2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gitme tabi canım işimizde evimizde çevremizde bir sürü insan var bazılarıyla anlaşıyor bazılarıyla anlaşamıyoruz normal bir durum

Cnm soyle bir korkum var. Normal dogumda o bolgeye dikis cok attilar mi? Buyuk ya kucuk tuvalet yaparken patlar mi dikisler? acidilar mi?
Korkuların çok normal ama bunu bi mucize olarak düşün açılıyor ve kapanıyo o anda dr yardımcı olmak için 1cm kesiyo yada gerek duymuyo ve artık dikiş yok yapıştırma estetik var.bir aya geçiyo ve izi bile kalmadı bende yaşayan biri olarak soyluyorum.tuvalettede hiçbir sıkıntı olmuyo olsa zaten kimse tercih etmez ki..eger kesmesse(yırtılırsa) ozmn sorun olur ztn

Yaaaa sorma dayaniyorum daa belim kopuyooor :) ben saymasamda kontrol daha zor cok oturamadim da neyseki kazasiz belasiz atlattik cok sukur:) hormonlardan kaynaklanan ani patlamalarimi saymazsak:)

Cok sukur bitti canim,cok tesekkur ederim:) hem cocuk hem kariyer biraz zormus ama oluyor iste mizmizlana mizmizlana:) 1 saatlik uykuyla durdugum icin surunerek geldimmm istanbuldayimmmm:) esimde erken gelecek ozlemis demekki arada boyle kaybolmak lazim:)

Aynen en Doğru hesaplama bu şekilde oluyo canım.
Benim bütün ayakkabılarım sivri olmasada kalın topuk ama artık giymemek lazım yinede her ihtimale karşı.
Ben öğretmenim.sınıfta ayrı tenefüste ayrı giyiyorum:)ama artık onuda yapmamak lazım demekki.kızımda son ay ödemden dolayı eşimin 41 numara spor ayakkabısını giymişliğim bile var yani.ay inşallah bu sefer o kadar olmam.

Ohh iyi iyi inşallah hemen verirde ztn kemiklere fln baktıgı için ekranda bişi görse de söyler heralde.ayy sağlıkla alalım inşallah
Yaa ne güzel çok heyecanlı :)))) Hemen veriyorlar canım sonucu merak etme annesi. İnşallah çok güzel haberler al,alalım. Bizim ayrintiliya daha 10 gün var. Oglumu özledim ama ben.

Ay ben normalde 40 giyiyorum zaten ödem olursa kaç numara giyerim. Allah korusun inşallah olmaz

Bende bunu şöyle yorumluyorum oylesi daha hoşuma gidiyo 4 ayın bitti artık beşinci ayın içindesin beşinci aydan gün almaya başladın yani soranlara beşinci ayımı dolduruyorum diyebilirsin

Yaa ne güzel çok heyecanlı :)))) Hemen veriyorlar canım sonucu merak etme annesi. İnşallah çok güzel haberler al,alalım. Bizim ayrintiliya daha 10 gün var. Oglumu özledim ama ben.
Bende özledim yaa biraz önce aklıma doğup evde yaşayacagı geldi bizimle.bi tuhaf oldu içim

Gunaydınlarrrrr.. Bugün ayrıntılıya randevum var acaba sonucu hemen verirler mi ..oğluşumuu görmüş olucamm

O zaman ilk ayrıntılıya girenimiz sen oluyorsun galiba canımmm... Hadi bakalımmm güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz... Senle musmutlu haberler alalım öyle de devam etsiiin...

O zaman ilk ayrıntılıya girenimiz sen oluyorsun galiba canımmm... Hadi bakalımmm güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz... Senle musmutlu haberler alalım öyle de devam etsiiin...
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim ama benden önce ayrıntılıya giren oldu sanki okumuştum burda.ben anca randevu bulabildim bide büyüsün biraz istedim

İyi yapıyorsun canım en azından imkanlar dahilinde kendi önlemini almışsın çok aşırı topuk , stiletto tarzı ayağı sıkan rahatsız hissettiren modeller tercih etmiyorsundur en azından.. Küçük topuklu cici öğretmen ayakkabıları olduğunu hatırlıyorum m.ö öğrenci olduğum zamanlardan :)))
Ayyy bak sen şanslısın benim eşimin ayakları da ufak öyle bir şey olursa yeni almam gerekir :))) onunkiler de olmaz banaa :)

İnşallah canım güzel haberlerle gelirim ama benden önce ayrıntılıya giren oldu sanki okumuştum burda.ben anca randevu bulabildim bide büyüsün biraz istedim

Aa öyle mi , uzun süreli detaylıya giren oldu mu ben kaçırmışım onu ya da unuttum. Bu ara unutkanım Sanki doktor ayrıntılı baktı haftaya yine detaylıya gireceğim diyen bir arkadaş vardı sanırım.. Senin bdt 31 mart , nisan annelerinden en önde sensin diye ilk sen giriyorsun diye düşünmüştüm.. Geç kalmamışsın aslında 20. Hafta itibariyle yapılıyor diye biliyorum. Ben de 20+2 de gireceğim yani 21. Hafta içinde. Sonuçta tüm organların tam olarak oluşmuş olması lazım bu incelemede.

Bende bunu şöyle yorumluyorum oylesi daha hoşuma gidiyo 4 ayın bitti artık beşinci ayın içindesin beşinci aydan gün almaya başladın yani soranlara beşinci ayımı dolduruyorum diyebilirsin

evet canım öyle de denebilir aslında ben şuan 4 aylık diyorum bi 10-15 gün sonra 4,5 aylık demeye başlarım :)

Merhaba hanımlar , sabah bir baskınla uyandık malum kayınpederimi biliyorsunuz artık bugün göğüslerimin ucu çok sızlıyor büyüyor mu yine acaba ?

Çarşamba ayrıntılı için gidicem öğleden sonra aç tok farketmez dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…