama büyük bi sorun olcağını düşünmüyorum bu aylarda.uzun süre ayağında olcaksa bel ağrısı falan yapabilir.birde kan akışını engelleyebilir.tabi ben düşücem korkusuyla hiç giymiyorum.düz ayakkabıyla bile bazen ayağım kayıyo topukluyla dengemi sağlayamayabilirim.bende son adetimden sayıyorum. yani 11 temmuz pazartesi son adet tarihim her pazartesi bi hafta ekliyorum.her ayın 11inde de bi ay daha doldurmuş oluyorum.şuan 18 haftalık,4 ay 3 günlük hamileyim :)
Bende özledim yaa biraz önce aklıma doğup evde yaşayacagı geldi bizimle.bi tuhaf oldu içimYaa ne güzel çok heyecanlı :)))) Hemen veriyorlar canım sonucu merak etme annesi. İnşallah çok güzel haberler al,alalım. Bizim ayrintiliya daha 10 gün var. Oglumu özledim ama ben.
Gunaydınlarrrrr.. Bugün ayrıntılıya randevum var acaba sonucu hemen verirler mi ..oğluşumuu görmüş olucamm
Zaten hafta hesabını bitek hamileler anlıyo diğerleri ay soruyoBende 5 aylık diyorum 24. haftaya kadar da 5 aylık dicem ben hafta hesabı yapmıyorum aylara odaklaniyorum .
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim ama benden önce ayrıntılıya giren oldu sanki okumuştum burda.ben anca randevu bulabildim bide büyüsün biraz istedimO zaman ilk ayrıntılıya girenimiz sen oluyorsun galiba canımmm... Hadi bakalımmm güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz... Senle musmutlu haberler alalım öyle de devam etsiiin...
Aynen en Doğru hesaplama bu şekilde oluyo canım.
Benim bütün ayakkabılarım sivri olmasada kalın topuk ama artık giymemek lazım yinede her ihtimale karşı.
Ben öğretmenim.sınıfta ayrı tenefüste ayrı giyiyorum:)ama artık onuda yapmamak lazım demekki.kızımda son ay ödemden dolayı eşimin 41 numara spor ayakkabısını giymişliğim bile var yani.ay inşallah bu sefer o kadar olmam.
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim ama benden önce ayrıntılıya giren oldu sanki okumuştum burda.ben anca randevu bulabildim bide büyüsün biraz istedim
Bende pazartesi gidicem canımGünaydın anneler cevaplarınız için teşekkürler . Bu hafta tetanos ignesi için sağlık ocağına gidicem kimler benimle gidicek başka ?
Bende bunu şöyle yorumluyorum oylesi daha hoşuma gidiyo 4 ayın bitti artık beşinci ayın içindesin beşinci aydan gün almaya başladın yani soranlara beşinci ayımı dolduruyorum diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?